Reklama

Reklama

Smrt do roku 2020

(TV film)
  • USA Death to 2020
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Rok, na který nikdo z nás nebude rád vzpomínat, očima nejhůř informovaných komentátorů v historii. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (156)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Nevybíravé shrnutí a okomentování zásadních událostí roku 2020 fiktivními experty bylo často inteligentně vtipné, jízlivé, zesměšňující (Trump, Biden, Johnson) či kritické, jenže sklouzávalo i na tenký led záchodového humoru (plus netflixovské sebereklamy). Globální záběr se očekávaně z 90 % zúžil na Spojené království a především USA, tudíž Středočecha (mě) opatrné našlapování kolem BLM a pitvání amerických voleb ke konci už dvakrát netankovalo. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Má to pár fakt výbornejch hlášek strefujících se do stupidity nejen plebsu, ale i významných osobností či politiků. Postupně se to ale začne zaměřovat na americkou politiku až příliš a ve finále je to víc tendenční a proti-trumpovské, než by mi úplně líbilo a uznával bych u tohoto formátu za vhodné. Ačkoli s mnoha věcmi nelze nesouhlasit, tvůrci se tím svým nápadným vnucováním světonázoru zbytečně shodili. ()

Reklama

Marze odpad!

všechny recenze uživatele

Humor je občas velmi dětinský. Joe Biden je "veterán z války Severu proti Jihu" apod. Pobavila mě parodie na mileniála, který vydělal jmění na svých stupidními videich. Je tu také rasistka z předměstí závislá na konspiračních teoriích a zbytečně ztrpčující život černochům. Hugh Grant zde hraje "boomera". Naopak pochopení mají tvůrci pro postavy, které mají podobné názory jako oni. Těm se nevysmívají. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Občas vtipné jinak většinou zbytečně přitažené za vlasy (viz výstupy “Jejího Veličenstva”). Obsah působí mnohem děsivěji s odstupem (upřímně viděno až po Death to 2021), kdy člověk vidí tu neskutečnou neschopnost (prezentované) lidstva se poučit a nelítat od extrému do extrému (viz Covid ignorujeme a potom démonizujme. Nebo buď pouze černá nebo pouze bílá?) ()

ihajurcik 

všechny recenze uživatele

O tomto počinu není moc co říct. Je to sekvence reakcí různých lidí na ty nejdůležitější události 2020. Je tam spousta vtipů, ale zasmál jsem se tak 5x. V druhé půlce už jsem začal usínat, protože ta věc prostě nikam nevede. Kdyby Netflix začal s natáčením tohoto počinu někdy na začátku roku roku a pak by každý měsíc vydávall kousíček, bylo by to lepší. Takové rychlé, vtipné glosy. Pak by to klidně mohl vydat i takto, aby si to lidi zrekapitulovali. V této podobě mi to ale nedává smysl. Tohle není formát, co by měl mí víc jak 30 minut. Staršímu bratrovi se to líbí, takže předpokládám, že jenom nejsem cílovka. Pokud se zajímáte o dění průběžně, nedoporučuji, unudíte se k smrti. Pokud se ale soustředíte spíš na sebe a dění kolem vnímáte spíš pasivně, zkuste se na to podívat, nemuseli byste toho litovat. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (1)

  • Již podruhé herec Joe Keery ztvárnil postavu YouTube influencera. Poprvé se tak stalo ve snímku Spree (2020). (Kuzmik)

Reklama

Reklama