foto

Gérard Darmon

  • nar. 29.2.1948 (70 let)
    Paříž, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Brillantissime
Láska bez bariér
Vous êtes jeunes vous êtes beaux
2017 Chacun sa vie
2015 Bis
My tři, nebo nikdo
Robin des bois, la véritable histoire
2013 100% cachemire
2012 Nos plus belles vacances
2011 Konec (TV film)
Le client (TV film)
Nízkonákladovka
Vítejte na palubě
2010 Arthur a souboj dvou světů
Le Grand restaurant (TV film)
2009 Arthur a Maltazardova pomsta
Celle que j'aime
2008 Piège américain, Le
2007 Deux vies... plus une
Mužská srdce 2
2005 Callasová a Onassis (TV film)
Parrains, Les
2004 Mariage mixte
Pédale dure
2003 Absolutně Scary
Foire aux enfoirés, La (TV film)
Francouz
Les clefs de bagnole
2002 Asterix a Obelix: Mise Kleopatra
Blbec na krku
Hodný zloděj
Tři esa
2000 Elie annonce Semoun, la suite...
Granturismo
1999 Les Grandes bouches
1998 Un flic presque parfait (TV film)
1997 Amour et confusions
1996 Enfer vert, L' (TV film)
Ferme du crocodile, La (TV film)
Les victimes
Pourvu que ça dure
1995 Comment épouser un héritage? (TV film)
1994 Cité de la peur: une comédie familiale, La
La teta y la luna
Roses et papillons
Save the Rabbits
Voleur et la menteuse, Le
1993 Lásky bez lásky
Sang des innocents, Le (TV film)
Tout ça... pour ça!
1992 Krásný příběh
Le Grand pardon II
Vagabond
1991 Pasport
Pour Sacha
Trois nuits
1990 Gaspard a Robinson
Jsou dny... a úplňky
1989 Main pleine (TV film)
1988 Client, Le
Pathos - segreta inquietudine
Sans peur et sans reproche
Záhadná Lue
1987 Beauf, Le
1986 37,2 po ránu
Rue du départ
Suivez mon regard
1985 Les Loups entre eux (TV film)
Liberté, égalité, choucroute
Umírá se jen dvakrát
1984 Náš příběh
1983 Cap Canaille
Le Grand carnaval
Princové
1982 Baraka, La
Grand pardon, Le
1981 Diva
Henri IV (TV film)
Putain d'histoire d'amour
1980 Roman du samedi: Le coffre et le revenant (TV film)
1979 Odvahu a nohy na ramena
On efface tout
Útěk do bezpečí
1978 Douze heures pour mourir (TV film)
Hôtel de la plage, L'
1975 Falešné dno
1974 Voltaire's Follies (TV film)
1973 Rabín Jákob
1972 Bar de la fourche, Le
Humeur vagabonde, L'

TV seriály

2016 Duel au soleil (TV seriál)
Les Blessures du passé (S02E06)
A l'eau claire (S02E05)
V.I.P. (S02E04)
další epizody (6)
2014 Duel au soleil (TV seriál)
Faux semblants (S01E06)
Le sang n'est pas de l'eau (S01E05)
Dommages collatéraux (S01E04)
další epizody (6)
2000 Cape et l'épée, La (TV seriál)
1982 Merci Bernard (TV seriál)
1978 Il était un musicien (TV seriál)
1977 Deux auteurs en folie (TV seriál)
Héritiers, Les (TV seriál)

Dokumentární

2017 Rhino Dollars - vyp.
2014 Středozemní moře - moře nás všech (TV film) - vyp.
2006 Village des enfoirés, Le (TV film)
2005 L'hebdo cinéma (TV seriál)
Parrains, le making of, Les (TV film)
2004 Emmenez-moi
Enfoirés dans l'espace, Les (TV film)
Music-hall et compagnie: Spéciale Henri Salvador (TV film)
2003 Foot fait son cinéma, Le (TV film)
2002 Astérix & Obélix: Mission Cléopâtre - Le Comankonafé
1999 Paris dernière (TV seriál)
1998 Comme au cinéma (TV seriál)

TV pořady

2012 Le grand 8 (TV pořad)
2010 Comment ça va bien! (TV pořad)
2008 Au Field de la nuit (TV pořad)
La grande librairie (TV pořad)
2007 Les stars se dépassent pour ELA (TV pořad)
2006 Ding Dong (TV pořad)
Jamel comedy club (TV pořad)
T'empêches tout le monde de dormir (TV pořad)
Tenue de soirée (TV pořad)
2005 La fête de la chanson française (TV pořad)
2004 Le grand journal de Canal+ (TV pořad)
Music-hall et compagnie (TV pořad)
2003 93 Faubourg Saint-Honoré (TV pořad)
La méthode Cauet (TV pořad)
2000 On ne peut pas plaire à tout le monde (TV pořad)
Qui veut gagner des millions? (TV pořad)
1998 Vivement dimanche prochain (TV pořad)
1996 Thé ou café (TV pořad)
1986 Élection de Miss France (TV pořad)
1981 20 heures le journal (TV pořad)
1976 La nuit des Césars (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace