Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Eddie Murphy v akční sci-fi komedii o Měsíci plném hazardu.  Píše se rok 2087. Na Zemi byly zakázány všechny druhy hazardních her, a tak se novým rájem všech vášnivých hráčů stal Měsíc, kde začaly růst kasina a herny jako houby po dešti. Jeden z mála prosperujících podniků, kde je hazard zakázán, provozuje dobrodruh a pašerák Pluto Nash. Když však odmítne návrh Rexe Cartera, který chce jeho podnik koupit a proměnit v doupě hazardních her, dočká se odplaty. Podnik exploduje a v následné přestřelce se podaří uniknout jen Plutovi, zpěvačce Dině a starému robotovi Brunovi. Rozhodnou se odhalit pravdu o Carterovi a jeho zločinech, současně však musejí prchat před jeho zabijáky. Ani úkryt na odvrácené straně Měsíce jim nepomůže, a tak skončí v Carterově sídle. Pokud Pluto něco rychle nevymyslí, zemřou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (124)

Han22 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu kravina, která nemá se sci-fi vůbec nic společného. A stomilionový rozpočet tam vůbec není vidět (když pominu jednu slušnou bitku ve vakuu a honičku). Na druhou stranu pitomá, ale docela zábavná krimikomedie, která se čistě náhodou odehrává na Měsíci se slušnými Quaidem a Cleesem. Murphy se tu ovšem moc nepřevedl. A u těch přestřelek a honiček jsem se docela bavil. ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Je to na víc než dvě hvězdičky, nicméně když si člověk vzpomene na ten neskutečně vyšinutý scénář a šklebícího se Murpyho, tak ho taková myšlenka hned opustí. Už samotné triky a umístění prokazuje, že rozpočet jako stvořený pro propadák byl použit nadmíru dobře. Smutná je tak podprůměrnost všeho kolem. Třeba krystalicky špatní herci, kteří by se měli za trest podívat, co na tom plátně za sto melounů vlastně prováděli. Existence scénáře by rovněž neuškodila, protože ten maglajz (tvůrci mu nadneseně říkají děj) je výplot chorého mozku a ani trochu nezávidím režisérovi, jenž přesto vcelku obstál. Všechno ostatní je ostuda. ()

Reklama

Vecko99 

všechny recenze uživatele

Opět se potvrdilo, že jakmile se ve filmu objeví někdo z klanu Baldwinů, tak je to propadák. Když se k tomu ještě přičte tragický scénář, který vypadá jako parodie Austina Powerse, tak to nezachrání ani Murphy a ani další plejáda skvělých herců v čele s Johnem Cleesem. Murphy už bohužel filmově jen paběrkuje:((( ()

jabbo123 

všechny recenze uživatele

Tak já nevím, co jsem to viděl, ale k filmu jsem se dostal až v roce 2021 a upřímně jsem litoval, že jsem ho jako kluk minul. Za mě to byla výborná sci-fy komedie na úrovni MiB, se slušnými efekty které nijak extrémně nezestárly - vždyť ty průlety zastavěným měsícem nad dálnicí vypadaly děsně atmosfericky i po 10ti letech! Sympatické postavy, sidekick a bodyguard android také nezklamal a dokonce si užijete i nějakou tu akci. Bavil jsem se od začátku do konce a byl to celkově takový svěží snímek. Proč tak nízké hodnocení tady nechápu, za mě hezkých 80%. ()

mustafa 

všechny recenze uživatele

Je to špatný film. Příšerné sci-fi, ještě horší komedie. Na druhé straně mi to přišlo rozhodně vtipnější a lepší než oba Zamilovaní profesoři. Po vizuální stránce je film celkem pěkný. Jenže scénář musel napsat opravdu duševně chorý člověk. Spoustu stupidností, naprostá nenávaznost, žádná logika a to vše téměř bez vtipu - výstižná slova k scénáří filmu Pluto Nash. Já osobně Murphy nesnáším (až na Osla ze Shreka) a v tomto filmu mé antipatie vůči němu ještě zvýšil. Zůstává rozum stát nad tím, proč role v tomto filmu přijali takoví herci jako Pantoliano, Guzmán nebo Cleese. Jedinou odpovědí na tuto otázku je zřejmě tučný rozpočet. No, nezbývá než dodat, že znovu bych tento film nechtěl vidět ani za prachy, byla by to opravdová ztráta času.. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (4)

  • Vo filme sa objavil aj Alec Baldwin, ktorý však v záverečných titulkoch nefiguruje. (Svadbos)

Reklama

Reklama