Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Enterprise zažije zvláštní nehodu s experimentálním kvantovým pravděpodobnostním polem. (SkyShowtime)

Recenze (44)

RobinPM100 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bože tak tohle bylo zlej sen, dozvěděli jsme se, že herci umí i zpívat, zpívající díl, hotový dno Star treku, udělali z toho těžkej cringe, ale fakt total cringe, zlatá třetí série Picarda, proti zhovadilosti většiny druhé série SNW, už chybí jen v další sérii porno Star trek, to by byla teprv inovace 🤣 ()

PeteBuck 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Páni moji to bola ale volovina. Skúsme to s muzikálom. No, dobre. Ale je tu rovnaký neduh, ako s ostatnými Star Trekmi od dôb Discovery. Riešme mindráky, vzťahy, trápenia 90 % času a 10 % dajme na zmysluplný dej, riešenie problému a pár normálnych dialógov. V TOS a TNG a ostatných to bolo opačne. Takže keď napr. v TOS boli v jednej epizóde zasiahnutí neznámou látkou a správali sa ako ožratí, tak to malo úroveň a odsýpalo to slušne, prešlo to bez nejakých extra zdĺhavých zádrhelov. Tu som tieto citečky a spievanky musel prejsť zrýchlene, takže všetci hopsali ako v show Bennyho Hilla a aj tak to bolo útrpné sledovať. Riešenie vzťahov Kirka vyzerajúceho ako Jim Carrey s L´An, potom Chapelovej a Spocka a Pika a tej kapitánky mi pripadalo ako Star Trek: Jednoducho Mária - proste blbá telenovela. Stále vykrádajú TOS - spomienka na Dr. Korbyho, ktorý dopadne dosť blbo, poprípade Dr. Carol Marcusovú. Som zvedavý, kedy sa tam objaví Dr. McCoy, poprípade Scotty, atď. Neskutočná hovadina, to sa musí nechať. Okrem toho neznášam muzikály, takže touto časťou u mňa nijako nepochodili. Navrhoval by som to s alternatívnym koncom: celá galaxia by sa prepadla do tejto reality, takže by všetci spievali ako pošahaní a velenie flotily by za odmenu zavesili Spocka za gule do prievanu. Dal by som potom o hviezdičku na viac. ()

Reklama

padina odpad!

všechny recenze uživatele

Po praštěném Elysian Kingdom z první série tvůrci vyplodili cosi ještě mnohem strašně strašnějšího. Dokonce i horšího, než bych při svém pesimismu čekala. A přitom to mohla být tak emotivní kapitolka! ---- Jediné dva světlé okamžiky: 1) Chapel/Spok - vyřešeno - SLÁVA!  ---- 2) Zmíněna Carol - příjemná reminiscence. ------ Ovšem  brežněvovsky obočnatý Kirk mi vadí velice i se svým bráchou vzhledu Milouše ze Saturnina. V alternativních realitách byl alternativní vzhled částečně, ač jen nepatrně, přijatelný. Ve "skutečném světě" je pro mě nesnesitelný. --- A La'an budou muset asi utopit jako Tashu, aby Jima navždy neklofla. --- Závěrečný heroický sbor už jen dílo zkázy dokonal, chyběly jen jazzové ručičky.  ---------- P.S. Pořád mi vrtalo hlavu, co mi připomíná Spockovo "I am ex" - a už to mám - Kukurovo "Nech brouka žít". ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

obvykle nemám ve zvyku komentovat jednotlivé epizody a dojmy si nechávám až po celé sérii, ale čas od času se najde výjimka, kde to prostě jinak nejde...když mi došlo, že nová epizoda Strange new worlds bude muzikál, říkal sem si, že si nezaslouží nic než výsměch a opovržení. Jenže ona je - světe div se -  velmi dobrá. Vlastně je lepší než většina opravdových muzikálů co jsem v poslední době viděl. Je sice třeba jí brát v rámci Star Treku s rezervou, nebrat se moc vážně a jít jí naproti, ale upřímně mě nikdy nenapadlo, že mě tak bude bavit zpívající Spock. Občas je ta tvůrčí tvořivost, kdy se musí vymýšlet něco extra za každou cenu lehce na pěst, ale tady to překvapivě sedlo jak pr*el na hrnec...70% ()

holtis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vidět zpívající klingony (nemyslím tím jejich operu) a Spocka :). Fakt se jednou ve Star Treku odvázali a pro jednou jím to jako fanoušek rád odpustím...tohle je muzikál jak má být.  Od první až do poslední znělky muzikál. Zapadlo to a zasmál jsem se a zpěv v originále na výbornou. Tenhle díl jsem prostě musel okomentovat....90% vtip a zpěv a sci-fi. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno