Reklama

Reklama

Poslední dopis od milence

  • Kanada The Last Letter From Your Lover (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Novinářka objeví truhlu s milostnými dopisy ze 60. let a rozhodne se přijít na kloub záhadám kolem románku, o kterém vyprávějí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (65)

quido_zidle 

všechny recenze uživatele

Nuda, neskutečná...! By mě zajímalo, kolikrát scénárista u psaní tohoto scénáře usnul... 15 minut děje na 95 minut balastu. Shailene Woodley byla hodně z formy, buď měla pár kilo shodit nebo používat odvodňovací tablety. V záběru, ve kterém se potkali poprvé s B. jsem se jí spíš lekl, než že by měla někoho uhranout... Dvě hvězdy za dokonalé kostýmy, kulisy...a to je tak asi všechno co bylo na tomto počinu zajímavé. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Po filmovom megahite Me Before You tu máme ďalší film podľa knihy Jojo Moyes - a opäť je to romantický kúsok. Kompozične sa mi tento film páčil o kus viac, dve časové roviny s dvojicou milostných príbehov mali celkom dobrý potenciál. Len škoda, že po obsahovej stránke to bolo tak trochu klišé, resp. nemám pocit, že by sme videli niečo, čo tu doteraz ešte nebolo. Príbeh zo 60tych rokov o romániku Jennifer & Anthony ma bavil oveľa viac ako ten zo súčasnosti, kde mi tá iskra medzi Ellie a Rorym prišla až moc prvoplánová. Ale OK, romantika je to pekná, dej mal dobrý spád, a aj vizuál bol príjemný, takže aspoň tie 3* si to zaslúži. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Téma korespondence se objevilo třeba v Dopisech pro Julii nebo v Zápisníku jedné lásky. V tomto melodramatickém snímku jde o adaptaci románu Jojo Moyesové. Od žánru romance nelze moc čekat. Hodně může zachránit upřímnost. V příběhu se střídají dvě časové roviny. Obě hrdinky si povahově nejsou moc podobné. Sympatičtější je bezprostřední Jonesová v roli Ellie. Chvílemi jsou dialogy laciné, chvílemi pěkné postřehy ze života. Chemie mezi hrdiny moc nefunguje, z čehož viním Brita Calluma Turnera. Je doháněna tklivou hudbou. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Hned dvě vztahové roviny, pátrání po příběhu ukrytém za záhadnými dopisy, osudová láska, všechno tu je, jenže co je to platno, když nic z toho nespustí tu správnou chemickou reakci. Zkrátka to nefunguje a v podstatě ani jedné z postav jsem vzplanutí ani hloubku citů příliš nevěřil a neměl potřebu některé z postav držet palce. Dramatická scéna (ne)setkání nemá ani špetku emocionální drtičky z Madisonských mostů, pátrání po příběhu z dopisů zdaleka není tak strhující jako Posedlost, ani tak zábavné jako Dopisy pro Julii, a závěrečné vyznání Ellie zdaleka nemá takovou sílu jako když totéž vybalila Julia Roberts na Hugha Granta v Notting Hillu. Navíc v rovině Ellie a archviáře Roryho, která má pouze rámovat příběh velké osudové lásky, to jiskřilo mnohem víc, což asi není úplně optimální výsledek. Takže nakonec jen taková romantická jednohubka, která neurazí, ale na první ligu nemá. ()

Veber 

všechny recenze uživatele

2,5 * Těšila jsem se, Jojo mě nadchla knihou Než jsem tě poznala (i jejím závěrem) a ani film nebyl špatný. Ale tohle bylo, bohužel zklamání (knihu možná zkusím, abych mohla porovnat). Tak do poloviny je to naprosto klišoidní a bez emocí (jen románek vdané paničky). Za polovinou se konečně něco děje a emoce jsou hlubší. Ale první půlka byla velké zklamání, vztahy jen ploché (jak se k hrdince chová manžel skoro nevíme, protože se tam vyskytuje dost sporadicky), současná linka ve stylu, dlouho tě přehlížím a pak SPOILER bum, máš narozky? Tak to hurá do baru a ještě se s tebou vyspím - tak to mi prostě nesedlo... ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama