Reklama

Reklama

VOD (1)

Autobus plný vězňů se na opuštěné silnici stane terčem útoku a řidič (Javier Gutiérrez) musí bojovat o život s pasažéry i útočníky. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (91)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Obsah filmů možná navnadí ale skutek utek. Z toho mohla být parádní napínavá akční jízda a nakonec z toho vyleze taková 3,14čovina u který zůstává rozum stát. Tolik chyb a nelogických scén jsem už dlouho neviděl. Vše korunuje dementní chování postav. U některých filmů to jsem schopen akceptovat a přimhouřit očko ale tady to fakt nešlo. Od španělů jsem čekal mnohem víc. ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Řešit morální dilema, jestli někdo má právo vzít zákon do vlastních rukou, když systém selže nemá smysl. My máme hodnotit film. A za mě byl plný napětí a zvratů. Nešlo úplně o klasickou naháněčku, bylo tam i dost psychický roviny, která snímek pozvedává víš, než jen na obyčejný přestřelky či bitky. Neokoukaný tváře herců tomu dávaly správnou dávku napětí. ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Hezky natočená blbina. Těch scén, kdy se divák ptá WTF či lépe po staru "co to kurva mělo být?", je tu na mé gusto víc než jsem byl ochoten odpustit. Atmosfericky samozřejmě fajn, ale to je v současném španělském thrilleru očekávaný standard a zprvu povedený prvek nejistoty taky nebyl k zahození, ale hromada blbůstek se vrší a vrší až do té míry, že se nedá nazvat jinak než kopou sraček, kterou do kopru definitivně posílá nezvratná (opravdu?) transformace vlků v beránky a pochopitelně i zde všemi "milovaná" pointa, která už mě ale vlastně vůbec nemohla nasrat. Dva nad nulou za mrazivou atmosféru a všechna ta zábavná kouzla, jak kdo přijde k úrazům. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Vcelku slušný film. Podľa komentárov som očakával, že sa to v polovici zlomí a pôjde to do sračiek, ale ono vôbec nie. Rozuzlenie je slabé a málo prekvapivé, tam myslím bol priestor na rôzne pointy. Ale od začiatku až po snahu zachrániť si život v ľadovej vode ide o veľmi dobrý thriller, čiže s výborným koncom by to bolo za päť, no s týmto priemerným si to aj tak 4 hviezdy zaslúži. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Sice jde zdánlivě o další policejní transport, během něhož má být někdo z vězňů osvobozen, ale v tomto případě je to přeci jenom trochu jinak. Muklům se z dodávky zase tak moc nechce. Tedy alespoň ne všem. To se mi líbilo. Fajn byl i temný mrazivý vizuál, který pro Španěly zase není tak charakteristický. Samotné zpracování je místy trochu mdlé. Přeci jenom Quílez není nějak extra zkušený režisér a na minimálním půdorysu si občas nevěděl rady. Ale zase to nebylo tak zlé, kor když přidal nějakou tu chuťovku navíc. Největší problém přišel s koncem, který měl vyvolat pochopení, ale to vzhledem k tomu, co předcházelo, moc nešlo. Ale hlavně to šlo proti zdravému rozumu, protože když se to tak vezme kolem a kolem, všechno co se stalo, bylo víceméně úplně zbytečné. Přesně jak píše gogo76. Každopádně bavil jsem a od posledně udělal režisér mírný progres. 60% ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

  • Náklaďák přejede ostnatý řetěz a jede ještě nějakých pár metrů. V záběru zezadu na náklaďák je vidět, že levé přední kolo není píchlé. Potom, co vystoupí i druhý policajt, je záběr na přední pravé kolo, před kterým leží ostnatý řetěz. (noxi600)
  • Filmovalo sa v Madride, Segovii a v Tobes, kde sa natáčali scény v opustenom starom mestečku. Filmári pracovali od 8. februára do 4. apríla 2019. (MikaelSVK)
  • Název filmu se objeví až na jeho konci. (Duoscop)

Reklama

Reklama