Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nick Fury se dozvídá o utajené invazi Skrullů na Zemi. (Disney+)

Recenze (50)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začneme pozitivy vypadá to lépe jak She Hulk (to snad, ale i hovno od antilopy) a Ms Marvel má to potenciál a vrací se minimálně 4 staré postavy (Talos, War Machine, Nick Fury, Maria Hillová). Už začátek je , ale plný děr, které se sice Marvel snaží nějak obkecat , ale nejde mu to jde mě hlavně o to, že v Rusku je základna zlých Skrulů  co mají 500 členů a přibývají chodí si tam vesele v jejich skrullí podobě a nikoho to netíží Marvel se to snaží okecat tím, že je tam moc jaderných elektráren  tak jich nikdo nemůže detekovat pořád  to , ale nevysvětlí to , že jich nevidí třeba satelit nebo družice či dron. Dále všichni ví jak vypadá hlavní záporák, ale nikdo ho nedokáže sledovat ? Kdyby měnil ksichty na počkání pochopil bych to, ale on má jeden  a ten samý ksicht pořád jinak představí nám to nějakou psychopatickou Angličanku , ale k čemu nám to je, když o ní nic nevíme (tohle možná napraví další díly). P.s. chválím smrt jedné z hlavních postav  Zatím dám 60 procent   udělaný z toho nejsem , ale na dívání to bude stačit. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

OK. Takže zelený ušáci jsou najednou zlý? A Talos už není zelenej? Jeho dcera jde proti němu? Manželka mrtvá? Proč ne všechny jsou “na svém území” zelení? A jako za 40 let se nepovedlo najít ušákům domov? Jako tohle je fakt demence… Naprosto nic z konce Captain Marvela neplatí. Navíc bombový útok v Rusku? (v současné době zanechává dost pachuť a pocit lhostejnosti). Navíc ta zbytečnost s Marií… Stručně řečeno, uplácaná zmatenost. ()

Reklama

panvasik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Věřil jsem, že to dopadne dobře... Jasně pár nejasností se samozřejmě najde, ale není to nic strašného a přestřeleného. Samuel jako bezdomovec, který se vrací na Zemi a jde vidět, že viditelně zestárl (problémy s kolenem, má problémy s viděním a už to není ten starý známy Fury) je fantastický a z jeho strany, jsem vlastně ani v nic jiného nečekal a věděl, že tady mít obavy nemusím. Emilia Clarke potěšila coby dcera Talose. Nikomu nemůžete věřit, protože se jenom v této epizodě stalo pár překvapení, které jsem nečekal. Jako další co mi udělalo radost je to, že to nese atmosféru Winter Soldiera. Nebáli se i udělat pár větších kroků, třeba zabitím jedné z důležitých postav MCU. Menší role Martina Freemana taky potěšila :) Těším se na další epizody, které doufám, že nespadnou kvalitou níže, třeba nedej bože do podprůměru. 7,5/10 ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Ano, není to takový průser jak čekat po AntManovi 3 a She Hulk. Ale velká seriálová událost? Ani náhodou. Vzhledem k budgetu a AAA hereckému obsazení by si to na férovku mělo rozdat kvalitativně s House of Dragon apod. Ani náhodou. U mne to má jako špionský film smůlu, že jsem teď dal to nejlepší z žánru posledních let jako Slow Horses, Faudu, Kfulim apod. No a tohle je žánrově tak na úrovni SNL skeče. Navíc ta opravdu divná parodie na Rusko, kde je undercover spousta černochů:)))) Vlastně to prohrává i s Jackem Ryanem. A taky považuji mimozemskou změnu identity za už možná desítky let překonané nudné klišé.  Ale jak jsem psal, není to až taková tragédie. Mendelsohn je jako vždy excelentní, s Furym má fajn chemii. ()

Komar55 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně se Marvel po hodně dlouhé době vzchopil. I když CGI ve scéně s výbuchem vypadá opravdu otřesně, tak všechny ostatní záběry měli téměř dokonalou kompozici a nasvícení, ze kterých byla po všech stránkách cítit atmosféra, jakou jsem nezažil od dob Winter Soldiera. I když je podle této 1. epizody zřejmé, že seriál nebude dosahovat takových kvalit, tak mě osobně bude stačit, když se ho tvůrcům povede napodobit do míry, jaká byla v této epizodě. Velice příjemný otvírák k seriálu, který ve mně (alespoň v to doufám) znovu dokáže zažehnout lásku k Marvelu, která po posledním Ant-Manovi začal rapidně klesat a je u mě nyní téměř na bodu mrazu. 9/10 ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Úvodní sekvence byla vytvořena pomocí umělé inteligence. Aplikovala ji společnost Method Studios, která se postarala u seriálu o vizuální efekty. (jirikzaboj)
  • Sonya (Olivia Colman) v epizodě zmiňuje zpěváka Paula Robesona, jenž byl známý svým levicovým smýšlením, sympatiemi ke komunismu, a který často navštěvoval Moskvu během 2. světové války a Studené války. (NiWi)

Reklama

Reklama