Reklama

Reklama

VOD (1)

Príbeh o krásnom, dobrosrdečnom, ale chudobnom dievčati, predavačke kvetín Rosalinde, ktorá túži po láske. Stane sa zázrak a zamiluje sa do nej veľmi bohatý mladý muž Fernando José. Rosalinda sa spočiatku jeho láske bráni, no nakoniec podľahne. Ich láska je vystavovaná mnohým príkoriam, prejde mnohými skúškami, aby nakoniec obaja zistili, že jeden bez druhého nemôžu žiť... (TV Doma)

(více)

Recenze (105)

piranha odpad!

všechny recenze uživatele

Díos mío... kdo dělal ty dialogy? Být autorem, tak se k tomu radši nehlásím. Nejen že takhle nikdo normální nemluví, ale dokonce ta nápadnost snahy o nastínění děje přímou řečí je tak za uši tahající, že se v trapnosti přímo utápím, a to jsem viděla jen první díl. Do dokonalosti vše přivádí herci, kteří předvádějí něco jako loutkové divadlo pro osazence ústavu pro choromyslné, kteří potřebují náležitou dávku polopatičnosti, aby každou emoci a charakter postavy pochopili. Absurdita tohoto veledíla se i přes veškerou snahu nedá dost dobře okomentovat. Bože můj, do čehos to duši (a prachy) vrazil! Kde by mohli Mexičané být, kdyby nefinancovali takové projekty... ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

No tak vážení, sice je to telenovela, ale buďte upřímní a nestyďte se za svoje hodnocení. Osobně si myslím, že plno z vás by dalo alespoň dvě hvězdy. Jenomže jste uviděli samej odpad a tak nechcete být pozadu. To by mě vážně zajímalo, kolik kdo viděl z vás dílů, nebo to jen tak házíte hned do odpadu, aby jste měly více hodnocení? Myslím, že ano. Ale je to přeci jenom vaše věc. Koukáte co? 4 hvězdy a to myslím vážně. Nikdy na ni nezapomenu. Na koho? No přece na nádhernou mexickou herečku a zpěvačku Thalii. Psal se rok 2003 a já skončil se školou. Nudil jsem se doma. A najednou se to stalo. Co? Pustil jsem NOVU a tam jsem uviděl příběh, který mě úplně odrovnal a to jsem do té doby veškerými telenovelami pohrdal. Tahle mě úplně uchvátila a dodnes lituji toho, že jsem neviděl úplně každý díl. Velmi dobrá hudba. Postavy Valerie, služebnice Berthy a Mizériase byly též dokonalé. Velice se mi líbila postava Rosalindina bratra Beta, který hrál flákače a zloděje. Partner Rosalindy Fernando José, který hraje výborně na piano, mě jako jeden z mála chlapů velmi dojal:-). A být ženou, tak nevím, nevím. Spolu s telenovelou, která se jmenovala Vypůjčené životy, je Rosalinda má další nej. ()

Reklama

Rosalinda 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězdička za Thalíu. Mám ji ráda jako zpěvačku. A navíc je to první telenovela, kterou jsem kdy viděla. Na to, že je to telenovela mexická, tak je to ještě slušné, protože ti co dokáží vyprodukovat za skvosty (narozdíl od Argentinců, kteří se neberou v tomto případě tak vážně, naopak), to jednomu sem tam zůstane rozum stát. ()

bagetka007 

všechny recenze uživatele

Ach, já jsem trpěla s Rosalindou a José Fernandem poté, co si ona konečně vzpomněla, kdo je, ale vlastně spolu "nemohli" být. A ta scéna v kostele, kdy si měla brát toho staršího chlapíka v kostele, José Fernando (sakra, snad se tak jmenoval) tam u zdi, kousek od oltáře, trpěl, zvláště poté, co Rosalinda řekla tomu chlapíkovi ANO. Náhodou, krásně se mi s nimi trpělo. Navíc dodnes si pouštím jednu klavírní skladbu...Ach jo. :D ()

jindrisak3 

všechny recenze uživatele

Telenovely nemusím, ale díky hodnocení macamalkova1 jsem se zkusila podívat na jeden díl a docela mě zaujal, tak jsem to postupně skoukla celé až do posledního dílu. Dle mého názoru je to zbytečně moc dlouhé, pár dílů bych vyhodila, hlavně kolem 20.dílu bych hodnotila jako odpad a od 65. je to taky docela nuda. Ze začátku nepřirozeně přeslazené, Rosalinda naivní, mnohem víc se mi líbila okolo 30.dílu jako Paloma. Občas dochází k situacím, někdy až absurdním, které by se v běžném životě stát nemohli... občas jsem se i zasmála byť to bylo drama. Taky mi docela vadili občasné trapné výroky, mohli to nadabovat jinak, volit jiná slova... Ale jinak je děj zajímavý, některé díly bych hodnotila deset hvězd z pěti. Po celou dobu napětí, kdy pravda vyjde najevo. Nebýt těch blbostí, dala bych s klidem pět hvězd. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (4)

  • V době natáčení herci a štáb pracovali od desíti dopoledne do půlnoci, šest dní v týdnu. (HappySmile)
  • Speciálně pro potřeby filmového štábu bylo vypěstováno a použito před 2 500 květin, což byl rekord v historii telenovel. (HappySmile)
  • Herci měli k dispozici čtecí zařízení a také člověka, který před každou scénou přečetl text nahlas. Pak se udělala rychlá zkouška a hned se jelo naostro. (HappySmile)

Reklama

Reklama