Reklama

Reklama

Pojď si hrát

  • USA Come Play (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Osamělý klučina si najde kamaráda přes tablet, bez kterého nedá ani ránu. Tenhle záhadný tvor s ním ale má dost nekalé úmysly. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (77)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Solidní mainstreamová duchařina, která by se měla líbit všem nenáročným divákům. Příběh se točí kolem mladého autisty, který to nemá v životě lehké a nemá žádné kamarády, ale vše se změní v okamžik kdy dostane tablet, skrz který k němu bude promlouvat Larry, což je bytost z jiného světa, která má dostatečně creepy vzhled i nepříjemně vydávající zvuky. Film má slušnou atmosféru, je řemeslně na úrovni, lekačky mi sice efektní příliš nepřišly, ale jsou zde minimálně 3 skvělé strašící atrakce, které příjdou především ve finále ( Scéna pod postelí vede) a hlavně film nestihne nudit ani ničím vyloženě otrávit. Čekal jsem sice děsivější nálož, ale z ranku dětských hororů s chytrým a originálním využitím tabletu patří Larry k tomu lepšímu letos. Příběh***, Akce>Ne, Humor>Ne, Násilí>Ne.Zábavnost****, Hudba****, Vizuál****, Atmosféra****, Napětí****. 7.5/10. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Come Play hrá férovú hru a ponúka presne to, čo jeho námet sľubuje. Vystrašený chlapček hrá skvele, monštrum je vydarené, budovanie napätia a gradácia deja fungujú. Takže mám tendenciu aj odpustiť niektoré veci, ako nejednoznačné pravidlá hry, monštrum totiž niekedy nezastaví ani vypnutie elektriny. Come Play je zbytočne doslovný, ale zase ústredná myšlienka je vyslovená pomerne originálnym spôsobom. Decká a nakoniec aj ľudia akéhokoľvek veku sa po jeho pozretí asi ťažko zbavia pri komunikácii mobilov, tabletov a počítačov, ale snaha sa cení. Tú štvrtú hviezdu nakoniec dávam aj za, podľa mňa, vydarenú pointu. 70% ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Podobné béčkové horory poslední dobou zas tak moc nevycházejí, ale když už vyjdou, jsou většinou vždycky stejné - slabý a neoriginální nápad, stereotypní lekačky, nulová atmosféra a průměrné zpracování. Come Play se může vesele přidat do této škatulky, protože “příšera” ukrytá v telefonu/tabletu, která terorizuje děti zní už takhle na poslech dost hloupě. Postavy jsou nezajímavé, psychologicky prázdné a divákovi je úplně jedno, co se s nima stane. Do toho další věci (autista mluvící přes telefonní aplikaci, pozvání 3 šikanátorů na sleepover...) jsou prostě samy o sobě nesmyslné a dokupy to dává nejednotný guláš, který bude bavit nenáročné diváky hltající kdeco, ale mě tohle teda neoslovilo a nedotažené detaily mi doslova vadí, protože jeden nápad film nedělá. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Dejte si dohromady Quiet Place (podobný vzhled monstra) + Lights Out (dělá mu blbě světlo) + Z (vykradený námět i když tohle bylo dříve nicméně Z zase dříve vyšel) + autista a vyjde Vám Come Play. Tak, že děj je takový, že autistické děcko si nemá s kým hrát tak narazí na monstrum Larryho co ho chce za kamaráda ve svém světě a snaží se ho tam dostat. Problém je v přístupnosti jelikož v celém filmu není ani jedna pořádná lekačka a spoiler ani tam nikdo neumře (po Annabelle 3 to je druhý horor s nulovým bodycountem). 2 hvězdy za film a jednu hlášku co mě rozesmála kdy se ta kniha ptala jestli budou s Larrym kamarádi a ten jeden kluk řekl, že nebude. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Horor o prerastenej pedofilnej kobylke, ktorá sa nalepí na jedného ukňučaného mrňavého autistu. Už z traileru je zrejmé, že nás nič nové nečaká, opäť sa jedná o skombinovanie viacerých predošlých hororov - samotný námet je totožný napríklad s austrálskym The Babadook (ktorý bol však lepší, keďže útočil na divákovu psychiku), žánrovo to ale viac pripomína napríklad nedávny "Z". Kto sa vopred zmieri s tým, že to tu už bolo, sklamaný nebude. Na samotnom vzhľade monštra síce mohli popracovať viac, ale ľakacích scén je celkom dosť. Dostal som do bodky, čo som čakal. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama