Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtyřicetiletý Jack Foley by už možná měl myslet na to, aby se usadil. Ale nechce se mu do toho a raději se dál věnuje svému koníčku - vylupování bank. Zvládá to v pohodě a s přehledem, až na jeden drobný problém: Často ho při tom chytnou. Jako recidivistu čeká Jacka několik desetiletí za mřížemi. Jackovi se tam ale nechce. Místo toho chce provést ještě jednu poslední velkou akci a pak spokojeně žít z "vydělaných" peněz. Problém nastane, když se při útěku z vězení setká s pohlednou federální agentkou Karen. Chvíli se dohadují, kdo koho vlastně unesl/zatkl a nakonec se za kuriózních okolností rozejdou. Ovšem Karen našla v sympatickém zločinci zalíbení, zdá se jí o něm a něco ji k němu prostě neodolatelně táhne. Musí ho znovu vidět. Přinejmenším vidět... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (186)

Her0.89 

všechny recenze uživatele

Parádní filmeček. Příjemná, srandovní a romantická podívaná. George Clooney, Vight Rhames a Jennifer Lopez sice nejsou typičtí komedianti. Také díky tomu komika místy drhne, ale mě to nevadilo. Tento humor, který je pro mě jakási předzvěst Dannyho parťáků, prostě můžu. KDyby to nebylo zbytečně utahané tak film získá 5*, ale takhle to je hodně pěkná 4. ()

Ichabod 

všechny recenze uživatele

Ano. Muzu rict ze filmy Stevena Soderbergha mi prinasi radost z filmoveho umeni a nejlepsi na tom je ze je jedno jestli jde o v podstate koncepcne banalni film ala Ocean´s eleven nebo i neco slozitejsiho jako temer dokumentaristicky Traffic. Jsou to skvele filmy ktere funguji tak jak maji a vzdy je vse jak ma. Proc se mi Out of sight pres drobne neduhy libi nemusim vysvetlovat. Je to Soderbergh+Clooney+Lopez. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Šarmantní zloděj George Clooney může hrát třeba popeláře a stejně bude k nakousnutí. Místy bezzubé a bez dynamiky, přesto disponující několika vskutku lahodnými momenty!! A to díky velmi slušnému scénáři a režii, která přesto svou nezávadností a uhlazeností překvapuje, že za ní stojí tradicím se vyhýbající tvůrce Steven Soderbergh. I když u každé výtky je nějaké to „ale“. Nejde tady totiž o množství uloupených peněz, ale o to, jak se k nim náš hrdina dostane a zda se půvabná federální agentka (k nakousnutí je i Jennifer) přikloní k citům nebo k dodržování zákona. Atmosféra je stylová a poloromantika velmi fajn. Po letech rád jednu hvězdu přidávám.. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Průměrný film, který hodně těží z dvojice George Clooney a Jennifer Lopez, kteří dohromady vytvořili vynikající pár a je na nich vidět jak to mezi nima jiskří a celej film v podstatě táhnou, bez nich by to byla jenom slabá slátanina bez nějakýho většího příběhu a absolutně bez nápadu, ale takhle je to dobrá zábava ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Po letech znovu viděné - a líbilo se mi tak moc, že musím původní hodnocení zvednout. Charismatický Clooney spolu s JLo tvoří pár nepár, kde to prostě jiskří. Množství vedlejších motivů možná zbytečných, ale v knižní předloze to tak prostě je. I nejmenší role či camea S. L. Jacksona a M. Keatona nemají chybu...Keaton se mihl ve stejné roli policajta už v Tarantinově Jackie Brownové, která vznikla taktéž podle románu Elmora Leonarda. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (10)

  • Stařík, který přistupuje do výtahu k Buddovi a Jackovi během zátahu FBI, je Philip Perlman - tchán producenta filmu Dannyho DeVita. (Karlos80)
  • Scény z Nápravného zařížení Glades byly natočeny ve vězení Angola v Louisianě. 500 zdejších věznů posloužilo jako komparz. (Karlos80)
  • Během natáčení ve vězení si nadšený basketbalista George Clooney (Jack Foley) zahrál i s opravdovými "domácími". Na otázku, zda se přitom držel zpátky, odpověděl: "Musím přiznat, že ano. Byli to skutečně jen těžcí zločinci. Nebyl mezi nimi nikdo, kdo by třeba jen podepisoval nekryté šeky nebo tak. Každopádně jsem při hře nešel jako obykle nadoraz, protože když někdo takový zakřičí 'faul', tak řekneš 'oukej' a jdeš od toho." (NIRO)

Reklama

Reklama