Reklama

Reklama

Pojď si hrát

  • USA Come Play (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Osamělý klučina si najde kamaráda přes tablet, bez kterého nedá ani ránu. Tenhle záhadný tvor s ním ale má dost nekalé úmysly. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (77)

Hillock 

všechny recenze uživatele

Nechápu, jak je možné, že v jiných hororech je krve jak z prasete, přesto mě tak nezaujmou jako tento na první pohled nenáročný horor, který má tíživou atmosféru, která mě pohltila. Nebýt jí, tak by to byl další nudný horor se spratkem, který si sám nedokáže utřít špinavou hnědku, v hlavní roli. Nevhodné pro autisty a epileptiky. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem uvažoval do jaké hvězdičkové kategorie film zařadit. Řekl bych, že příběh je velice zajímavě a originálně zpracovaný, ale bohužel mne horor ani jednou nevyvedl z mé komfortní zóny (čehož si vlastně na hororech vážím ze všeho nejvíce) a tak jsem nebyl moc napjatý a vůbec se nebál. PS: Samotný konec film hodně vylepší a dlouho jsem zvažoval 4 hvězdy, ale nakonec je to jen 65-70% ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele

Rodičia autistického chlapca Olivera ktorý odmieta komunikovať s okolím sú čoraz viac znepokojený potom ako ich syn spomína svojho nového kamaráta Larryho. Napriek tomu že si mysleli že ide iba o imaginárneho kamaráta zdá všetko nasvedčuje tomu že Larry neexistuje iba v Oliverovej hlave...tak to Jacobovi Chasemu vyšlo. Jeho 5 minútový krátkometrážny film s názvom Larry z roku 2017 sa nakoniec dočkal veľmi vydareného celovečerného filmu, ktorý sa však nevyhol aj slabším momentom a tak ako si nájde svojich fanúšikov určite bude pre mnohých sklamaním. Tých 62% ktoré v čase písania komentára film má ho vystihuje viac ako dobre. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Oliver nemá kamarády, a tak si ho vybere postava jménem Larry, která je z jiného světa. Jenže Oliver se kamarádit nechce, jelikož Larry je příšera, a on se ho bojí. Do toho rozbitá rodina, nepříjemní spolužáci, jo a Oliver je autista, co nemluví. Místy utahané a předvídatelné, jinde zase napínavé a s dobrou atmosférou. Tedy lekačky dělané třískáním do piána a hřmotem padajících hrnců mě už dlouho unavují a ani na mě nefungují - pro mne jedna z velkých slabin filmu. Nejde sice o duchařinu, ale zpočátku imaginární postava by se neměla objevovat v doprovodu randálu, jakoby měl spadnout dům. Řemeslně solidní a třetí hvězdu dávám za konec, který mne vyloženě potěšil. Když otec sestupuje po schodech a vidí scénu dole, může být nakonec spokojen, jelikož lépe to snad ani dopadnout nemohlo... ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

The Whispers - Série 2, pilotní díl... Ne, dost těch blbých vtipů, ačkoli mi to tenhle seriál docela připomnělo. Takhle, pokud se na Come Play teprve chystáte, přijměte ten fakt, že je to takový ten horor pro celou rodinu. SPOILERY Žádná krev, žádné mučení, žádná brutalita a vlastně ani žádná mrtvola. A čistě teoreticky tu nikdo nebyl zlý. KONEC SPOILERŮ V rámci tohohle subžánru se ale jedná o dílo tak podařené, jako málokteré. Asi byla nějaká správná konstelace hvězd či co, ale přišlo mi to napínavé, atmosférické, dobře se mi na to dívalo, hlavní hrdina mi byl celkem sympatický (asi protože je obrovský fanda Spongeboba) a i ten Larry je fajn příšera. Ten prvotní nápad Babadooka připomene, ale Come Play se s ním fakt srovnávat nedá, jelikož oba ty horory jsou úplně jiné. Tenhle nemá nijak složitý děj, ale v tady té jednoduchosti je kupodivu síla, celý ten film funguje dobře a mě osobně se to líbilo. A nějaký drobný přesah v to vlastně je taky... Klidně bych se na to nebál podívat znova a v rámci současných hororů je to podle mě nadprůměr (a to jsem celkem náročný). Kdyby některé scény nepůsobily trochu pateticky, klidně dám i slabé 4*, ale možná je dám časem, až se mi to rozleží v hlavě. Velmi milé překvapení. Silné 3* ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama