Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Santa je na tom špatně a musí vyrábět náhradní díly pro armádu. Dvanáctiletý pomstychtivý darebák si na něj objedná nájemného vraha. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (133)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Docela jsem se na tento film i těšil. Mel Gibson jako Santa proti nájemnému zabijákovi? Námět vypadal sice netradičně, ale slibně. Inu proč se nepodívat na Vánoce tak trochu jinak. Bohužel celkové zpracování bylo dost slabé, místy neskutečně nudné. Tedy až na pár světlejších okamžiků a závěrečné přestřelky, která sebou přinesla i několik mrtvých. Vidět Santu s bouchačkou, nebo řídit auto bylo zajímavé. Jak vidno tak už i Santa podlehl multikulti obohacení…Toho malého spratka bych taky pořádně seřezal, zmrda jednoho…Je škoda, že z toho tvůrci nevytěžili o něco víc a nabídli nám jen podprůměrnou podívanou…40% ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Originální nápad, rozhodně, ale přesto jsem si Tlusťocha pouštěl s obavou, aby se Mel Gibson nevydal cestou Nicolase Cage nebo Bruce Willise a aby to nebyla blbina. A ona to blbina není! Především mám radost z toho, že bratři Nelmsové ten příběh nenapsali a nenatočili například ve stylu Rodriguezova Machete (ačkoliv by to bylo hodně snadné), ale šli na to jinak. A tak má  překvapivě multižánrový Tlusťoch opravdu zajímavou a působivou, leč těžko popsatelnou atmosféru a čekání na nutné akční finále mě rozhodně nenudilo. ()

Reklama

lamps 

všechny recenze uživatele

Zabiják Goggins jde po krku Santovi Melu Gibsonovi a není to vůbec zábava, to jako fakt? Fatman má základní premisu, která se mohla vtipně vydat tisíci možnými směry, ale plácá se v nudném žánrovém mixu, který postrádá nadhled i charisma. Není tam jediný dobrý vtip a celý potenciál se opravdu zasekává jenom na tom zajímavém nápadu, přičemž to zachraňují jenom oba cool herci (I když ani jeden podle mě netuší, jestli hraje v komedii nebo vážném dramatu). Okamžitě chci remake s Brucem Willisem jako Santou a Nicem Cagem jako šíleným zlobivým hošanem. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Výborný, bohužel nedotažený nápad. Premisa, rozmazlené děcko si na Santu najme vraha, za to že mu nadělil pod stromek uhlí je sice super, provedení má ovšem mdlé a akci přinejlepším průměrnou. Nejzajímavější jsou tak bonusové informace dokreslující prostředí. Santa vyrábějící zbraně pro armádu, aby měl na jídlo a elektřinu pro elfy, jeho celkové zklamání násilnickými dětmi, nebo to že má za ženu afroameričanku (nebo afrokanaďanku). Gibson hraje uvěřitelně a jeho frustrace z práce je nakažlivá. Gogginsův zabiják je klasické dospělé děcko, které touží po odplatě. Fajn jednohubka, nic víc, nic míň. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Som na tom podobne ako Malarkey. Vidím meno Gibson a automaticky idem do toho. Každou pribúdajúcou minútou sa však divím viac a viac. Neviem pre koho má byť tento "film", pretože neuspokojí asi nikoho. Celé je to ako zlý vtip. Blbý príbeh a ešte blbšie spracovanie. Toto nezachránil ani Gibson. Dosť nuda a odporúčam sa tomuto filmovému omylu vyhnúť. Ušetríte 100 minút, ktoré sa dajú využiť o dosť lepšie. 40%. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (6)

  • Filmovalo sa v januári a februári 2020 v kanadskej provincii Ontario a americkom štáte Vermont. (MikaelSVK)
  • Na stuze Christin (Ellison Grier Butler) z vědeckého veletrhu je napsáno „1. místo“ a na Billyho stuhách z předchozích let je napsáno „Best of Show“. Když Billy (Chance Hurstfield) později obdrží stuhu letošního vítěze, je na ní napsáno „Best of Show“, nikoliv „1. místo“, které měla Christine. (Untentrauer)

Reklama

Reklama