Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Brutus (Kheiron) je syn, kterého měl Caesar (Ramzy Bedia) s Dianou, ale nikdy ho nechtěl. Brutus tedy žije v římských ulicích. Připojí se ke dvěma senátorům Cassiovi (Gérard Darmon) a Rufovi (Thierry Lhermitte), kteří se chystají zabít Caesara. Bohužel je Brutus velmi nešikovný a pokus se nezdaří. Spolu s dalšími odsouzenci se ocitá v aréně, kde bojuje mezi gladiátory. Navzdory všemu přežijí tři odsouzenci: Spartakus, Albana a Brutus. Caesar jim musí udělit milost, avšak pošle Bruta do římské legie, aby bojoval proti malé galské vesnici, která se Římanům brání... (mac000)

(více)

Recenze (2)

Remivsremi 

všechny recenze uživatele

Pokus o dalšího Asterixe, který hrubě nevyšel. Přehlídka podivných scén, nevtipných inscenací a kukuče hlavní postavy, která jenom překáží a nedokáže vymyslet nic kloudného. Pobavení zde bohužel nenajdete. Raději si znovu zopakujte dobrodružství Obelixe a Asterixe. ()

chamonix 

všechny recenze uživatele

V Amazonu si řekli: zkopírujeme Asterixe. Co fungovalo tam, musí fungovat přece i nám. Nefunguje. Ani když zesměšníme Římany, či přepadneme galskou vesnici, ani když šoupneme nějakou modernu jako fotbal, nebo dřevěnou kriplkáru do doby bronzové. Prostě nefunguje. Nůůůdá. ()

Reklama

Reklama