Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Neúmyslné zabití uvrhne mladého muže do víru vražedných intrik. A zrovna když se mu podaří najít lásku a svobodu, strhne ho jediný telefonát zase zpátky. (Netflix)

Recenze (156)

Happens 

všechny recenze uživatele

Typicky španělské mysteriózní drama soustředěné na to, aby od počátku do konce se držely pevně utajené linie, které se postupně rozplétají. Dvě pavučiny lží a příběhů se do sebe zapletou jedním v podstatě nahodilým vztahem (manželstvím), Seriál o nechtěném zabití a pomstě. Seriál o striptérce a prostitutce s rukami od krve. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Do závěrečných dvou dílů čistých 100 % a zážitek jako prase, Oriol ve své životní formě, ten chlap zraje jak víno. Konec už dost překombinovaný a schází ta zamotanost předchozích 80 % seriálu, i tak ale parádní jízda. Přemýšlím, jestli někdo kromě Nolana ze světových režisérů má takhle červenou ratingovou filmovou tvůrčí kariéru, myslím že ne....................moje hodnocení = 8 z 10. ()

Reklama

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Velmi dobrá kriminální série, každý díl se věnuje jedné postavě a přiblíží ji divákovi, Oriol Paulo opět rozhodil filmové puzzle a ve finále do sebe všechno zapadlo přesně tak, jak mělo.. Herecký ansámbl mi byl nesmírně sympatický, všichni jsou ve svých rolích přesvědčiví a skvělí, Mario Casas a Aura Garrido tvoří moc pěkný pár, bylo snadné jim podlehnout a uvěřit, líbila se mi i zajímavá Alexandra Jiménez v roli houževnaté a neúplatné Loreny.. V příběhu lze najít vše - od napětí i násilí přes trpká odhalení až k lásce a odpuštění, bylo mi potěšením, stálo to za to vidět.. ()

leila22

všechny recenze uživatele

100 bodov za ten záver! Tvorcovia tohto krimi seriálu sú snáď tí najväčší lišiaci. V priebehu ôsmych častí ma niekoľkokrát dostali a garantujem vám, že pochodíte rovnako. Treba sa prelúskať cez prvú-druhú epizódu a následne sa nechať unášať španielskou vlnou kreatívnych nápadov, nekonečných zvratov a prekvapivých flashbackov, ktoré si koniec koncov dokázali s úctou ukočírovať. Detailná réžia v rukách ostrieľaného Oriola Paola (Contratiempo, Durante la tormenta), pútavá atmosféra a výborný strih, to všetko El Inocente má. A k tomu aj zopár drobných chybičiek, ale na tie sa môžeme vykašľať. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Jestli jsem do nového roku vkročil něčím správným, je to stoprocentně výběr španělského seriálového thrilleru od mého už teď definitivně oblíbeného rejži Oriola Paula, co se nám po svých geniálních filmových počinech (dva mi stále chybí) opět vydal zavařit mozky a zase se mu to podařilo. Nedoporučuju tenhle skvost komukoli, kdo si jde večer k televizi jen odpočinout. Ale kdo si chce užít neutichající jízdu, co mu nedá spát, bude tady naprosto správně. [viděno na Netflixu] ()

Galerie (76)

Zajímavosti (3)

  • Krátko pred koncom epizódy si môžeme povšimnúť, ako Mateo (Mario Casas) sedí s deťmi v obývačke a spoločne pozerajú film. Konkrétne sa jedná o španielsku animovanú rozprávku z roku 2019, Klaus. (TomX2)
  • Ve 2. minutě, když Emma (Juana Acosta) tančí u tyče v nočním klubu, slyšíme v pozadí skladbu „Third Day of a Seven Day Binge“, která vyšla jako první singl z devátého studiového alba „The Pale Emperor“ od amerického zpěváka Marilyna Mansona v roce 2015. (Trajektt)

Reklama

Reklama