Úsměvná pionýrská úderničina v režii Václava Vorlíčka. Ale jak já držel pěsti, aby šel proud a z těch vajíček v umělé líhni se vyklubala kuřátka. Pavel Nový ve své první filmové roli pionýra Vládi. Sovák - předseda Kalábek, Filipovský - kominík Klempera, Šimánek - učitel.(21.12.2008)

• Pishin

Heh! Tak tohle nám pouštěli na základce... už nevím zdali to nebylo v jiskřičkách.(16.9.2011)

• YURAyura

2/10 Pionyri, pionyri, malovane deti... Takze meze uz byly rozorany, ted jeste stmelit mladez a budoucnost socialistickeho Ceskoslovenska je zachranena. K napeti je pouzita kureci lihen - agitka jagswina - Kaja Marik, maly Bobes ani Honzik uz nemaji sanci(25.1.2009)

Nehodnotím film, ale svůj zážitek z něj. Malé dětské JZD: pašování kuřátek v kočárku, malí zaměstnanci tisku s páskou na ruce. Fakt sranda:).(7.9.2009)

Narodil se Pepíček!!!! A Pepíček bylo kuře..a ještě další,co měla jména na skořápkách,ale poznat j euž nešlo..nádhernej film...jak si děti "vylíhly" kuřata ...a co se okolo toho všechno dělo...(1.12.2009)