Reklama

Reklama

Star Wars: Vadná várka - Série 1 (2021) (série)


Záchrana na Rylothu (S01E12)

(epizoda)
  • USA Rescue on Ryloth (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Várka je pověřena nebezpečným úkolem. (Disney+)

Recenze (7)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Diel v priamej nadväznosti kedy várka dá za pravdu Omege a idú na Riolt oslobodiť miestneho patriota zo spárov Impéria. Prevedenie: Príbeh už trocha pritvrdzuje a páči sa mi vykreslenie Impéria ako novodobých nacistov, veľmi sa mi to v hlave spája s historickými reáliami. Akcie dosť a odhalenie staronových postáv s ktorými sa určite ešte stretneme. 90% ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět unikátní díl. Takové Clone Wars a Rebels dohromady. Impérium už vystrkuje svoje růžky a projevuje své praktiky. Byla tu akce i napětí. Hera mi připomněla Rebely. Trošku se mi zastesklo. Dave Filoni je bůh. Jak to všechno propojil. Tohle prostě nemá chybu. ()

drackula 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bral by som viac epizód ako bola táto. V minulej epizóde sa vystaval zaujímavý svet a v tejto bola Bad Batch konfrontovaná s politikou a voľbou, či sa pliesť Impériu do cesty. 80% Disney plus ()

MiniMinion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Solidní díl, i když o něco slabší, než ten minulý. Pokračujeme v Heřině originu, ke kterému se tentokrát naplno přidali i titulní hrdinové. Spotlight na sebe však strhl hlavně nový kapitán Howzer, a ač se zdaleka nepředvedl tak, jak jsem od něj očekával, alespoň nám ukázal, že účinek Rozkazu 66 již zdánlivě vyprchává - několik klonů přesvědčil ke vzpouře za dobrou věc. Doufám, že jsme to neviděli naposledy, a že se k tomu v této, případně v dalších sériích vrátíme, mohlo by to bát zajímavé (klonové povstání na Kaminu jako v Legendách?). Hunterova neochota pomoct Heře mi přišla lehce mimo charakter - sice chápu, že je z toho necítil profit a nechtěl riskovat životy svých mužů, na druhou stranu přesně to udělal dvě epizody zpátky. Doslova nám Tech řekl, že situace je úplně stejná, jako v oné epizodě. Zároveň mu Hera slíbila tučnou odměnu, v penězích tedy problém také nebyl. Moc jsem jeho chování nepochopil. Jestli tohle měla být epizoda, která je přetvoří z žoldáků v hrdiny, to beru, ale zároveň jsem měl dojem, že takových epizod jsme už měli v sérii několik. Jinak ale dobrý, 7/10. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle epizoda nám měla hlavně ukázat, že Klon se dokáže rozhodovat podle svého nejlepšího vědomí a svědomí, pokud není čistě zmanipulován čipem či nějakým jasným příkazem. A tady je taky možná jasná zpráva, proč Impérium v budoucnu opustí od využití dalších klonů - jsou nespolehliví a navíc ještě drazí. Dobrý díl. ()

Reklama

Reklama