Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jak se mohlo stát, že shnilé mrtvoly začaly chodit po ulicích? Dva kamarádi se chtěli pobavit kanadským žertíkem a náhodou se vloupali do tajné laboratoře, kde náhodou našli zmraženou živou mrtvolu a náhodou ji oživili. A to byl jenom začátek. Příšery, krev, vybuchující hlavy a hrdinové se jmény jako "Brad" a "Cindy" - nenaskakuje vám husí kůže už teď? (Guild Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (99)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Fandovský zápal je z toho cítit každou vteřinou (např. v telce běží Plan 9 from Outer Space) proto nechápu proč to nebylo zábavnější. Začátek s ufonama je totiž perfektně béčkově debilní a naprosto bomba, černobílý intro taky není špatný. Jakmile to najede do osmdesátek, tak se zjeví debilní hlavní hrdina a spíš se kecá, než aby slimáci měnili lidi na zombie a s těma bouchacíma hlavama se tvůrci taky moc nepředali. Někde veprostřed jsem u toho na chvilku usnul, ale pak se mi líbil ten závěrečnej masakr. A ta hlavní herečka byla moc hezká. ()

Quint 

všechny recenze uživatele

Fred Dekker v tomhle mišmaši padesátkových monster hororů a osmdesátkových teenagerských komedií dává od začátku do konce vehementně najevo, jak moc velký fanoušek béčkových sci-fi hororů je. Ale místo toho, aby si více pohrával s žánrovými konvencemi, tak spíše jen vrší jeden filmový odkaz na druhý, a někdy je toho až příliš (každá druhá postava je tu pojmenovaná podle nějakého hororového režiséra apod.). Pro fanoušky tehdejších hororů je to ale příjemný návrat do minulosti. ()

Reklama

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Další chutnej úlovek ze silných let osmdesátých, úlet, kterej si dokážu nejvíc představit na nějaký domácí párty ( v těch 80.-tých letech se muselo hrozně pařit :-). Už začátek strhne vaší pozornost, ti emzáci byli skvěle ujetí. Kromě mimozemšťanů tu máme i zombíky (mimochodem skvěle namaskovaný), nějaký černý symbionty, ustřelený hlavy, hláškujícího detektiva a dvojici nerdů, co se kamarádí s fešnou brunetkou. A dost možná hodně nečekaný závěr :-) "Dámy, mám pro vás dvě zprávy, jednu dobrou a jednu špatnou. Ta dobrá je, že přijeli vaši partneři. Ta špatná, že jsou všichni mrtví." (Jedna z těch slušnějších hlášek ;-). Díky Bloodymu za super tip. ()

zette 

všechny recenze uživatele

Ackoliv si filmovy plakat pamatuji jeste z dob videopujcoven, myslim, ze jsem film nikdy nevidel. A dneska uz vim, ze to zadna skoda nebyla. Noc husi kuze je dalsi z usmevnych zombie filmu, kterych hlavne v osmdesatych letech vznikalo spousta a tento nikdy nedosahoval urovne tech nejlepsich. Dnesniho divaka uz si ziska jen sotva. Nuda ve vsech smerech. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Režisér Dekker (ten má na starosti i skvělé Záhrobní komando) byl očividně velkým fanouškem hororového žánru, jelikož se do svého debutu snažil narvat všechny jeho atributy. Proto tu najdeme pohromadě prvky jako mimozemské parazity, zombies, nebo uprchlého maniaka se sekerou. Film je plný odkazů na jiné hororové snímky, hlavně na jejich kultovní režiséry. Všechny postavy tak mají povědomá jména; třeba Hooper, Gordon, Carpenter, Raimi atd. Výborná je taky postava detektiva Camerona v podání Toma Atkinse, která hláškuje jako o život. Tahle povedená hororová komedie je pro mě prostě srdcovou záležitostí mezi ostatními béčky 80. let. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (6)

  • "Corman University" je odkaz na režiséra a producenta Rogera Cormana. (Chatterer)
  • Na zdi v pokoji J.C. můžete vidět grafity "Go Monster Squad!". The Monster Squad (1987) režíroval také Fred Dekker. (Chatterer)

Reklama

Reklama