Reklama

Reklama

Mrazivá past

  • USA The Ice Road (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

V odlehlé oblasti severní Kanady dojde k sesutí těžce přístupného diamantového dolu. Zůstane v něm uvězněna skupina horníků, kterým postupně dochází kyslík. Jedinou jejich nadějí na záchranu je tým v čele se zkušeným řidičem kamionu (Liam Neeson) schopným překonat nebezpečnou cestu přes zamrzlý oceán. Tuto takřka nemožnou misi komplikuje nejen ohromná vzdálenost a prudká bouře, ale také postupující obleva. Nic z toho se však nevyrovná jejich hlavní hrozbě... (Mirius FD)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (239)

Trevor 

všechny recenze uživatele

Mohlo to dopadnúť podstatne horšie, plusom je relatívne zaujímavý nápad, pekné prostredie, mínusom pozitívny rasizmus ako sa to v dnešnej dobe nazýva, aj keď je pravdou že väčšina ťažobných spoločností zvysoka kašle na bezpečnosť svojich zamestnancov a ide im iba o zisky. Tera nielen ťažobným spoločnostiam. Aj z úcty k Liamovi Neesonovi neznížim hodnotenie za presne adresované rasistické poznámky, už toho bolo dosť ale niekomu to náramne vyhovuje a preto to tlačí takmer všade. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Už se na to Liame vyprdni. V sedmdesáti už nemůže být takový drsňák a hrát role určené mladým klukům. Na druhou stranu ti patří díky za vyobrazení zajímavé cesty, o které jsem nikdy neslyšel. Ze začátku filmu jsem byl pln očekávání, protože úvod (až na přemrštěné scény s Liamem) sliboval nadhled se špetkou vtipu. Bohužel se od prvních nesnází všechny náznaky rozplynuly a zbylo jen hloupé béčko. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

"Za Vánoční prémie udělám pro firmu cokoliv!" Pokud divák vypne mozek, tak má poměrně slušnou šanci si tuhle záležitost s Neesonem užít. Mě se to docela povedlo. V Ledové silnici (kdo tomu zase dal tak stupidní název) se stále něco děje a našeho hrdinu nedokáže zastavit ani nepřiznaný firemní terminátor. Náklad doručen, horníci zachráněni, šéfové dolu doufám potrestání. Škoda jen toho sympatického bráchy :( Ten umírat určitě neměl. Ale jinak jsem si tohle béčko užil. 60% ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Holt všichni akční hrdinové si chtěj zahrát ve svojí Pasti, ovšem ta Smrtonosná je jen jedna Liame. Nicméně ve srovnání s tím co Neeson pouští svým fanouškům před ksichty teď za posledních cca pět let, patří tahle Mrazivá určitě k tomu lepšímu! I přes to, že ta story je laciná, nápad v ní o kamionech převážejících tězkej náklad přes zmrzlej oceán při nastávajících časech tání, to je fakt bomba! A i když se po tý štrece stala spousty nepochopitelných hovadin, jako výplach palice to zabaví ideálně! 65% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Neskonalá je trpezlivosť obsadzovať Liama Neesona do akčných výplachov. Niektorý mu aspoň zmenia prostredie a lokácie, aj keď aj tu, ak dobre počítam, sa jedná už o tretiu zasneženú túru pána herca ( po THE GREY a COLD PURSUIT ). A nevyzerá to zle, aj keď samozrejme z toho trčia poriadne tvrdé béčkové stalagmity. Tie necelé dve hoďky, ale neublížia. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení filmu probíhalo v kanadské provincii Manitoba. (SONY_)
  • V průběhu filmu si můžeme povšimnout objevujících se a následně mizejících řetězů z hnacích kol tracků. (DJMaroko)
  • Film je venovaný zosnulému scénografovi Arvovi Greywalovi, pre ktorého bol tento film posledným projektom. (koba)

Reklama

Reklama