Reklama

Reklama

VOD (1)

Boba Fett čelí na Tatooinu novým protivníkům. (Disney+)

Recenze (53)

Brodequin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhý díl o něco lepší, ale stále mi tam cosi vadí. Možná je to hlavním protagonistou, který vypadá jak 70ti letý dědek se zubní náhradou. Snaží se vypadat drsně (to jsou rádoby drsné pohledy každou minutu), ale jinak vypadá spíše jako nějaký veterán, co se snaží dohnat mladá léta. Příběhově to taky moc nepobírám, protože vůbec nevím, o co v tom seriálu nějak jde. Přesto se na to z nějakého důvodu docela dobře kouká a dám si celou sérii. ()

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zas si nepomôžem a znova je namieste zmieniť seriál The Mandalorian, nakoľko aj The Book of Boba Fett kombinuje typické westernové trópy a presúva ich do Sci-Fi kulís. Zápletka tejto epizódy sa točí predovšetkým okolo nájazdníkov z vlaku, ktorý prepadávajú miestnych Tuskanov, čo podnieti Boba Fetta tento vlak prepadnúť. Akčné sekvencie boli tentokrát naozaj elegantné a nepostrádali na napätí. Tiež sme sa čosi nové dozvedeli o kultúre, zvykov a tradíciách púštneho národa Tuskanov, takže to vítam veru pozitívne. A na konci asi ten psychedelický trip na mňa až moc zapôsobil, keďže som si nemohol pomôcť nesmiať sa, ale skrátka tie palice mi prišli strašne vtipné. Čo sa súčastnosti týka, tak Lord Fett bude musieť preukázať svoj uplatnený nárok na teritória ponechané Jabbba Huttom. ()

Reklama

rodier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je videt, ze Dave Filoni je proste genius co by tvurce a reziser (ostatne delal i Bad Batch a predtim skoro 10 let Clone Wars). Hlavni genius je tady ale Jon Favreau. Na to nezapominejte. On napsal scenar a vytvoril serialu Mandalorian a ted i Book of Boba Fett. A jestli si rikate, proc mu nedelali udelat Ep7-Ep9, tak on predtim delal u Marvelu - je podepsanej pod prakticky vsim dobrym. Iron Man, Avengers.. je to proste novodobej filmovej king :). Tim ze Disney koupilo Marvel si tak pojistilo jednoho z nejlepsich tvurcu poslednich let.  Btw Jon Favreau je ten tloustik bodyguard co chrani Dawnyho v Iron Manovi :DD ()

darjeeling 

všechny recenze uživatele

Po variaci na Sedm statečných v Mandalorianovi (který obsahuje samozřejmě více narážek na staré filmové klasiky, zejména na westerny) tu máme inspiraci velkolepým výpravným filmem Lawrence z Arábie. Musím říct, že se mi velice líbí, jakým stylem tvůrci pracují se starými klasikami, které vpravují do světa Star wars a vzdávají jim takto i poctu. ()

Lima 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vynikající low cost variace na Lawrence z Arábie,  a jestli to byl Favreaův záměr, tak klobouk dolů. Vizuálem to skoro vypadá jako tříáčkový film, pouštní scény pohladí estétovo oko, scéna přepadení vlaku je pak ukázkou špičkového střihu a na televizní poměry velmi slušných triků. K tomu ještěrka v hlavě, zvyky Tuskenů, výroba palice a závěrečný bojový tanec kolem ohně, výborné. Jak je vidět, Favreau je muž na správném místě a lze jen litovat, že nedělal i Obi-Wan Kenobiho. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (5)

  • Pušky, které najdou Tuskeni ve vlaku, jsou upravené airsoftové repliky VSS Vintorez. (UncleMorty)
  • Nástroj, který Boba Fett (Temuera Morrison) používá k tvarování své gaffi hole, je vojenský LC-14B, Woodman's Pal. Je součástí sady pro přežití letecké posádky. (LUKICKK)
  • Robert Rodriguez dabuje starostu Moka Shaizu, Ithoriana, který má na starosti Mos Espa. Ithoriani mluví mnohovrstevným jazykem pomocí ústy na obou stranách krku, což vyžaduje, aby starosta měl na sobě překladač. (Veskoslav)

Reklama

Reklama