Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V newyorské kanalizaci se rozmnožili švábi, kteří roznášejí smrtelnou infekci. Doktorka Tylerová však naklonuje jiný druh brouka, ten šváby zneškodní a sám vymírá... zdánlivě. O tři roky později je v chodbách metra objeveno dvacet centimetrů velké mladě brouka neznámého původu. Jeho zkoumáním Tylerová zjistí, že kdysi záchranný klon nevymřel, naopak, jeho mutace zašla až k přizpůsobení se člověku. Když se navíc začnou množit zprávy o lidech záhadně zmizelých v podzemí, je třeba se začít bránit. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (245)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Genetický zmutovaný chrobák začne zabíjať,už to znie bizarne a aj to je.Že v tomto projekte je zapísaný Del Toro je očividné.Chcelo sa to tváriť ako Alien,no to určite nie lebo Alien vyhralo vo všetkých bodoch ale aj tak to má svoju strašidelnosť a niekedy aj atmosféru.Po príbehovej stránke to bola jedná veľká chrobácka kravina,ktorá postrádala napätie.A dosť kopírovala Aliena ale bolo to dosť prehnané a divné.Je to predvídateľný prírodopisný film o tom ako sa chrobák človekom chcel stať alebo keď si nedáš chrobáka na večeru,tak si chrobák dá teba. ()

fcreading 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobrý hororovo-sci-fi thriller u ktorého sa ani len nebudete nudiť. Dej to má dobrý v kanáli sa rozmnožili šváby ktorý roznášaju smrtelnú infekciu. Potom o 3 roky tieto šváby narastú o niekolko centimetrov, a sú dosť velký a hnusný. Ale ludia začnu chodiť do tochto kanálu a hrozí im nebezpečenstvo. Atmosféru to má výbornu a čo vytknut len jedine to, že obrátky to začína mať až v druhej polke. Škoda že Del Toro z toho ešte niečo nevyťažil. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

No popravde receno nic moc. Necekal sem nic extra, ale precejen to reziroval Toro, tak sem myslel, ze to bude aspon kramet vyjimecny. Jenze tohle je klasickej film o zmutovanym necem, co zacne delat bordel. Navic se film bere desne vazne, takze se u nej clovek ani nepobavi. Dokud tvurci neukazujou ty velky mouchy, tak je to v poho, protoze to ma trochu hororovej nadech, ale jakmile jsou cely videt, tak to je spatny, pac vypadaj smesne. A navic tu je i malo brutalnich scen. Co se tyce hercu, tak Abraham tu je jen na okamzik a Sorvino sice neni nak extra sexy ani herecky nejak zvlast nadana, ale tady spatna nebyla. Takovej slabsi prumer, u kteryho jsem se nijak zvlast nebavil. ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Pohorky, desítky, hnědý. Divný botky, divný. Jidášův brouk žije. A vše, co má víc než čtyři nohy, není savec. Napoleon nezemřel, pracuje v údržbě metra. Lady broučilka ze zoufalství patlá okénka. A jakmile se v metru hustě lepí bota, malér je velmi blízko. Inteligentní hmyzáci jsou rozkošní a kamarádští. Ovšem jen mezi sebou. Lidé jsou předkrm i hlavní chod. Nezbývá, než použít zapalovač. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Skoro jako kdyby se Guillermo del Toro inspiroval u Cronenberga v tom, jak skvěle dokáže na plátně zachytit hmyzí tvory. Skutečně to funguje, což je jenom dobře, protože příběh je velmi béčkový a nepřináší s sebou nic překvapivého, co by vás mělo dostat. Jede se na jistotu, což by se u takového tvůrce mohlo zdát alibistické, ale přece jen, už je to nějaký pátek, co tenhle film, navíc pro americkou produkci, natočil. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (8)

  • Režisér Guillermo del Toro se vzdal natáčení filmu pod záštitou stuida Weinstein Company, jelikož Bob Weinstein často navštěvoval natáčení a vznášel nesmyslné požadavky, co se týče scénáře. O té doby del Toro s tímto studiem nikdy nespolupracoval. (HellFire)
  • "Mimic" bola pôvodne krátka poviedka, ktorú napísalslávny autor sci-fi a fantasy poviedok Donald A. Wollheim. Príbeh bol prvýkrát publikovaný roku 1942 v zbierke poviedok "Astonishing Stories". Príbeh predstavuje špekulatívny pohľad na entomológiu a ukazuje, ako hmyz rástol a vyvíjal sa k životu po boku ľudstva. Film sa výrazne líši od poviedky tým, že predstavuje "mimické" bytosti ako monštruózne tvory, ktoré boli vytvorené pomocou ľahostajných a nezodpovedných vedeckých postupov a genetického inžinierstva. (Rorschach_SK)

Reklama

Reklama