Reklama

Reklama

VOD (1)

Klony z Vadné várky po klonových válkách bloudí po měnící se galaxii. (Disney+)

Recenze (23)

drackula 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pilotný diel ako remeň! Seriál Clone Wars som nikdy nevidel, ale zatiaľ to vôbec nevadilo. Načasovanie príbehu je skvelé, keďže Order 66 rozpútal mocenské pohyby v ktorých sa obyčajný pešiak ťažko orientuje. Chybná várka je sympatická zostava a pridanou hodnotou je fakt, že ani v nej nie sú názory úplne jednoliate. Som zvedavý kde sa táto partia v SW svete ukotví a ako bude jej príbeh pokračovať. Rozbehnuté to majú parádne. 90% Disney plus ()

Skratik 

všechny recenze uživatele

Ježiš to byl cringe. Seriál je směřovaný na dvanáctiletá děcka a je na tom hrozně znát. Bez té "Clone wars nostalgie" si to prostě neužiju. Vizuál vypadá docela pěkně, ale občas se sekl design postav, který vypadá až groteskně (padawan, Omega). Dialogy jsou na úrovni Disney Channelu a typologie/ archetypy postavy jsou strašně nezajímavý a nudný- silný, obří, ale až směšně hloupý/ naivní voják. Je to hloupé, je to generické a je to nudné. Na postavách mi nezáleželo a snad kromě Huntera a Crosshaira mě začali všichni hrozně srát. Zvláště Omega byla strašně otravná a její scény jsem měl chuť přeskakovat. Další díl už nedám. Fakt ne, díky. ()

Reklama

AllShallFall 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kurva tak tohle mělo pořádný koule. Tohle je ta správná cesta, kam Star Wars mají jít! Zde není ani špetka, ani vlásek toho, co by šlo vytknout. Začátek nášup jak hovado, rozkaz 66 a znovu ta temná a smutná atmosféra, kterou jsem cítil hak při episodě III, tak pri poslední sérii Clone Wars. Tenhle díl mě absolutně pohltil. Vytáhnul mě, že hsem se cítil jako před lety. Ještě teď mám husí kůži!! ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Uz při prvním setkání s Bad Batch v CW jsem v komentáři psal, že je to skvělý potenciál pro celovečerák...pár měsíců a máme tady dokonce seriál. A jaký seriál! Skvělá animace, pár nových nápadů a opět celé SW universum otevřené pro spoustu příběhů. Bad Batch se tak mohou potkat se starými známými postavami z CW, takže snad nezůstanou ladem i záporáci jako Asajj Ventress, Cad Bane a hlavně Maul. Filoni opět potvrzuje, že jeho přínos pro SW je obrovský. Pro mě osobně byla tato první epizoda mnohem hodnotnější a obsahově plnější, než celý přehypeovaný Mandalorian. Konečně se zase mám nač těšit. ()

MiniMinion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vynikající rozjezd volného pokračování The Clone Wars. Příběh prvního dílu jako takového byl sice relativně předvídatelný, ale jako úvod do seriálu funguje na výbornou. Skvělá akce, opět naprosto prvotřídní animace, kterou jsme mohli vidět v 7. série TCW, opět nám bylo předvedeno, jak vypadá Order 66 z pohledu klonů, a zažíváme impérium v jeho prvních dnech - toto období mě vždy zajímalo. Dynamika mezi hlavními hrdiny mě nepřestává bavit, ačkoliv Wrecker mě, přiznám se, trochu otravuje . Dočkali jsme se hned několika cameí, některá očekávaná, jiná ne (musím tedy říci že Freddie Prinze Jr. působil jako čtrnáctiletý chlapec zvláštně, ale to se snadno odpouští. Odpouštím i to, že tak trochu dekanonizovali jeho komiks), a v závěru nás také na jedno cameo navnadili - všichni víme o koho jde ;). A samozřejmě klobou dolů pro Dee Bradley Bakera, bez kterého by se tenhle seriál opravdu neobešel. Velice solidní první díl a moc se těším na pokračování. 95% ()

Galerie (3)

Zajímavosti (11)

  • Epizóda vyšla 5.4. 2021 na deň Star Wars. (Bukysh)
  • Protože epizoda začíná v okamžiku Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů (2005), bylo nutné některé scény zanimovat tak, aby odpovídaly filmové předloze viz záchrana kancléře Palpatina či útěk generála Grievouse ke své lodi. (Veskoslav)
  • Hláška „Good Soldiers Follow Orders“ reprezentuje stejnou hlášku, kterou pronesl klonový voják CT-5385 zvaný „Tup“ v epizodě Condition Unknown (2014), kdy oficálně klonový voják úmyslně zabil Rytíře Jedi díky poruše genetického čipu, který pomohl Darthovi Sidiusovi realizovat Rozkaz 66. Tuto hlášku opakoval Crosshair, když byl Rozkaz 66 vydán. Jako jediný z upravených klonů jednotky 99 neměl „vlastní“ rozhodování o tom, zdali je daný rozkaz špatný či nikoliv. (Veskoslav)

Reklama

Reklama