Reklama

Reklama

VOD (1)

Klony z Vadné várky po klonových válkách bloudí po měnící se galaxii. (Disney+)

Recenze (23)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Zoznamujeme sa s klonmi, ktorý sú trocha iný ako ich kolegovia. V tele majú, mutagén ktorý uvoľňuje na povrch zlepšené schopnosti a tým sú výnimočný. Partia piatich rozdielnych charakterov, ktorá bojuje s predsudkami okolia aj svojimi vlastnými. Prevedenie: Veľmi príjemne prekvapila grafika aj zasadenia do deja niekde v polovici tretej epizódy. Dobré bojové sekvencie a aj hra na city. Zatiaľ pilot so všetkým ako sa patrí. uvidíme kam sa to bude celé uberať ale tipujem že Sniper na nich bude dosť poľovať. 91% ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kurva tak tohle mělo pořádný koule. Tohle je ta správná cesta, kam Star Wars mají jít! Zde není ani špetka, ani vlásek toho, co by šlo vytknout. Začátek nášup jak hovado, rozkaz 66 a znovu ta temná a smutná atmosféra, kterou jsem cítil hak při episodě III, tak pri poslední sérii Clone Wars. Tenhle díl mě absolutně pohltil. Vytáhnul mě, že hsem se cítil jako před lety. Ještě teď mám husí kůži!! ()

Reklama

MiniMinion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vynikající rozjezd volného pokračování The Clone Wars. Příběh prvního dílu jako takového byl sice relativně předvídatelný, ale jako úvod do seriálu funguje na výbornou. Skvělá akce, opět naprosto prvotřídní animace, kterou jsme mohli vidět v 7. série TCW, opět nám bylo předvedeno, jak vypadá Order 66 z pohledu klonů, a zažíváme impérium v jeho prvních dnech - toto období mě vždy zajímalo. Dynamika mezi hlavními hrdiny mě nepřestává bavit, ačkoliv Wrecker mě, přiznám se, trochu otravuje . Dočkali jsme se hned několika cameí, některá očekávaná, jiná ne (musím tedy říci že Freddie Prinze Jr. působil jako čtrnáctiletý chlapec zvláštně, ale to se snadno odpouští. Odpouštím i to, že tak trochu dekanonizovali jeho komiks), a v závěru nás také na jedno cameo navnadili - všichni víme o koho jde ;). A samozřejmě klobou dolů pro Dee Bradley Bakera, bez kterého by se tenhle seriál opravdu neobešel. Velice solidní první díl a moc se těším na pokračování. 95% ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Veľmi dobrý rozbeh, ktorému sa vydarila najmä úvodná časť s Order 66. Zaujímavá však bola aj pasáž s Tarkinom a akčné sekvencie. Som však zvedavý, či dokáže táto partia utiahnuť celých 14 častí. Ak by do deja pridali nejaké zápletky s preživšími jedi, vidím v tom potenciál. Zatiaľ som milo prekvapený, od The Bad Batch som naozaj veľa neočakával. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Uz při prvním setkání s Bad Batch v CW jsem v komentáři psal, že je to skvělý potenciál pro celovečerák...pár měsíců a máme tady dokonce seriál. A jaký seriál! Skvělá animace, pár nových nápadů a opět celé SW universum otevřené pro spoustu příběhů. Bad Batch se tak mohou potkat se starými známými postavami z CW, takže snad nezůstanou ladem i záporáci jako Asajj Ventress, Cad Bane a hlavně Maul. Filoni opět potvrzuje, že jeho přínos pro SW je obrovský. Pro mě osobně byla tato první epizoda mnohem hodnotnější a obsahově plnější, než celý přehypeovaný Mandalorian. Konečně se zase mám nač těšit. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (11)

  • Protože epizoda začíná v okamžiku Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů (2005), bylo nutné některé scény zanimovat tak, aby odpovídaly filmové předloze viz záchrana kancléře Palpatina či útěk generála Grievouse ke své lodi. (Veskoslav)
  • Hláška jednoho ze separatistických droidů: „I guess I'm in charge now,“ je úplně stejná, jako hláška v epizodě Downfall of a Droid (2008), kdy „velení“ útočné skupiny lodí bylo „předáno“ velitelskému droidovi poté, co generál Grievous ingnoroval jeho dotazy a z bitvy následně uprchl. (Veskoslav)
  • V úvode epizódy sledujeme Padawana menom Caleb Dume, ktorý neskôr pod menom Kanan Jarrus vystupuje ako jedna z hlavných postáv v seriáli Star War Rebeli (2014–2018). (ČSFD)

Reklama

Reklama