Reklama

Reklama

VOD (1)

Autobus plný vězňů se na opuštěné silnici stane terčem útoku a řidič (Javier Gutiérrez) musí bojovat o život s pasažéry i útočníky. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (91)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Vcelku slušný film. Podľa komentárov som očakával, že sa to v polovici zlomí a pôjde to do sračiek, ale ono vôbec nie. Rozuzlenie je slabé a málo prekvapivé, tam myslím bol priestor na rôzne pointy. Ale od začiatku až po snahu zachrániť si život v ľadovej vode ide o veľmi dobrý thriller, čiže s výborným koncom by to bolo za päť, no s týmto priemerným si to aj tak 4 hviezdy zaslúži. ()

Sayge 

všechny recenze uživatele

Je rok 2021 a s ním přicházejí nové filmové možnosti, tak se mrknem co dávaj. Netflix se rozehřívá tak akorát dlouhým, rychle a příjemně ubíhajícím Thrillerem, Pod bodem mrazu. Už od začátku film dokáže být poutavý s vcelku zajímavými postavami, které občas dropnou nějakou lehce zábavnou hlášku. Akce je za mne celkem Meh, ale pozitivum bylo slušný a neočekávaný gore. Příběh nebyl sice nijak strhující, ale vcelku určitě stojí za to si film pustit, protože jakmile spadnou sračky do větráku, začíná zábava. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Zatím dost podhodnocený Thriller ze Španělska, který sice nedosahuje kvalit svých předchůdců a dost možná se na něj za rok nebude vzpomínat jako na klasiku, ale to neznamená, že se nejedná o strhující, napínavý a zábavný film. Obrněný vůz se 6 vězni je v noci přepaden záhadným útočníkem, který má na jednoho vězně zálusk, ale je ochotný popravit kohokoliv, pokud nebudou spolupracovat. Javier Gutiérrez je osvědčený herec, který se proslavil především v Záhadné bouři a Kde jsem doma, tedy o solidní herecký výkon není nouze a zaujmou i charaktery vězňů, kde každý je něčím zajímavý a svým způsobem správně nepříjemný. Film rozdává karty poměrně rychle, ale dokáže občas překvapit zajímavým zvratem, je dostatečně napínavý, místy strhující a místy i nečekaně brutální ( ustřelená ruka, hasičák, šroub) jsem tady rozhodně nečekal a za to chválím. Spokojený jsem i s finálním rozuzlením, které sice není nikterak šokující, ale rozhodně dává smysl. Jsem spokojen výborně jsem se bavil. První menší trefa z letošního Netflixu. Příběh****, Akce*** Humor**, Násilí***, Zábavnost****, Hudba***, Vizuál***, Atmosféra****, Napětí****. 7.5/10. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Jeden autobus s mukly, dva poldové a jeden magor s puškou. Zima. Topení v busu nic moc. Řetěz s ostny bus zastaví, přerušené topení dá muklům jen vyměřený čas. Jenže situace se vyvíjí trochu jinak, a zatímco se muklové mezi sebou dohadují, zda jde o záchranu některého z nich, jo, ten problémový Rumun, ten by to mohl být, nebo zda jim chce někdo všem zakroutit krkem, jelikož hadička napouštějící cely benzinem by tomu nasvědčovat mohla. Boj o život tedy začíná a po krku si jdou všichni navzájem. Řemeslně fajn, hudba i kamera paráda. Herecky obstojné, i když většinu táhne J. Gutiérrez. Motiv magora je jasný a já ho rozhodně nezpochybňuji, jelikož v jeho situaci by se leckdo možná zachoval podobně. Tam už se zkrátka jde přes mrtvoly bez ohledu na výsledek. Přehlížím scénu s vodou, jelikož to by nejspíš zařvali všichni, ale je to film. Vcelku spokojenost, jen bych nezůstal u ustřelené ruky...asi...3,5* ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Nemastné, neslané. Od spojenia Španielsko a Triler čakám oveľa viac, keďže viem aké kvalitné trilery a horory v tejto krajine vznikajú. Film herecky ťahá Javier Gutierrez v hlavnej úlohe, brzdí ho však najmä pomerne nevýrazná prvá polovica. V druhej, po tom ako sa dej presunie mimo autobusu, dostane film väčší náboj a spád, ale zase ho potopí záverečné odhalenie motivácie hlavného záporáka, ktoré síce možno niekoho prekvapí a uspokojí, no celkovo vzhľadom na predchádzajúce správanie nedáva zmysel. Nakoniec teda len priemer na jedno pozretie. 55% ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

  • Zraněný policista najde v autě noviny a tam stojí: „Stále se pohřešuje Soledad Gonzalezová.“ Jedná se o odkaz na seriál Ztracená (od r. 2020). (Monishka91)
  • Náklaďák přejede ostnatý řetěz a jede ještě nějakých pár metrů. V záběru zezadu na náklaďák je vidět, že levé přední kolo není píchlé. Potom, co vystoupí i druhý policajt, je záběr na přední pravé kolo, před kterým leží ostnatý řetěz. (noxi600)
  • Filmovalo sa v Madride, Segovii a v Tobes, kde sa natáčali scény v opustenom starom mestečku. Filmári pracovali od 8. februára do 4. apríla 2019. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama