Reklama

Reklama

Poslední dopis od milence

  • Kanada The Last Letter From Your Lover (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Novinářka objeví truhlu s milostnými dopisy ze 60. let a rozhodne se přijít na kloub záhadám kolem románku, o kterém vyprávějí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (65)

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Relativně dosti kýčovitá romantika, která uhání vpřed po tradičních žanrových kolejích. Ani v jednom momentě nepřekvapí, ovšem díky sympatickému hereckému ansámblu, fungující chemii a prolínání časových linek je tenhle snímek o dvou nevěrnících (Woodley překvapivě herecky méně výrazná), uťáplém archiváři a nejisté novinářce celkem koukatelný. Nutno však dodat, že se hlavní hrdinové nejednou chovají jako totální bezmozci (postava ztvárněná Woodley by měla být prohlášena za nesvéprávnou) a některé dialogy působí neuvěřitelně strojeně. Pro fanoušky žánru a nenapravitelné snílky asi príma věc, jinak obyčejný (slabší) průměr. 5 (4)/10 ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

„Klasický“ romantický príbeh (nič prekvapivého pod svetlom) pre obidve časové línie (minulosť a súčasnosť). Ich spojenie je na priemernej úrovni a štýl „prepínania“ medzi časovými líniami je akceptovateľný. Z hereckej stránky tu spíš vedú Shailene Woodley a Felicity Jones, a z nich práve Felicity pracuje lepšie so svojim charakterom. U Shailene je občas cítiť akési brzdenie. Vyvrcholenie „príbehu z  minulosti“ je fajn, ale „trochu“ vypočítateľný. P.S.: Pekné romantické listy. Osobné hodnotenie: 72% (***) ()

Reklama

quido_zidle 

všechny recenze uživatele

Nuda, neskutečná...! By mě zajímalo, kolikrát scénárista u psaní tohoto scénáře usnul... 15 minut děje na 95 minut balastu. Shailene Woodley byla hodně z formy, buď měla pár kilo shodit nebo používat odvodňovací tablety. V záběru, ve kterém se potkali poprvé s B. jsem se jí spíš lekl, než že by měla někoho uhranout... Dvě hvězdy za dokonalé kostýmy, kulisy...a to je tak asi všechno co bylo na tomto počinu zajímavé. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Krásný příběh, skvělá doba až na šílené oblečení, herečky dobře vybrané a herci taky. I když je opět škoda hudby tak se na to skvěle koukalo i když mě až konec přesvědčil o plném hodnocení. Myslím si že se tady dalo mnohem víc pohrát s průběhem celého filmu, má totiž pár drobností ke zlepšení. Není to topovka což je tady největší škoda. Jemný nádech bolesti, trocha štěstí a dobrého konce. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Téma korespondence se objevilo třeba v Dopisech pro Julii nebo v Zápisníku jedné lásky. V tomto melodramatickém snímku jde o adaptaci románu Jojo Moyesové. Od žánru romance nelze moc čekat. Hodně může zachránit upřímnost. V příběhu se střídají dvě časové roviny. Obě hrdinky si povahově nejsou moc podobné. Sympatičtější je bezprostřední Jonesová v roli Ellie. Chvílemi jsou dialogy laciné, chvílemi pěkné postřehy ze života. Chemie mezi hrdiny moc nefunguje, z čehož viním Brita Calluma Turnera. Je doháněna tklivou hudbou. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama