Reklama

Reklama

VOD (1)

Layla stíhá Harrowa. Marc, Steven a Chonsu se vrací do Káhiry, aby zastavili bohyni Amemait. (Disney+)

Recenze (40)

hrumsrt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Yes, já to tušil, že se mnou MCU zase vyběhne! Po přechozích dvou epizodách, které ukázali obrovský potenciál a současně i konečně kvalitu, s tím že by to mohlo konečně vypadat seriózněji, že hrdinové jsou taky lidé, že když někdo dělá zabijáka v bílém termoprádle je určitě úplný magor. Ovšem v závěru všeho dostane zase totální bordel, kdy spolu nakonec bojujíc digi obři a náš hrdina působí úplně zbytečně. Ono šokující odhalení z předchozí epizody jsem tady vůbec nezaregistroval.. Nejprve to působí hrozně sterilně až je z toho zase tupá šílenost. Třešničkou je potitulková scéna, která měla nejblíže k tomu lepšímu, co jsem dostali, ale ve finále působí jako ještě větší kopanec, když to dostaneme po tomhle! Zklamání, když celou dobu ukazujete inovativnost, a pak v finálním díle dostanete takhle debilní šablonovitou digi blbost, jak z legopříběhu... ()

RoneXxXD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kinda zklamání. Finále bylo snad nejvíce generické co šlo. Souboj bohů mě nijak nenadchnul, akorát ukázal, jak špatný cgi celej seriál má. Fakt jsem zklamanej, seriál jako celek měl udržitelnou kvalitu a čekal jsem daleko víc od finále než generický konec. Až do tohoto okamžiku, to opravdu vypadalo na nejvíc underground Marvel obsah co doteď vyšel. Takhle zpětně mne také vytáčí střih VŽDY když jde na scénu třetí osobnost, která udělá největší mess. Ig, kdyby se konečně odhodlali nám to předvést, mělo by to nejen o dost lepší akci, ale asi by to bylo i Rko. Štve mě, že Marvel to Rko prostě nepřipouští ani kdyby se chumelilo. Div, že prošlo to, co prošlo strangeovi, ačkoli 40min stopáže z nějakého důvodu ve filmu byla střihnuta.. No, to je teď jedno. Čekal jsem víc. 60% ()

Reklama

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Finále o poznání lepší a po prvních dvou epizodách možná jedna z nejlepších epizod. Ale stačí to? Určitě ne. Seriál lze označit za první velký přešlap Marvelu. Nepovedl se příběh a ani jako postavy. Je možná dobře, že to zatím nijak nepropojují se zbytkem MCU, protože tohle se zkrátka celé nepovedlo. Někdy bude lepší ty "mladé a nadané" tvůrce nechat stranou a zase zapojit malinko té jistoty. Tohle je hrozně nevyrovnaný projekt a označovat ho jako Batmana světa Marvelu je úplně vedle. ()

Elio 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Možné SPOILERY. Poslední díl už nehraje vůbec podle pravidel a rozjíždí jízdu tak šílené nepřehlednosti a nejasnosti, že si ještě teď kladu otázku, zda to celé vlastně na seriálu oceňuji, nebo naopak přehlížím. Ona zmatenost totiž byla sympatická a nápaditá v prvních dílech a koneckonců i v přelomovém díle čtvrtém, ale ve chvíli, kdy je (alespoň částečně) potřeba uzavřít sérii, je na místě přeci jen pár věcí vysvětlit, nebo minimálně lehce nastínit. A vyjevení třetí osobnosti, o které jsme myslím tušili už tak nějak všichni, se do toho opravdu nepočítá. Poslední díl Moon Knighta doplácí zvláště na fakt, že celý tento nový superhrdinský vesmír v seriálu nebyl tak úplně stravitelně představený. Pokud by tvůrci na začátku prvního dílu celou mytologii a princip avatarů nastínili v podobě „listování“ egyptskou knihou, výkladem průvodce v muzeu, nebo jakýmkoliv jiným způsobem, který by nás do tohoto, opravdu hodně nového a netradičního světa, alespoň trošku „namočil“, možná by celý příběh s touto tematikou nepůsobil jako skládaný za běhu. A i když jsem celou zmatenost velmi oceňovala v „psycho částech“, tahle nepřehlednost v žádném případě neměla co dělat v prostém fungování egyptské mytologie, která by divákům měla být alespoň částečně představená. Pokud divák netuší, co se vlastně na konci za bitvu odehrává a jak by ji naši hrdinové mohli zastavit, je asi něco špatně. A i když chápu, že seriál zcela jasně pomrkává na 2. sérii, pořád jsem přesvědčená, že měl některé věci trochu více dotáhnout. Abych ale jen nehaněla, musím více než pochválit jak postavu Marca/Stevena v jejich moonknight variacích obleku i v casual pojetí, tak i třetího Jakea, který si mě svým creepy retro zakončením opravdu za těch pár minut získal. Hlavně díky němu se na druhou sérii už teď těším. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Moon Knight je opäť medzi živými ale tak isto sa to podarilo aj Amit, ktorú oslobodil Harrow. Vyrovnanie síl prichádza vypustením Chonsua a aktivovaním obleku. Prevedenie: Mark/Steven si v piatich častiach upratuje vo svojej hlave aby celý zresetovaný porazil Amit a jej nového avatara Horrowa. Rýchlokvasený koniec, kde sme opäť tie najlepšie scény nevideli kvôli tomu, že sa v našom Moonovi prebudila tretia identita. Už to s týmto seriálom nezvládam. Keď sa konečne rozpletú všetky hovadiny tak nám autori pripravili do ďalšej série ďalší bolehlav. 45% ()

Galerie (49)

Zajímavosti (9)

  • SPZ limuzíny (SPKTR) je odkazem na SPZ auta, kterým jezdí Mr. Knight v komiksech. (Kubaaa97)
  • Ve scéně, ve které se Káhiřanka zeptá Layly (May Calamawy), jestli je egyptská superhrdinka, si můžeme za ní všimnout graffiti v arabštině. V překladu znamená: „Chonsu žije.“ (Kubaaa97)
  • QR kód na plakátu úplně na konci epizody odkazuje na komiks „Moon Knight: Acts of Evil“ z roku 2019, ve kterém je hlavní záporák Kang the Conqueror. Jedná se již o druhý easter egg na tuto postavu v seriálu. (NiWi)

Reklama

Reklama