Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Emma Green musí opustit svého manžela a dospívající dceru, aby mohla velet mezinárodní posádce při zrádné misi na Mars. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (61)

cernakus 

všechny recenze uživatele

Nic moc. Snaží se to být puristickým sci-fi, ale moc to nefunguje. Posádka na sračky více, nežli skvadra z BH90210. Problémy a překážky zcela absurdní. Jejich řešení pak zcela hloupé. Rozpočet pak typicky netflixovsky nízký. je tam méně buzerantů, nežli je pro netflix běžné, ale dorovnávají to kriplové, ať už fyzičtí nebo mentální (je tam fakt holka s downem). Jako největší slabinu považuji linky mimo vesmír nebo vesmírné centrum. Zabírají dobrou polovinu stopáže a jsou zcela irelevantní pro hlavní děj. Dal jsem dvě hvězdy, ale ve skutečnosti to je na 30%. Hlavně za obstojné herecké výkony posádky a geniálního inženrského kripla na Zemi. ()

MIMI.kry 

všechny recenze uživatele

Vesmír, kosmonauti, případně kolonizace jiných planet mě zajímá, ale tenhle seriál Netflixu o misi na Mars zrovna moc nevyšel.Téma skvělé, akorát by to chtělo zpracovat jinak a lépe. Z Měsíce, Marsu ani vesmíru jsem toho moc neviděla, zato tunu nepřesvědčivého patosu a banálnosti plného vět jako: "Jsem na svojí rodinu moc hrdá, miluju vás," v každém díle, přitom potoky slz a vykonstruovaných rádoby emocí a nudných, nicneříkajících vzpomínek třeba na první krůčky své dcery nebo nemoc manžela, koho tohle ve sci-fi seriálu interesuje? Ano, je lepší se nehádat a je lepší svět bez válek, ale takovéto moudra víme i bez tohoto seriálu. Skoro až úsměvný, laciný a naivní kýč.Viděla jsem skoro výhradně jen záběry z rodné planety nebo interiér kosmické lodi, kosmos jsem zahlédla jen na pár sekund a ještě z rychlíku. A ty rádoby potíže z lodi bez jakékoli gradace nebo napětí? Raději bez komentáře. Dávám půlku hvězdy za námět, první cesta kosmonautů na Mars. Jinak je to vážně dílo. :) ()

Reklama

DExUS 

všechny recenze uživatele

Prvé epizody, super. Nábeh na kvalitný seriál ktorý má skvelé efekty. Ale potom sa to zvrhne na katastrofu za katastrofou, takyto "crap" by žiaden človek neposlal do vesmíru. 1) psychologicke profily astronautov sú nevhodné 2) loď je nerealisticky komplikovana, po technickej stránke tvorcovia nemali asi žiadneho radcu z NASA 3) sice to je to to isté ako bod 1, ale velitel takejto posádky nemôže byť nikdy takto "fragile". Dopozeral som to celé, ale len preto že som chcel vedieť čím ma ešte prekvapia. ()

BFG2000 

všechny recenze uživatele

Hilary Swank je má oblíbená herečka. Cesta na Mars, lety do vesmíru a vůbec tato tematika je něco, co je mně hodně blízké a zajímá mě. Když jsem zjistil, že jsou tyhle dvě věci zkombinované do jednoho seriálu, byl jsem hodně natěšený. Po první epizodě méně. Po druhé jsem byl znechucený. Po třetí nasraný a čtvrtou už pouštět nebudu. Když si totiž pustíte seriál o cestě na Mars a místo toho dostanete díl, který se celý točí kolem ochrnutého manžela v nemocnici a jeho psychického stavu, o psychickém stavu dcery a jejích problémech se školou a hlavně, o lesbickém vztahu dvou Číňanek, přičemž o vesmíru či Marsu nepadne ani slovo a místo ve vesmírné stanici by se celý děj mohl odehrávat v laciném hotelu, máte důvod být znechuceně nasraní. Když pominu ten úplně mimo scénář, bohužel ani ostatní stránky nejsou ničím výjimečné či dokonce dobré a ty tři díly jsem tak regulérně protrpěl. Nezbývá, než litovat promarněného času a skutečně nechápu to zdejší vysoké hodnocení. Bohužel. Za mě - NE! ()

RelaxMan 

všechny recenze uživatele

Pro mne, asi největší seriálové překvapení tohoto roku. Čekal jsem, že si dám jen první díl a pro nudu, to pak nejspíš vypnu, ale stal se přesně opak. Nenudil jsem se ani minutu. Všichni, ale opravdu všichni herci, mě v tom neskutečně baví. Obzvlášť, ty z posádky, co míří na Mars. Takhle sehranou partu herců, jsem již dlouho neviděl. Vždycky jsem si myslel, že životní rolí pro Hilary Swank bylo " Million Dollar Baby ", ale teď, už si myslím, že je to " Away ". Jasně, je to výborná herečka, která nám to dokázala i v jiných filmech např. " Kluci nepláčou ", ale tahle role jí sedí možná úplně nejvíc. Možná je to film, který osloví víc budoucí kosmonautky než kosmonauty, ale to je vcelku jedno. Kdo má rád Sci-fi a nevadí mu rodinné drama, tak ho třeba tenhle seriál osloví, tak jako mě. ()

Galerie (84)

Reklama

Reklama