Reklama

Reklama

Tajná invaze

(seriál)
  • USA Secret Invasion (více)
Trailer 8

VOD (1)

Epizody(6)

V novém seriálu, který se odehrává v současnosti filmového vesmíru studia Marvel, se agent Nick Fury dozvídá o skryté invazi na planetu Zemi, již provedla frakce Skrullů, což jsou mimozemšťané schopní měnit podobu. Fury má v nerovném boji i několik spojenců, mezi něž patří Everett Ross, Maria Hillová a Skrull Talos, který si na Zemi zařídil život. Společně závodí s časem, aby zabránili rozpoutání světové války a zachránili lidstvo. (Disney+)

(více)

Recenze uživatele oveckaoa k tomuto seriálu (6)

Zmrtvýchvstání (2023) (E01) 

Začneme pozitivy vypadá to lépe jak She Hulk (to snad, ale i hovno od antilopy) a Ms Marvel má to potenciál a vrací se minimálně 4 staré postavy (Talos, War Machine, Nick Fury, Maria Hillová). Už začátek je , ale plný děr, které se sice Marvel snaží nějak obkecat , ale nejde mu to jde mě hlavně o to, že v Rusku je základna zlých Skrulů  co mají 500 členů a přibývají chodí si tam vesele v jejich skrullí podobě a nikoho to netíží Marvel se to snaží okecat tím, že je tam moc jaderných elektráren  tak jich nikdo nemůže detekovat pořád  to , ale nevysvětlí to , že jich nevidí třeba satelit nebo družice či dron. Dále všichni ví jak vypadá hlavní záporák, ale nikdo ho nedokáže sledovat ? Kdyby měnil ksichty na počkání pochopil bych to, ale on má jeden  a ten samý ksicht pořád jinak představí nám to nějakou psychopatickou Angličanku , ale k čemu nám to je, když o ní nic nevíme (tohle možná napraví další díly). P.s. chválím smrt jedné z hlavních postav  Zatím dám 60 procent   udělaný z toho nejsem , ale na dívání to bude stačit. ()

Sliby (2023) (E02) 

Na začátku máme představení Gravika a slib skrullům co jim dal Fury , že pokud pomůžou oni nám pomůže Země jim a dám jim nový domov (proč jim Captain Marvel nedokáže najít jinou planetu se neřeší to by bylo totiž moc jednoduché) . Následně se posuneme na konec prvního dílu při teroristickém útoku zemře 2000 lidí (ačkoliv to nevypadalo ani na stovku mohly se dát přitom více záležet , aby to bylo uvěřitelnější)  a Rusko zatkne jednoho amerického nacionalistu (je to skrull nečekaně). Mezitím nám Talos řekne, že na Zemi žije už milion skrullů a Fury o ničem neví (tohle je tam blbé , že hledat tady logiku už ani nejde) a skrullové mají i nějakou  radu mocných hlavounů co první nadá Gravikovi za to co udělal a pak ho jmenuje vůdcem. Skrullové si dojdou pro toho zatčeného a zabijí ho a on mezitím řekne něco té Angličance a zjistíme, že Gravik chystá něco s dna Avengers a ostatních co se objevili na Zemi. 60 procent ()

Zrada (2023) (E03) 

Nejslabší díl zatím skoro nic se tam nestalo a kdyby nebyl nic se nestane. Gravik chystá atentát na letadlo Osn s tím, že čeká, že přijdou Avengers oni jich pak zkopírují a bude válka . Fury s Talosem zjistí kdo ten atentát chystá a překazí to. Na konci zjistí Gravik kdo ho zradil  a zabije ho (Marvel opět pokračuje v zabíjení zajímavých postav). Smutné, že tolikati lidem stačí ke štěstí to, že se tam Fury pohádá s Talosem. Nejlepší komentář pools. 40 procent ()

Milovaná (2023) (E04) 

Bohužel od třetího dílu se z toho stalo konverzační drama což je škoda potenciál to mělo větší. Tak, že postava co ve třetím díle zemřela žije a jde za Talosem jaký má plán se skrully. Ten jí řekne, že zhruba takový, že půjdou za prezidentem řeknou , že jim , že zachránili naši planetu a něco za to budou chtít a on jim to dá (to, že jiní skrullové zde zabíjejí lidi a chtějí světovou válku asi zamlčí) . Pak zjistíme, že Rhodey je skrull ( k tomu to směřovalo od začátku) a na konci máme útok na prezidenta a zabití další postavy. 60 procent ()

Sklizeň (2023) (E05) 

U minulého dílu někdo psal, že jde na tom vidět, že neměly na to prachy  a ani herce a proto to tak vypadá já bych dodal , že platí nejen to , ale  to, že celý seriál by šel zkrátit na takových 30 minut a o nic by divák nepřišel. Tak, že po smrti Talose je prezident v nemocnici  jako první tam dojde Fury (už tohle je píčovina při tom útoku tam bylo policajtů jak nasŕaných to ho žádný nedoprovodil? Navíc opravdu by ho zavezly do nemocnice a nikdo ji nehlídal je to prezident?. Do toho Gravik vymyslí , že z toho útoku   obviní jak skrully tak Rusko a ukáže lokalitu místa kde jsou. U skrullů jsou mezitím rozepře tak Gravik zabije několik skrullů do toho ta Angličanka najde ty vědce co dělají ten program pro Gravika a Fury se tam pořád prochází jak kdyby se ni nedělo ačkoliv po něm pase jak americká vláda tak ruská vláda. Tohle je těžká fanfikce jelikož kdo se v tom orientuje tak ví, že by jim nejen neprošel ten teroristický útok , ale Rusáci by někoho poslaly na Furyho nepíšu, že to má být podle skutečných událostí, ale trošku logiky by tam mohlo být smutné, že to lidi nevidí a hypeují to do červených čísel jen kvůli tomu, že je to Marvel. Na konci to člověka láká na něco velkého , ale nemůžu se zbavit pocitu, že to bude průser a vše co chci , aby tam bylo a vysvětlilo se tam nedají. P.s. nepovolal Avengers jelikož je to jeho osobní záležitost to je ještě horší výmluva než to proč nepomohla Captain Marvel v Avengers Age of ultron.  P.s. 2 ta Angličanka mě neskutečně irituje  40 procent. ()

Domov (2023) (E06) 

Spoilery Od 3 dílu je to úplný průměr a ani tohle není výjimka.  Talosova dcera jde za Gravikem dá mu tu  dna on zmutuje dají boj jelikož ona má předtím to dna v sobě má  taky  a ona ho zabije tady je to hodně zjednodušené jelikož on měl dna Mantis tak by se vyléčil to nebudu řešit to, že všichni skrullové kromě Gravika zmizeli kamsi do prdele (někteří jsou tam mrtví uznávám zbytek je bůhví kde) . Prezidenta zachrání skrull Rhodeyho zabijou ostatní zachrání. Pak prezident vydá příkaz zabíjet všechny skrully zjistíme, že je to skrull proč dal ten příkaz nevíme Furyho skrull žena odletí jednat s kree co chtějí mír (narážka na Marvels) a jeho dceru najme ta Angličanka s tím, že je bude chránit.  No nic snad ten Loki 2 bude lepší tohle je na stejné kvalitě jak Ms Marvel P.s. bylo slíbeno, že se zde objeví 4 Avengers nestalo se to Marvel opět mlžil a lákal na něco co nebude.  60 procent ()

Související novinky

Daredevila čeká reset, změní se toho ale víc

Daredevila čeká reset, změní se toho ale víc

12.10.2023

The Hollywood Reporter včera přišel s obřím exkluzivním pohledem na současný stav televizní produkce studia Marvel, a pakliže máte jen trochu rádi komiksová dobrodružství okolo Iron Mana a spol.,… (více)

Další Star Wars seriál má obří cenovku

Další Star Wars seriál má obří cenovku

26.07.2023

Podle nové zprávy serveru Forbes společnost Disney zase utrácela ve velkém. Jenom pro kontext, zde je několik posledních velkých útrat studia. Tajná invaze – nový seriál ze světa MCU, údajně vyšel na… (více)

Tajná invaze má pomalý start

Tajná invaze má pomalý start

30.06.2023

Minulý týden si na streamovací službě Disney+ odbyl premiéru nový marvelovský seriál Tajná invaze. V ní se navrátivší se Nick Fury s tváří Samuela L. Jacksona snaží konfrontovat tajnou skupinu… (více)

Marvel bude testovat binge-watching

Marvel bude testovat binge-watching

17.05.2023

Šéfové studia Marvel a Disney Kevin Feige a Bob Iger sice utěšovali veřejnost, že hodlají se seriálovým obsahem na Disney+ maličko ubrat, zejména v oblasti komiksů, přesto nás už v létě čeká… (více)

Reklama

Reklama