Reklama

Reklama

Smrt do roku 2020

(TV film)
  • USA Death to 2020
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Rok, na který nikdo z nás nebude rád vzpomínat, očima nejhůř informovaných komentátorů v historii. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (156)

instageek_cz 

všechny recenze uživatele

Nečekejte zázrak, je přece rok 2020, ale v solidní nenáročnou zábavu doufat můžete. Tenhle komediální speciál opanují hlavně tři témata: koronavir, Black Lives Matter, a americké prezidentské volby. Do ostatních problémů se jen tak zlehka šťouchne klackem, což bych 70 minut dlouhému pořadu nevyčítal. Možná jsem nenáročný divák, ale za mě se tvůrci dost vtipně strefovali do veškeré přetvářky, pseudokorektnosti a celkové schopnosti lidí s kamenným výrazem sprostě lhát, tváří v tvář faktům, a šířit zlo s pocitem ztělesnění Matky Terezy. V tomto směru exceluje „soccer mom“ Cristin Milioti, která s úsměvem tak srdečným, až vás z něj bude bolet obličej, dokáže dělat osobám jiné barvy pleti hodně odporné věci. Suverénně nejvíc mě ale bavil Hugh Grant coby britský historik osobně přítomný na bitvě o planetu Endor, a celkově také fórky na stáří „hrdiny občanské války“ Joe Bidena:)) Samuel L. Jackson se drží překvapivě při zdi, za to Lisa Kudrow vás přiměje doufat v nové díly přátel a v hipsterovi Joe Keerym poznáte několik svých instagramových známých. Hodnotím 7/10, protože mi to přišlo vtipnější než velká spousta novodobých celovečerních komedií. PS: Proč je ten název filmu tak blbě přeložený? Nemělo by to být spíš "SMRT ROKU 2020"? // Pro nejrůznější recenze a zajímavosti ze světa popkultury sledujte na Instagramu profil instageek_cz !!:) ()

cineczeck 

všechny recenze uživatele

V několika recenzích jsem se dočetl, že prý "tohle není žádná satira". A já si myslím, že určitě je. Povedená. Satira a (sebe)reflexe je teď tak vzácná, že už ji ani nejspíš nepoznáme.. V jakémsi mediu se před kameru posadí samozvaní moudří rádcové, AKA erudovaní odborníci na vše, kompetentní politici a vědečtí pracovníci, hvězdy šoubusinesu, prostí komentátoři a z úst jim vypadávají pěkná hovínka... Např.poslední čerstvá zpráva z jednoho českého média od jednoho českého "odborníka": že prý si nemáme v době pandemie pořizovat psí mazlíčky.. Tak o tom je Det tu tvany tvany.. Teda myslím si to, kdo ví:)) ()

Reklama

Hall900 

všechny recenze uživatele

Nejvtipnější ukázka anglickýho humoru za hodně hodně dlouho . Takhle jsem se nezasmál u Simpsonů od dob Ameriky Dicka Chaneyho . Na to že to má lehce přes hodinu tak je kadence joků neuvěřitelná a dává vzpomenout snad na Monty Pythony kde lecos z témat byla vlastně taky smutná a když vzpomenu třeba na nástup bank i děsivá ale jak by řek McDonald Trump , ty vtipy byly prostě dobrý a herci super a lidi v ulicích idioti . Navic je tam Samuel L. Jackson, Lisa Kudrow a černej Boris Johnson a já se jako správný sociální demokrat ptám kdo z vás to doma za ty prachy má? ()

skapinka 

všechny recenze uživatele

Dlho som sa tak nenasmiala. Hviezdičku sťahujem kvôli tomu, že v dnešnej dobe je zrejme v pohode vtipkovať o všetkom... Pár tisíc mŕtvych ľudí? Jasné, nie je problém. Spravím si z toho srandu, veď o tom ten program je... Paródia na minulý katastrofálny rok. Jeden mŕtvy černoch? NIE! Musíme z toho na pár minút spraviť depresívny dokument, lebo to je asi jediná vec na svete, pri ktorej je zakázané vtipkovať... Chápem, asi by im to neprešlo. Ale aspoň jeden malý nenápadný vtip tam mohli hodiť. Divákovi to na pár minút pokazí náladu, kým sa začne znova baviť. (Teda aspoň mne) Plus v druhej polovici roka sa okrem USA na zvyšku planéty zrejme nič nedialo. Ale inak vcelku vtipný dokument, ktorý sa určite oplatí pozrieť a pobaví. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Geniálne zhodnotenie Trevora, nemám slov, môžem sa len pridať. Netflix je už len odporným nástrojom propagandy. Niektoré hlášky sa podarili, ale inak to bolo stále o tom istom, iná téma ako Trump už asi neexistuje. Tak nech si užijú senilného pedofila Bidena, ktorý ani nevie, že má päť rokov mŕtveho syna. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (1)

  • Již podruhé herec Joe Keery ztvárnil postavu YouTube influencera. Poprvé se tak stalo ve snímku Spree (2020). (Kuzmik)

Reklama

Reklama