Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na konci 2 sv. války Němci ukořistili u Stalingradu vzácný ruský diamant zvaný Alexa. Ten má nyní řízením osudu v rukách čínský mocnář Chang sídlící na Havaji. Za asistence amerických agentek Donny Hamilton (Dona Spair), Nicole Justin (Roberta Vasquez) a jejich kolegů chce klenot oficiálně předat představitelům ruské vlády. Zločinec Kane a nájemná vražedkyně Blu Steele (Julie Strain) však mají s diamantem úplně jiné plány. (J.Connor)

(více)

Recenze (8)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Použil by som podobnú citáciu ako vo filme Vesničko má středisková - "Ty si sa mal pôvodne narodiť ako kôň, ale pánboh si to na poslednú chvíľu rozmyslel". Napísal by som - "Tento film mal byť pôvodne porno, ale režisér si to na poslednú chvíľu rozmyslel". Tak tupé primitívne rozhovory, tak tupí primitívni "herci", toľko pŕs všade možne, to sa väčšinou vidí v porne. Neviem si inak vysvetliť napríklad scénu ako jedna nechutne vychudnutá až podvyživená blondína s umelými holými kozami vybavuje telefonáty v jacuzzi. Áno, som chlap a dívať sa na každú druhú herečku vo filme hore bez je dráždivé, ale nedáva to zmyslel. Príbeh netreba komentovať. ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Tenhle Sidaris se mi hodně líbil. Možná kvůli těma dvěma blbečkům,kteří tu jsou jen na zasmání na jejich vtipná jména si již nevpomenu a hereckým výkonům,které jsou docela dobří bereme v úvahu,že se jedná o béčko na hranici céčka. Pěkné holky a jejich pěknější těla,vrulníky,výbuchy,sex,přestřelky,dialogy na zabití času,sex všechno aby se dalo dohromady a vznikly Zrozeny k zabijení,já byl spokojen se vším s čím tenhle film disponuje. Ono i ty ženské balóny jsou dost těžké aby to zabralo u mě tu jednu hvězdičku. ()

Reklama

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Před časem jsem viděl Malibu Express a hrozně mne bavil. Čišela z toho radost ze života, filmování a krásných žen. Míra nadsázky byla obdivuhodná, takže se člověk zasmál a s klidem kráčel dál životem. Tyhle vlastnosti tomuto snímku už naprosto schází, je to spíš taková bezmoc a tápání na místě. Škoda. Ženy-nahotinky tu sice opět jsou, ale nemá to tu šťávu. 20% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Škoda času pri tomto tráviť! Rovnako tápajúce v nevýraznosti ako podobné ladené DOA: Na život a na smrť. Je pekné že celý film sa tu premávajú celkom šikovné dievčence v úzkych plavkách ale to je jediné prečo sa na to ako tak dá dívať, ináč to stráca na akomkoľvek význame, príbeh je čistá absurdita a scénky čo majú ako že byť smiešne sú maximálne sucho odbité, akcia nudná, herecký prejav nulový,.... za tie dievčence dávam 1hviezdičku, ináč to je čistý odpad. /15%/ ()

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Tak jsem dokoukal taky jednu Sidarisovku. Svéráznost, demence a absolutní ignorace vyšších filmačských cílů v tomto arcitrashi mě donutila dát alespoň 2*. Novácké softerotické video + zbraně všech ráží a velikostí + vrtulníčky, motorky a auta na vysílačku + agenti všech zemí + výbuchy letadel, aut, motorek, vrtulníčků a jejich modelů + rádoby komediální scénky a dialogy. Úlet.... ()

Galerie (4)

Zajímavosti (6)

  • V snovej sekvencii sa Kaneovi (Geoffrey Moore) zdá, že má oblečený smoking. Je to odkaz na jeho otca v skutočnom živote, Rogera Moorea, ktorý stvárnil Jamesa Bonda. (Real Tom Hardy)
  • Biely Ford Mustang bol počas natáčania poškodený na ľavej strane, preto ho vo filme celý čas vidíme iba z pravej. (Real Tom Hardy)
  • Model helikoptéry v tomto filme je považovaný za predchodcu dnešných tzv. UAV. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama