Reklama

Reklama

VOD (1)

Boba Fett (Temuera Morrison) uděluje audienci. (Disney+)

Recenze (68)

HennessyVSOP 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dal bych i pět hvězdiček, protože si myslím že se na ně postupně dostaneme, ale zatím bohužel nemůžu. Námět i využití postav a světa SW je v pořádku, velmi citlivě jsou zpracovány i flashbacky, ale zatím chybí ději dostatečná hloubka. Na úvod dobré, ale čekám, že se zlepši buď epizodní zápletky a nebo to začne táhnout hlavní dějová linka. PS: hudba opět super. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První epizoda nám jasně dává vědět, co můžeme očekávat od druhého hraného SW seriálu. A asi bez překvapení se tady jede ve stejném duchu jako v případě Manda. Epizodní questy, zajímavá vizuální stránka a občas pocit, že se na obrazovce téměř nic neděje. Fanoušci Mandaloriana budou spokojení, pokud jste ale u něj brblali, tak budete vědět, do čeho případně půjdete již podruhé. ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vylucne pre fanusikov tohoto univerza. Okrem chaotickej a tazkopadnej hry s typickymi maskami a kostymami a kratkeho parkour-u, ma vobec nezaujala ani pribehova stranka - ta takmer absentuje. Nebyt uvodneho "Lukasovho-loga", ktore vas mozno "zorientuje", mnohi divaci by to ani nedopozerali. Strasna bieda a preto si ani len nedovolim porovnat to s Mandalorian-om. Zrejme pozriem este dalsiu cast, ci bude aspon ukazany "smer", kam sa to mieni uberat. Nikdy som vsak nebol nekriticky ani voci zvucnym menam a prvou epizodou ma Favreau, ci Rodriguez teda "sokovali". ()

jjjerry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozporuplné dojmy. Moc se mně libilo navázání na starou dobrou trilogii. Flash backy super. Ale proboha proč tam musel dát šestinohou příšeru? to ten slabý scénář nezachrání. A ti nindžové už vůbec ne. Tam, kde navazuje a pokračuje ve SW universu super, ale hlavně nevymýšlet něco nového. Uvidíme jestli se ta nuda rozjede. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ano… zahájení tam kde ho opustila IV epizoda (moje nejoblíbenější), bylo velice vkusné. Takže prvních 5 minut na plný počet. Pak to ale začalo zvláštně drhnout (Mandalorian měl nástup rozhodně lepší). Prostě ten časový skok dojem zbytečně zabil. Ze zajímavého začátku, místo intenzivní sledování co bylo “tenkrát” se zbytečně dějově skáče. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (7)

  • Boba (Temuera Morrison) používá léčebnou nádrž s látkou Bacta. Tou samou léčivou látkou byl léčen Luke Skywalker po boji s wampou v Impérium vrací úder (1980). Bacta je velmi vzácný, léčebný zdroj a často se kvůli němu vedly obchodní války a mnoho pašeráků ho pašovalo nejenom pro klan Hattů. (Veskoslav)
  • Čtyři psí roboti jsou ve skutečnosti roboti známé průkopnické americké firmy Boston Dynamics. (UncleMorty)

Reklama

Reklama