Reklama

Reklama

Pojď si hrát

  • USA Come Play (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Osamělý klučina si najde kamaráda přes tablet, bez kterého nedá ani ránu. Tenhle záhadný tvor s ním ale má dost nekalé úmysly. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (78)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Naozaj veľmi milý detský horor. Je hlavne veľmi solídne natočený, s prijemne mrazivou atmosférou. Larry bol do cela dobre znázornený, i keď sa mi zdá, že v plnej kráse sa ani neukázal, ale nevadilo to i to málo bolo fajn. Herecky to bolo tiež slušne. Len postava autistického chlapca nebola vobec reálna, keby sa mu naozaj dialo to, čo prežíval vo filme, niekoho by určite jeblo, hádam i samotného Larryho. Zbalil by si svoje kostnaté telo a šupom preč. Veľmi rýchlo ubieha, len škoda, že tu nie sú skoro žiadne lakačky, tam mohli aspoň trocha pritvrdiť. Na Film sa veľmi dobre pozerá, aj keď nemá tendenciu vystrašiť, som spokojný i keď na 4* máličko chýbalo. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Oliver nemá kamarády, a tak si ho vybere postava jménem Larry, která je z jiného světa. Jenže Oliver se kamarádit nechce, jelikož Larry je příšera, a on se ho bojí. Do toho rozbitá rodina, nepříjemní spolužáci, jo a Oliver je autista, co nemluví. Místy utahané a předvídatelné, jinde zase napínavé a s dobrou atmosférou. Tedy lekačky dělané třískáním do piána a hřmotem padajících hrnců mě už dlouho unavují a ani na mě nefungují - pro mne jedna z velkých slabin filmu. Nejde sice o duchařinu, ale zpočátku imaginární postava by se neměla objevovat v doprovodu randálu, jakoby měl spadnout dům. Řemeslně solidní a třetí hvězdu dávám za konec, který mne vyloženě potěšil. Když otec sestupuje po schodech a vidí scénu dole, může být nakonec spokojen, jelikož lépe to snad ani dopadnout nemohlo... ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Nečetl jsem si komentáře zdejších uživatelů takže nevím jestli měl někdo ten samej pocit co já ale podle mě se Jacob Chase hodně vzhlédl ve filmu Babadook. Tudíž jsem se neubránil srovnávání. Babadook vítězí na celé čáře. Come Play není špatným filmem ale určitě to není nic co bych potřeboval vidět znovu. Na rozdíl od Babadooka. Váhal jsem mezi 2-3 hvězdama ale nakonec se přikloním ke slabší 3 hvězdě. Ikdyž ten "dojemnej" konec si mohl J. Chase odpustit. ()

Sayge 

všechny recenze uživatele

Film Kruh ve mne vyvolal strach z kazet který trval několik měsíců, nicméně film Larry mi bohužel strach z mobilu nahnat nedokázal, neboť postrádá 2 hlavní aspekty duchařských hororů, atmosféra a lekačky (Alespoň dle mého názoru). Film má vcelku originální nápady a kreatura Larry je slabě řečeno "creepy". Film se odehrává kolem autisty Olivera, fanouška Spongeboba a Larryho, osamělého a vychrtlého dlouhána, který vydává mrazivé a nepříjemné zvuky jako Babadook. Jo a ten kluk má i matku a otce, ale ti nebyli moc zajímaví. I přesto, že atmosféra filmu je v podstatě nijaká a lekaček není taky nijak extra požehnaně mnoho, je Larry pro mne jeden z nejlepších hororů roku 2020 díky skvělému ozvučení a velmi povedené vizuální stránce. ()

Script 

všechny recenze uživatele

Některé nápady na určité jumpscarey nebyli k zahození. Zároveň si říkám, že kdyby to neprodukoval debil a scénárista by nebyl idiot, tak by mohlo jít o docela povedený snímek. Áčkový herci, skvělý kameraman, i v určitých momentech dobrá režie. Gillian Jacobs skvělá herečka. Zaslouží si lepší snímky než v jakých hraje. Zakončení bylo skvělé. Zahřálo u srdíčka. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama