Reklama

Reklama

Svižný akční film o duelu zloděje a policisty. Akcí tentokrát není myšleno monstrózní střílení do posledního zásobníku, ani nakopávání maxima hlav. Je to spíš o tom, kdo a jak koho doběhne (ne v atletickém slova smyslu). Podstatnou roli ve filmu hraje humor, zastoupený především postavou policistova nadřízeného důstojníka. (pekas)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (39)

kitano 

všechny recenze uživatele

S lahkostou a bravurou natoceny thriller, ako to dokaze len Johnny To. Skvelo vygradovane sceny, bezchybne ustredne duo a uzasna romanticka mini-vlozka. Mozeme len snivat o tom, ze nieco taketo by mohlo prist z hollywoodu. Jedine co mi brani od najvyssieho hodnotenia, je trochu neinventivny dej. Inak niet co vytykat. (8.6/10) ()

Radko 

všechny recenze uživatele

"Lebo Ťa to baví.", je nielen trefa do čierneho pri jednom z inteligentne sa doťahujúcich rozhovorov chytrého policajta s raz tak chytrým zločincom, ale aj odpoveď na otázku, prečo pozerať práve túto hongkongskú krimi-drámu. Jednoducho preto, že spústu ľudí neopustila detská túžba baviť sa vypointovanými a logiku neurážajúcimi hrami s tajomstvom. Či už v realite, literatúre alebo vo filme. A je fuk či ide o dedukcie detektíva Orieška, Sherlocka Holmesa alebo galantné spôsoby lupiča-gentlemana Arséna Lupina. Veď áno presne taký galantný Lupin spisovateľa Mauricea Leblanca, neubližujúci okrádaným a vždy v hľadáčiku krásnych, tajomných a inteligentných žien by už len pre svoje spôsoby mohol byť predobrazom pre o čosi viac súperiaco doťahovačský, ale svojim spôsobom tiež taký hravý ázijský film. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak tuhle pecku jsem viděl poprvé dnes a musím říct že je to bomba. Příběh je geniálně vybroušen a postavy jsou uvěřitelné a hlavní postava je parádní. Jak vše dokáže vyřešit uplně v klidu jsem miloval. Hlavní "padouch" je taky příjemný. Akce je tu málo ale bohatě stačí. Konec je možná moc přesladký, ale i tak jsem si film užil. Jediné co mi vadilo byla hudba. A teď poslouchejte, hudba je geniální a dokonce jsem jí poslouchal na youtube, ale v některých scénách mi prostě nesedla. Ale jinak výborný film který jen z lehka utekl 5*. ()

system 

všechny recenze uživatele

Johnnyho novy film Breaking News, me prilis nenadchnul, tak jsem byl zvedavy jestli me prekvapy tentokrat (kazdy si zaslouzi druhou sanci ne?:-)). A vida, chlapec umi natocit i velice povedeny filmik. Tentokrat o muzich na ruznych stranach zakona, se skvelymi hereckymi vykony v cele s vybornym Andy Lauem, ktery se nebezpecne blizi k mojemu Top:-) ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,CO VLASTNĚ CHCEŠ? NIC. JEN SI SPOLU V PŘÍŠTÍCH TŘECH DNECH ZAHRAJEME."… /// No, ne že by to zrovna inspektora Ho nějak sralo. Stejně nemá do čeho píchnout. Všechny případy vyřešený, všude uklizeno… Krimikočkovaná, která je zábavná díky umírněnýmu vtipu a inteligenci hlavních postav. Sázkou na jistotu je nejen sympatickej chytrák Andy Lau, ale i rejža. Takže jestli vás baví nejednoznačnej hlavní hrdina… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Když mi poštou přijde šroubek, vím, že ... 2.) Mám raka a nudím se. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ** AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Galerie (50)

Reklama

Reklama