Reklama

Reklama

VOD (1)

Záhadný agent (Jean-Claude Van Damme) se musí po 25 letech vrátit do činné služby, když musí zachránit svého syna před falešným obviněním z pašování drog a obchodu se zbraněmi. (p.a.douch)

Videa (1)

Trailer

Recenze (119)

warrenur 

všechny recenze uživatele

Na moj vkus az prilis ukricana somarinka. Presne na styl prveho taxi, taxi filmu - zapadol by presne do toho obdobia. Jean je sympos a maka na sebe. Za to mu patri uznanie. To je bezo sporu. Zial, film ma az tak nepobavil, hoci je tu par podarenych "splechov". Slabota. Kvoli Jean-Claud-ovi si to mnohi pozru. Mozno vam sadne. 40% ()

kenkaku odpad!

všechny recenze uživatele

Čím déle film běžel, tím hlouběji v hodnocení klesal... po hodině a čvrt jsem už trpěl jak zvíře (a to mě čekala ještě půl hodina). Casting zcela katastrofální (ten namachrovanej uřvanej indián byl vážně děs), do toho ten mentální scénář a retardovaný francouzský pokus o humor (píšu pokus, protože tam nic ani zdaleka vtipného není). To už bylo prostě moc. Naprosto nechápu, proč tohle vzniklo. ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

[40%] Trailer mě docela navnadil, ale zůstával jsem radši opatrný, neboť jsem se bál humoru, který v dnešní době není filmově moc dobře prezentován. Prostě moc dobrých komedií se už netočí. Dokázal bych ještě snést, kdyby to bylo ultra šílené a ujeté, ale ani to ne. Tohle mělo prostě takový divný humor, že jsem se maximálně 2-3 pousmál. Van Damme se zde aspoň snaží. Kvůli němu jsem dal 40%, jinak bych šel asi do odpadu. Jeho převleky/změny vizáže byly docela dobré, zejména ta s vlasy, to jsem se docela bavil. Bojové scény mě zde moc nebavily a ani nebyly moc dobře točeny. Neříkám, že katastrofálně, ale ty střihy a to že Van Damme nebyl viděn v záběrech, mě rozčilovalo. Najde se tu ale pár dobrých připomenutí, jako jsou jeho kopy a tak. No, vynahradil jsem si to alespoň finální scénou na bowlingu, kde se Van Damme pral docela už viditelně a k tomu ta paruka dlouhých vlasů - ta scénka mě vyloženě potěšila. Příběh je nevýrazný a postavy ? Něco šíleného. Jeho filmový syn mě sral od začátku do konce. To samé můžu říci o ostatních rolí. I ta hudba byla divná. No, je to škoda. Na tohle jsem se docela těšil a mrzí mě to kvůli Van Dammovi, že to dopadlo takto slabě. Asi už by se měl na filmy vykašlat, nebo se pokusit natočit ještě nějaké klasické béčko, ale to je taky risk, když vím, s jakými rozpočty se dnes videofilmy točí …. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Van Damme nikdy nebyl mou nejoblíbenější akční hvězdou, ale jeho filmografie mi nijak výrazně nevadí, přestože je většina spíše pod průměrem a skutečně dobrých filmů, bych napočítal na prstech obou rukou a nepotřeboval bych ani zdaleka všechny prsty. Poslední žoldák je spíše zvláštní komedií než akčním filmem a nechci ho nazývat blbostí, tak napíši jen, že mě prakticky vůbec nebavil. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Sorry Žáne, ale už jsi snad přišel na to, že Netshitflix nebyl tou úplně nejlepší volbou. Musím ocenit, že pan JCVD se tu jako jedinej opravdu snaží a dává najevo, že mu na výsledku záleželo, ale soustavný podkopávání jeho snahy neschopnými ostatními aktéry potažmo celým štábem mu to dost kazí. Takže aspoň za něj a za to, že je pořád relativně cool a ve formě dám aspoň ty nejslabší možný dvě hvězdice. Takže bohužel další letošní zklamání a praktická ukázka toho kde se videožánr v současné době nachází.25% ()

Galerie (15)

Zajímavosti (6)

  • Vo filme je viacero odkazov na iných, prevažne akčných snímok. Napríklad Jean-Claude Van Damme (JCVD) so svojím tancom pripomína svoju ikonickú scénu z filmu Kickboxer (1989). V jednom z ďalších scén je zase plagát filmu Bloodsport (1988), ktorý zbadá postava JCVD (Richard) a začne sa smiať. Práve Bloodsport bol v kariére Jean-Claude Van Damme (JCVD) prelomovým filmom. (BOURQUE)
  • Jedna zo záporných postáv je veľmi silne inšpirovaný postavou Tonyho Montanu z filmu Scarface (1983). Vo filme sa objavujú aj krátke zábery z tejto snímky. (BOURQUE)

Reklama

Reklama