Reklama

Reklama

VOD (1)

Marc a Steven musí propátrat své vzpomínky a nalézt pravdu. Jinak jim hrozí zatracení v podsvětí. (Disney+)

Recenze (44)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ja proste nevim. V určitých momentoch je to silné, ale rovnako ako celý seriál (možno s výnimkou skvelého druhého dielu, u ktorého to - z pochopiteľných dôvodov, beriem ako pozitívum), ide o výťažok rôznych už videných vecí, je to strašne nesúrodé, a kto je vlastne cieľovka? Psycho depka s týraním detí a do toho hrošica z Madagascaru, lol. 70% ()

Filmyx

všechny recenze uživatele

Tak nevím, jestli jsem sledovala stejný díl ( potažmo seriál) jako ostatní. Skoro nulová akce, od půlky se akční hrdina (což on stejně není, když už to vypadalo na pěknou adrenalinovou scénu, tak se blbeckovi zatmí a pak střih a je po ptakách, už jen drží zkrvavený nůž) změní pouze na těžkého psychouše s přemírou ubohých slz... Spouta keců a skutek útěk, nuda! ()

Reklama

jirikzaboj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Daamn. Prozatím nejlepší epka, která studuje psychologii hlavní postavy a její kořen rozpolcenosti. Úžasně to funguje s podanou egyptskou mytologií a vytvořeným podsvětím, které nám skrz vzpomínky postupně poodhaluje celý příběh Marca a Steva a jejich balancováním mezi lži pravdou a finálním pochopením. Dr. Ned Flenders je úžasný a chvílemi jsem byl taky opravdu zmatený, jestli nejsem jen blázen a uvažoval nad tím, co je skutečnost. Je zajímavé, že skoro celou epizodu sleduji jen jednoho herce, který funguje jako 2 rozdílné postavy a tvůrcům se povedlo je oddělit a vysvětlit natolik, že je opravdu vnímám jako dva. Největší podíl na tom má ale samotný Isaac, který celý seriál exceluje ve spousty polohách a takový acting je opravdu jedinečný. Narozen pro tuto roli rozhodně byl. Těším se, co přinese finále. ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zlomová epizoda seriálu! Jak sliboval závěr předcházejícího dílu, tak tentokrát to je velké psycho. Místy je to natolik odlišné od projektu, jenž s pravidelností servíruje MCU, že divák musí zapnout obrátky, které tenhle svět nikdy nepotřeboval. Přestože se pořád nejsme úplně schopní oprostit od humornějších prvků, ala hrošice, tak příběh je schopen najet takových úvah a odhalení, že nějak nechápu, jak tenhle projekt mohl vlastně začít tak banálně. Už teď s klidem říkám, že jde o nejodvážnější projekt, jaký jsme od téhle značky, kdy dostali. Sliboval se vyšší rating, že nebude nouze o krvavější momenty, což je ve finále zase jen podlá hra na fanoušky.. Ovšem, že dostaneme tak vyzrálý příběh, který je schopen dojít takových rozměrů, že sledujeme opravdu perfektní odhalení, geniální charakterové rozvoje.. Projekt, kterému na tomhle poli není rovno nic! Tleskám MCU, do čeho se pustili! Bohužel na konci všeho zůstává pachuť, že seriál příští týden končí, a jak to teď celé překopali, tak cítím jako nemožný úkol to za jednu epizodu celé udržet a dokonale uzavřít. Současně si po dnešku vůbec nejsem jistý, jestli bych chtěl vidět hrdinu Moon Knighta v nějakém budoucím projektu, ba ho pak namotat do zajetého světa, jelikož leč aktuálně sice hodně rozvolněný svět ani z poloviny nedosahuje tak komplexní kvality, kterou má náš Marc Specter! ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takže díky psycho dílu se dozvídáme, že schizo verze “A” je vlastně ta vymyšlená a “B” je originál. No upřímně, s ohledem na dosavadní scénář se to dalo čekat. Takže čauky-mňauky infantilní idiocii. Epizoda má tedy prakticky jen jediný význam. Vysvětlit ten dosavadní bordel. Bohužel, ale ať už jedna ze základních otázek epizody (je to vše jen jeden velký bullshit nebo ne?) bude mít odpověď jakoukoliv, nedopadne to pro seriál dobře. Ano = zapadlo to komplet, ale v MCU to nemá co dělat (protože to nikam nezapadá), Ne = co se to sakra dělo v té hrobce minule za idiocii? ()

Galerie (24)

Zajímavosti (15)

  • Na lodi si můžeme všimnout několika paviánů. Jedná se o odkaz na Babiho. Babi byl vnímán jako krvežíznivé božstvo podsvětí, Duatu. Je vyznačen jako požírač duší, poté co zemřelý neprošel testem vah boha Anupa. (Kubaaa97)
  • V této epizodě se nám představil bratra Marca (Oscar Isaac), Randall Spector (Claudio Fabian Contreras). Ten je jeho bratrem i v komiksech, kde se z něj stal Shadow Knight, nepřítel Moon Knighta. (Kubaaa97)
  • V Marcově (Carlos Sanchez) pokojíčku si můžeme všimnout plakátu baseballového týmu Chicago Cubs, který hraje Major League Baseball. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama