Reklama

Reklama

Blbý a ještě blbější: Jak Harry potkal Lloyda

  • USA Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Lloyd Christmas a Harry Dunne se seznámili hned první školní den. Bok po boku od té doby čelí nástrahám školního systému a života vůbec. Brzy se však budou muset postavit většímu nepříteli, než jakým je jim vzdělání. Ředitel školy Collins a jeho přítelkyně Hellerová chtějí Harryho s Lloydem zneužít, aby na jejich úkor získali grant ve výši 100 000 dolarů na otevření speciální třídy. Jenže přechytračit blbého a blbějšího je úkol i nad síly zasloužilého a mazaného ředitele. Obzvlášť když se na jejich stranu postaví půvabná reportérka školního časopisu Jessica Matthewsová. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (244)

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Sice jsem to neviděl úplně celý, ale myslim, že na začátku se nedělo nic, co by zachránilo mé hodnocení. Jedinou hvězdičku tomu snad dávám i za to, že v takovémhle skvostu začínal Shia LaBeouf. Nic jinýho tam vtipnýho nebylo. Pouze vulgární, fekální a nopravdu nepovedenej humor. Jim Carrey a Jeff Daniels nejdou nahradit, prostě nejdou. ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

I buranská komedie může být svébytnou estetickou kategorií a IMHO není na místě udělovat každé z nich a priori odpad. První Blbý a blbější byl důkazem, že i něco takového může být vtipné. Málo komedií je tak nechutných, ale málo jich má tak pečlivě vygradované gagy. A tento prequel je sice o třídu slabší, ale stále ještě dost daleko od odpadní roury. 40% ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Na tento film som bol zvedavý. Pôvodný film mám veľmi rád a videl som ho nespočetne krát. Dosť som pochyboval, že neznámi mladí herci prekonajú, alebo sa aspoň vyrovnajú fantastickému Carreymu s Danielsom. Moje pochybnosti sa naplnili. Nesympatickí herci, blbé a niekedy ešte blbšie vtipy, ktoré ma veľmi nerozosmiali. Česť výnimkám. Škoda, že filmári nevyťažil z dobrého nápadu trochu viac. ()

Martin_W 

všechny recenze uživatele

První díl jsem (zatím) neviděl, ale bylo mi řečeno, že na něj tenhle nenavazuje, takže proč se na něj nepodívat když hraje v televizi.. Přihlouplá komedie, patřící pouze pro televize jako je Nova. Vyloženě špatná není, párkrát jsem se zasmál, ale celkově není film ničím zajímavý. Čekám že 1. díl bude mnohem lepší. 29% ()

Bauer odpad!

všechny recenze uživatele

No tak tohle to je příšernost , nechutnost a totalní debilita!!!!! Neuvěřitelný!!!!Kdo neuvidí neuvěří.Na to jak sem se válel smichy u Blbý a blbější , tak u toho to filmu sem se 4 krát pousmál.Neuvěřitelně dementní snénář , příšerný herecký výkony.Kde proboha vyhrabali představitele Harryho a Llyoda??Nejspíš v krámě s dementama! .Nechci to vidět a ani o tom slyšet už nikdy v životě!! ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Film se natáčel v Mariette, v Buckhead a v Atlantě v Georgii a v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • Mnoho mladých herců v tomto filmu, jsou velkými fanoušky původní komedie Blbý a Blbější. (Pumiiix)
  • Děj filmu se odehrává v roce 1986. (ČSFD)

Reklama

Reklama