Reklama

Reklama

Smrt do roku 2020

(TV film)
  • USA Death to 2020
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Rok, na který nikdo z nás nebude rád vzpomínat, očima nejhůř informovaných komentátorů v historii. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (156)

UhLee 

všechny recenze uživatele

(7/10). Nadmíru vtipné a když k tomu máte hladinku v krvi, tak to je naprostá ideálka. Inteligentní humorem se tady rozhodně nešetří a místy jsem se vážně upřímně smál. Jenom je škoda, že ráno - po shlédnutí tohoto shitstormu na adresu roku 2020 jsem si přečetl zprávu z Ameriky, která neslibuje moc hezké vyhlídky na následující rok, ale možná jsem po minulém roce až moc skeptický. Každopádně tohle bylo skvělé. ()

Eric.Kosar odpad!

všechny recenze uživatele

Netflix se zase předvedl, chápu, že všechen humor ve filmu byl ironický a ty další věci okolo, ale tohle bylo prostě tak špatný. Proč tenhle film vůbec točili? Všechno i všichni v tomhle filmu nestálo za nic. Snad tenhleten rok nebude příšernej, nechci vidět jakýkoliv pokračování nebo cokoliv, co je tomuhle podobné. ()

Reklama

mistrpropr 

všechny recenze uživatele

Slabota. Usmíval jsem se celkem dost, ale dobrý fory k zasmání tam byly asi 3. Pořádně ani nevim, co tim tvůrci chtěli říct. Pravděpodobně to měli glosovat 4 kokoti (v tom filmu je hráli celkem známí herci), který záměrně přeháněli s výjimkou Jacksona. Lidem s jeho rétorikou se dneska tleská, což je k zblití... ()

kukkik odpad!

všechny recenze uživatele

Dokument, který se tváří jako vtipné, satirické shrnutí světových událostí roku 2020. Ve skutečnosti jde o jednostranný pohled americké hlasitější většiny (tzn. extrémisté z řad feministek, afroameričanů, americké formy levice (tzv. pseudolevice, jejímž cílem není žádné veřejné zdravotnictví ani sociální dávky ale nadřazenost menšin a vláda korporacemi protěžovaných oligarchů) a tzv. SJW). Zábava to tedy není a to ani v případě, že divák má tu smůlu a všechny popisované události zná a orientuje se v nich, což je mimo a nejspíš i v USA spíš výjimka, než pravidlo. Ve výsledku jsem dost zklamaný, protože jde o politickou agitačku a ne o slibovaný komediální snímek. Jednoznačný odpad! a z diváckého pohledu absolutní ztráta času. ()

skapinka 

všechny recenze uživatele

Dlho som sa tak nenasmiala. Hviezdičku sťahujem kvôli tomu, že v dnešnej dobe je zrejme v pohode vtipkovať o všetkom... Pár tisíc mŕtvych ľudí? Jasné, nie je problém. Spravím si z toho srandu, veď o tom ten program je... Paródia na minulý katastrofálny rok. Jeden mŕtvy černoch? NIE! Musíme z toho na pár minút spraviť depresívny dokument, lebo to je asi jediná vec na svete, pri ktorej je zakázané vtipkovať... Chápem, asi by im to neprešlo. Ale aspoň jeden malý nenápadný vtip tam mohli hodiť. Divákovi to na pár minút pokazí náladu, kým sa začne znova baviť. (Teda aspoň mne) Plus v druhej polovici roka sa okrem USA na zvyšku planéty zrejme nič nedialo. Ale inak vcelku vtipný dokument, ktorý sa určite oplatí pozrieť a pobaví. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (1)

  • Již podruhé herec Joe Keery ztvárnil postavu YouTube influencera. Poprvé se tak stalo ve snímku Spree (2020). (Kuzmik)

Reklama

Reklama