Reklama

Reklama

Blbý a ještě blbější: Jak Harry potkal Lloyda

  • USA Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Lloyd Christmas a Harry Dunne se seznámili hned první školní den. Bok po boku od té doby čelí nástrahám školního systému a života vůbec. Brzy se však budou muset postavit většímu nepříteli, než jakým je jim vzdělání. Ředitel školy Collins a jeho přítelkyně Hellerová chtějí Harryho s Lloydem zneužít, aby na jejich úkor získali grant ve výši 100 000 dolarů na otevření speciální třídy. Jenže přechytračit blbého a blbějšího je úkol i nad síly zasloužilého a mazaného ředitele. Obzvlášť když se na jejich stranu postaví půvabná reportérka školního časopisu Jessica Matthewsová. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (244)

Alice02 

všechny recenze uživatele

I když obyčejně nemusim takovéhle lehkomyslné filmy, tenhle jsem si zamilovala. A Harry s Lloydem si hned získali moje sympatie. Když jsem se koukala poprvé tak u některých scének jsem to nevydržela a musela jsem se smát fakt hodně nahlas! Některé mi naopak přišly trochu trapné, ale těch bylo minimum. Byla bych víc spokojená, kdyby pointa fimu byla propracovanější a rozuzlení ne tak typicky "americké". Prosím, příště víc té dokonalé dvojky HARRYHO a LLOYDA a míň těch blbostí kolem!! :D ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

No, že by to bylo až o tolik horší než první díl to si teda nemyslím. Zahráno je to naprosto uboze. O tom žádná. Ale děj je správně praštěný. Se stopáží to tvůrci naštěstí nepřepískli a i přesto jsem měl během poslední dvacetiminutovky filmu dost. Nicméně, tu lze nalézt naprosto úchvatnou scénku s potenciálními hovny, která mě dostala. Ještě se mi celkem zamlouvala hláška, že holky jsou pro buzíky. Tím jsem bohužel vyčerpal to povedené. Zbytek je trapnost, trapnost a ještě větší trapnost. I když se k vám snaží humor protlačit ze všech stran, jako by byly zavřené dveře. Lepší hvězdička. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je totálně dementní, vymaštěnej, ubohej film, jenže já se stejně ukrutně bavil. Harry s Lloydem dokážou vykouzlit neskutečný situace a hlavně některý jsou nezapomenutelný, ale zase na druhou stranu, ostatní výplň filmu je už na hodně nízký úrovni a když zrovna Harry s Lloydem nic nevyváděj tak je to docela nudící. Taky je v některých scénách dost cítit krádež dobrých fórků z Blbý a blbější a možná je hlavní dvojice až trokšu moc retardovaná, ale co, bavil jsem se skvěle, tak proč nedat 4* ()

Scraffy 

všechny recenze uživatele

Na odpad to nie je, ako to tu všetci hodnotíte. Mne sa to vcelku páčilo a to aj cez veľmi tupý a miestami trápnejší humor. Najlepšia scéna je určite, keď sa Harrymu roztopila čokoláda vo vačku a on od toho zašpinil celú kúpeľňu. To som sa od smiechu váľal po zemi. Inak ale film nič extra a herecké výkony tiež tak. ()

Marty_cz 

všechny recenze uživatele

Točit druhý díl, který se odehrává před tím prvním, musí být neuvěřitelně složitá záležitost. Ale v komediích to zjevně tolik neplatí, jelikož většinou děj není složitý a rychle plyne dál, pokud tam vůbec je. Autoři si s tím poradili dobře, pochopitelně předchozí díl byl lepší, jelikož byl vtipnější a určitě to bez Jima Carreyho nebylo to pravé ořechové. Každopádně i tak z toho vyšel docela povedený a zábavný kousek. Přišlo mi, že si zde ty hlavní prohodili role a teď byl větší m idiotem ten druhý. Jinak určitě tyhle filmy si nechám jednou za čas líbit a když jich nebude moc svět se nezboří, ale když jich bude víc, tak svět taky neshnije. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Mnoho mladých herců v tomto filmu, jsou velkými fanoušky původní komedie Blbý a Blbější. (Pumiiix)
  • Film se natáčel v Mariette, v Buckhead a v Atlantě v Georgii a v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama