Reklama

Reklama

Masakr na holčičím večírku 3

(neoficiální název)
  • USA Slumber Party Massacre III

Obsahy(1)

Rodičia odídu na víkend preč, a tak sa ich dcéra rozhodne zorganizovať dievčenskú párty, na ktorú sa ale pod rôznymi zámienkami vlúdi aj niekoľko chlapcov. Pokojná noc netrvá večne, pretože párty naruší psychotický zabijak, vraždiaci svoje obete pomocou vŕtačky. (Karamanlis)

Recenze (25)

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Dalo by sa povedať, že ide o v celku úspešný remake pôvodnej verzie z roku 1982. Úspešný nie moc v globále, ale v porovnaní s pilotnou časťou, ktorú sa podarilo tentoraz spracovať trocha zaujímavejšie. A to je prakticky asi všetko, kam sa dokázalo posunúť tretie pokračovanie o vrahovi s prenosnou vŕtačkou, predstavujúceho klasického slashera mladých dievčat. O serióznosti nemôže byť opäť ani reči. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Po naprosto otřesné dvojce jsem chvíli uvažoval, zda se třetí díl vůbec podívat a jsem rád, že jsem to nakonec udělal... Třetí díl Slumber party massacre se nese ve zcela vážném duchu, žádné kokotiny s rockerem z pekla a sny, ale klasický (docela dost brzy odhalený) vrah, moře pěkných obětí, které se nebojí odhalit podstatnou část svých těl a obrovská vrtačka... Prostě to, co od slasheru čekám... Nebýt hodně slabého příběhu a Marii Ford, která mi svým pitomým chováním hodně znepříjemňovala sledování filmu, dal bych i za čtyři... Každopádně v rámci slasherů jde o lehce nadprůměrný kousek... ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Najslabší diel trilógie. S prehľadom sa tvári najvážnejšie, no ťažko mi je brať vážne film, ktorý sa volá "Masaker na pyžamovej párty 3". V tomto filme je len jedna vyslovene stupídna scéna a to začiatok párty dievčať, kde sa začnú samy vyzliekať. Už chýbal len súboj s vankúšmi. Zvyšok je slasherovská rutina. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Beznadějně zastaralá pitominka o nepříliš působivém vyvražďování večírku postarších, kurvoidních, údajně náctiletých husiček. Zastaralé (a pitomé) jsou nejenom vohozy a účesy, což dá rozum, ale i triky, "akční" scény a dialogy, vrah s vrtákem je nemožný vrták a posledních 15-20 minut už je na hranici scénáristické i režijní demence. Zábavnost minimální, ani nechtěná, ale samozřejmě to je relativní, někdo perverznější bude třeba nadšený. Každopádně už se ale v raných devadesátkách točila mnohem zábavnější béčka, vyspělejší dějově, trikově i herecky. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Hned z kraje si jedna z děveček sedne do auta a následně je provrtána skrz naskrz tak, že by se za to nestyděl ani Fulci. Pak se ovšem chystá dívčí večírek, žvaní se, laškuje a divák netrpělivě čeká, kdy nastane masakr. Mezi tím sice pár postav zařve - vtipné je propíchnutí cedulí s nápisem Na prodej, ale to hlavní se odehraje v poslední čtvrtině. Vraha lze odhalit poměrně brzy i přes to, že se tvůrci snaží diváka zmást. Práce s vrtačkou je solidní, škoda, že podobně nepracovala i motorová pila, ale nechť. Ke spoustě krve lze přičíst i střeva ven. Jako ozvěna osmdesátých let tu jsou hojně obnažovaná ňadra, vášnivý sex ovšem ne, z jistých důvodů... Poučený divák samozřejmě ví, že když už vraždit vibrátorem, tak rozhodně ne vhozením do vody, páč to ve skutečnosti nefunguje. Nijak nevybočující slasher potěší ty, co rádi hádají, kdo zkape jako další. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (13)

  • Úvodná scéna filmu sa natáčala na pláži Venice Beach, kým zvyšok v štúdiu Rogera Cormana vo Venice, Los Angeles, Kalifornia. (beso74)
  • Smrť Marie (Maria Ford) bola na priamy príkaz Rogera Cormana pretáčaná, aj kvôli tomu sa vo filme objavili isté nelogickosti s kontinuitou. (beso74)
  • Každá časť trilógie The Slumber Party Massacre má na pozícii režiséra a scenáristu ženu (zatiaľ ako jediná slasherová séria). (beso74)

Reklama

Reklama