Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jarka s Naďou Hartmanovou vyráží na dobrodružnou cestu. Martin a Míša se znovu ocitli ve stejné situaci jako dřív, opět je napálil bratr Míši a teď se neozývá. Radek má informace o změnách, které přinese nový majitel nemocnice a varuje Katku, aby byla ostražitá. David jde do sebe, chce být pro dítě co nejlepším otcem. Při snaze pomoct autistickému chlapci je zraněna Mery i Rasputin, oba ale tvrdí, že jsou v pořádku. Prokop a Saša přesvědčí Lukáše, aby udělal večírek u sebe doma. Lukáš na to kývne a netuší, jak zajímavě se tahle noc vyvine. A celý urgent zasáhne tragická událost. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (3)

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já prostě musel dát tenhle díl o kterém tak mohutně píšou čtrnáct dní předem. Co to je za módu psát o smrti postav v bulváru předem? Takže čeho jsem byl svědkem? Sabina Laurinová se rozhodla ukončit své působení v dlouhotrvajícím seriálu, takže scénáristi připravili drastický konec: provedení trapné ( svedeme to na autisty v autě ) a neuvěřitelné i v rámci mantinelů nekonečných seriálů, herecké výkony intenzivní ( kdo nebrečel nedostal prémie ) . Smrt těhotné matky, tak takhle drastickou věc nemají ani noir české detektivky. Hlavně to působilo hrozně narychlo ve stylu, napište něco na posledních pět minut. To jako nemohla odjet někam na stáž? ()

filmy_horor odpad!

všechny recenze uživatele

Taková odpornost takhle směšně zabít hlavní hrdinku.... A nemůžou divákům dopřát dlouho očekávaný happy end.... ()

Reklama

Galerie (25)

Zajímavosti (5)

  • Po oznámení odchodu Sabiny Laurinové se strhly na internetu vášnivé diskuze. Diváci prosili Primu o změnu scénáře a dokonce i přetočení celého dílu. Na podporu sepsali petici a založili několik facebookových profilů právě postavě Mery, aby podpořili tlak na tvůrce. (Azurose)

Reklama

Reklama