Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tento speciální díl se vrací do dětství Samanty Wilkinsové, neboli Atomové Eve, která vyrůstá v rodině, kde jí nikdo nerozumí. Když do jejího života vstoupí někdo, kdo zná její původ, objeví Samanta svou tragickou minulost i skutečný potenciál a zdroj schopností, kterými vládne. (Prime Video)

Recenze (16)

HAL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejde o regilérní díl ale o speciál mezi sériemi - a nejslabší část Invincible vůbec. plně obyčejný superhrdinský animák pro děti, stylově nic společného s první sérií nemá. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi bych to i mohla odstřelit, že tohle "není Invincible". Protože tohle je Atomic Eve a nějak jsem to ani neočekávala. Aby to bylo přehnaně a zbytečně podobné. Tohle beru jako speciál před druhou sérii. A tak jsem s tím spokojená  :)  a že by to nebylo drsný, nemůže říct nikdo... ()

Devadesát Dva 

všechny recenze uživatele

Tvůrci se rozhodli mezi S01 a S02 vecpat takový 'Atom Eve: Origin'. Eve je samozřejmě buchtička, po které pase hlavní hrdina, i když se ze začátku kočkují. Nesnadný život Eve, vyrůstající se schopnostmi manipulace molekul, z ní udělá outsidera, na kterého nakonec zanevře i jediná kamarádka, aby posléze narazila na vědce, který stál za jejím stvořením (daddy). Zjistí, že matka, která ji porodila je držena, aby plodila další experimenty, ne tak zdařené, ona jako perfektní je "experimenty"-bratry a sestrami nenáviděna a napadena. Je to celkově takové, abychom pochopili, že "Eve to neměla snadný", ale v rámci anti-marvel projektu, jakým je 'Invincible', zároveň spíše standartní a možná trochu zbytečný příspěvek, který se dal zkráceně, dle potřeby, nacpat do S02. Ale skvělý vibe, jak přijde v závěru Omniman, kdy už dostává tiky. Father-son beatdown v první sérii byl brutální i emocionálně silný, takže jsem zvědavý na S02. 7/10 ()

Knowho 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Speciál, který nám představuje origin story Atom Eve. Nejedná se o nejhorší záležitost, avšak zatím je to z celého Invincibla to nejslabší. Nejlepší byla určitě potitulkovka. 7/10 ()

JosefTomas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3 a půl hvězdy, protože jako jednohubka dobrý, jako následovník regulérního Invincible (který má laťku jinde) slabší. Což o to, origin je to fajn, dramaticky i scenáristicky zvládnutý bez chyb, ale... to je právě to. Invincible byl nekonvenční, a přestože oprašoval standardní motivy, dokázal včas uhnout jinam. Atom Eve na to neměla takovou stopáž a možná ani ambice, ale proto z tohohle předem prohraného boje odchází jako poražený. A čekání to dle mého úplně nenaplnilo, spíš jen urychlilo hlad po regulérní druhé sérce, do které zbývají nekonečné tři měsíce. ()

Raid91 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První serii jsem dokoukal včera a hned jsem si pustil Atom Eve a překvapilo mě jak moc tragická postava to je a čím vším si musela projít aby se dostala tam kde je teď. Krásných 85% Amazon prostě jede bomby!!! Vox Machina, The Boys, Invincible, Terminal list, Jack Ryan to vše jsou top seriály ()

jirikzaboj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodně ne jen filler.Atom Eve si svůj throwback origin zaslouží, protože i v budoucnu bude jednou ze stěžejních postav Invincible. Chvílemi možná klišé, ale nádherně civilní a silné. To mě na komiksovkách baví zkrátka nejvíce. S jistotou Atom Eve budu vnímat od teď ještě intenzivněji. ()

Reklama

Reklama