Reklama

Reklama

Líbejte se, s kým je libo

  • Francie Embrassez qui vous voudrez (více)

Obsahy(1)

Dvě sousední rodiny a jejich přátelé se rozhodnou strávit společnou dovolenou v Touquet - luxusním přímořském letovisku. Dovolená je v plném proudu, vztahy všech zúčastněných se začínají zamotávat a některé úsměvně vyhrocovat. Elizabeth (Charlotte Rampling) - bohatá, moderní a vkusná žena. Ale unavená životem. Bertrand (Jacques Dutronc) - Elizabethin manžel - vyhaslý a stresovaný, se sklony k pití. Svou ženu podvádí s milencem Renou (Mickaël Dolmen) a s bývalou milenkou Julii. Emilie (Lou Doillon) - jejich silně sexuálně založená dcera, která žije nevázaným životem a má poměr s jedním z Bertrandových zaměstnanců. Julie (Clotilde Courau) - mladá a svobodná matka, přítelkyně Elizabeth a občasná milenka Bertranda. Jérome (Denis Podalydes) - uštvaný životem a svou upovídanou, věčně nespokojenou a hádající se ženou Véronique. Véronique (Karin Viard) - energická a snobská žena, která před přáteli předstírá bohatství a za nejdůležitější považuje dobré mínění ostatních lidí. Lulu (Carole Bouquet) - krásná, mladá žena, jejíž manželství trpí chorobnou žárlivostí jejího manžela Jean-Pierrea (Michel Blanc). (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (39)

genetique 

všechny recenze uživatele

Spomedzi množstva postáv, ktoré sú vo filme veľmi trefne a detailne vykreslené, si každý z nás nájde určite svojho spriaznenca. Dialógovo priam labužnícke dielo, rovnako aj príbeh doladený do absurdných náhodových situácií sú znova ukážkou francúzskeho šarmu. Dať tieto charaktery do príbehu, to klobúk dole. A nemohol chýbať ani kúsok sociálnej línie. Neboli scény, pri ktorých by mi trhalo bránicu, no vzťahové problémy rozobrané každý osobitne a k tomu veľké spoločné 'piknikové' stretnutie sú dôvodmi, prečo by som si túto komédiu pozrel znova. 75%. ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Název téhle francouzské komedie prakticky vypovídá o obsahu filmu. Skupina více či méně sympatických postav z rodiny, okolí a přátel je propojená do vztahového propletence, kdy se téměř každý s každým … nejen líbá. To vše bez ohledu na manželství, jiný vztah, věk a pohlaví. Ač se mi to vlastně obsahem vůbec nelíbí, musím přiznat, že Francouzi podobné komedie o propletených vztazích točit umějí. Mnoho scén bylo velmi povedených, několikrát jsem se zasmál a většina postav mi byla sympatická. Některé byly ovšem na pár facek a štvaly mě to začátku do konce. Pro mě by se ideální lehká letní komedie mohla vyvarovat protivných postav a ukazování nevěry jako nevinného a zábavného letního špásování. ()

Reklama

Thomick 

všechny recenze uživatele

Njn, Michel Blanc. Že mě to netrklo dřív. --- Jen naoko oduševnělá recyklace všeho možnýho. Starej se starou, mladej s mladou, starej s mladym, mladej se starou a nakonec vlastně i mladá s (plus mínus)mladou. A nic z toho (přirozeně) nejde řádně pod povrch ... všechno totiž táhnou charaktery v lepšim případě plochý jak moje chodidla, v horšim případě navíc votráveně drmolící (Dutronc). Hvězdička za krásnou Clotilde Courau a sotva plnoletou Mélanii, zbytek je převážně odpadní záležitost. ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Krásna prehliadka zvrhlosti. Starý podvádza manželku s mladou milenkou ale aj čiernym gay milencom. Jeho dcéra fajčí vtáka jeho kolegovi v práci skoro rovno pred jeho očami a keď šuká v hoteli, neváha pri tom zavolať mame. Inak šuká skoro každý s každým, aj milenky milencov majú ďalších milencov všetkých pohlaví, len zoofily si neprišli na svoje. Čistá romantika. ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Tvůrci si nekladli vysoké nároky na příběh ani morálku a s nadhledem natočili tuto bezva komedii pro fajn chvíle a každý, kdo tuto cílenou letní vlnu dokáže vnímat, nemůže dát špatné hodnocení a za to patří tomuto filmu dík ode mě. Ve filmu hraje i Sami Bouajila, kterého zde známe už z filmu Drôle de Félix (tento film se navíc dočkal i překladu od Hadonose.) 7889 ()

Galerie (17)

Související novinky

Zemřel herec Gaspard Ulliel

Zemřel herec Gaspard Ulliel

19.01.2022

Přichází smutné zprávy z Francie. Ve věku 37 let zemřel po tragické nehodě na lyžích francouzský herec a držitel dvou cen César, Gaspard Ulliel. O jeho skonu informovala agentura AFP. Talentovaný… (více)

Reklama

Reklama