Osm bláznivých večerů

Osem bláznivých nocí

Animovaný / Komedie / Muzikál

USA, 2002, 86 min

Seth Kearsley

Rozpočet $-miliónovTržby USA $23,586,598Tržby Celosvetovo $23,833,131(20.3.2009)

• mandes

rozpočet : ? tržby celosvetovo : $23,833,131(13.12.2006)

Mel jsem cekat, ze animak, na jehoz scenari, produkci a dabingu se podilel Sandler nebude uplne normalni. A dostal jsem uchylarnu tezkyho kalibru. Vetsinu casu tak sledujem Daveyho, kterej vypada jak Sandler, jak se mota po meste a kazdyho akorat prudi, tu nekde neco ukradne, jindy nekoho kurevsky urazi, neustale chlasta, pak je mu blbe, nema problem staryho dedka hodit do hoven, proste se chova jak vozraly hovado a hazi u toho hlasky, ktery by se dobre ujali i v sprostejch hranejch komediich. A do toho sem tam nejaky docela chytlavy muzikalovy cislo. Samozrejme na zaver dojde k napraveni, ale na to jsem se tak nak celej film pripravoval, takze to nenasere. Proste hodne netradicni "vanocni" animak, kterej trochu pripomina Grinche, ale je mozna jeste o fous uchylnejsi.(7.3.2010)

Hodne zajimava hodnoceni - je videt, ze bud se tenhle film lidem hrozne libi, nebo jsou jim absolutne znechuceni :) Ja se pridavam k prvni skupine, mozna sem vadna, precitlivela a vubec, ale pobrecela sem si, zasmala se i nahlas a vubec... Tenhle film se mi dost libil. Pro male deti ale rozhodne neni (jen pokud nahodou netusi, co je to "erekce po ranu").(13.8.2008)

Velmi příjemný filmek o kouzlu Vánoc a Chanuky. Příběh židovského chlapce Daveyho, který se po smrti rodičů stává sobeckým chuligánem. Pak však dostane šanci. Faktem je, že film díky několika vulgaritám pro nejmenší rozhodně určený není, ale i tak je to pohodový prázdninový snímeček. Animace se mi moc líbila a klobouk dolů před Adamem Sandlerem. V životě bych neřekl, že dokáže takhle namluvit řadu postav.(24.12.2006)

• Brain-D

Začalo to velmi slibně, jako pěkná cool vánoční pohádka, ale pak tam vlezl ukřičený, malý, šedivý, chlupatý skrček, který furt pištěl až mi z toho bylo zle. A kouzlo vánoc bylo pryč. Pár forků bylo dobrý až odvážných, bohužel jen pár.(7.5.2010)

• Han22

Divný animáč - z toho neustálého pištění toho staříka mě za chvíli bolela hlava, píšničky byly otřesný. Sandlerovo alterego zajímavé, ale po chvíli ty jeho naschvály omrzely.(18.2.2010)

• Sociopath

Mne sa to teda vôbec nepáčilo...Kravina ako aj niektoré ostatné Sandlerove filmy. Trapas za trapasom a toho starčeka Whiteyho som mal plné zuby.(6.1.2008)

Velmi příjemný vánoční snímek.(25.12.2004)

zaujímavý animák. Mne sa páčil.(31.12.2007)