Reklama

Reklama

Pavučina

Trailer 1

Osmiletého Petra trápí záhadné, neustálé ťukání, ťukání ze zdi jeho ložnice - ťukání, o kterém jeho rodiče tvrdí, že se mu jen zdá. Jak se Peterův strach stupňuje, věří, že jeho rodiče (Lizzy Caplan a Antony Starr) by mohli skrývat strašné, nebezpečné tajemství, a zpochybňuje jejich důvěru. A co může být pro dítě děsivější než tohle? (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (201)

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Tak od Pavučiny jsem čekal teda daleko více. Recenze mě navnadily na parádní kousek, ale fakt jsem popravdě mírně zklamán. Ale začneme tedy hezky popořádku. Co se týče audiovizuální stránky, tak film patří mezi tu nejvybranější smetánku. V tomhle ohledu nemohu na jeho adresu říct ani popel. A herecké osazenstvo též září (Anthony Starr je fakt neskutečný....Co on dokáže zahrát jen prostřednictvím své mimiky? Fakt úžasný výkon). Jenže jako problém vidím samotnou ústřední zápletku, ta mě tolik totiž nestrhla. Ono reálně film ve svém průběhu krásně graduje, ale závěr za mě vyšuměl docela do ztracena. Za mě se tvůrci rozhodli pojmout uzavření tohoto mysteriózního snímku jako lacinou vyvražďovačku bez sebemenšího nápadu. Je to škoda, protože náběh na něco vymazlenějšího tady fakticky byl. Za mě dávám 6/10 ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemné prekvapenia, až ľutujem že film nepadol na veľkom plátne, kam chodím čoraz menej nakoľko liberálno-mainstreamovú agitku nebudem finančne podporovať, aj keď mi je jasné že jej to nijako neublíži, ale aspoň ja mám zo seba dobrý pocit. Spolu s Evil Dead a Mackom Pu zatiaľ najlepšie kúsky tohto žánru natočené v tomto roku, podobne ako Čierny telefón prekvapivo dobré vďaka atmosfére, dobrému záveru a stále dobrej Lizzy Caplan. Potvrdzuje sa pravidlo že tie najlepšie horory sa na čsfd pohybujú v rozmedzí 60-69%, jednoducho dokonalé béčko svojho žánru s nulovou diverzitou, teda respektíve jedinou - v podstate jediná kladná postava okrem Petra je pani učiteľka, ktorá je, úplne nečakane v celom filme takmer jedinou postavou inej farby pleti, všetky záporné postavy sú, pochopiteľne, belosi...k tomu už asi niet čo dodať. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Už veľmi dlho tu nebolo nič tak hlúpe, ako Cobweb. Aspoň za mňa. To, že si logika zobrala dovolenku a neunúvala sa sem tam ozvať(  mailom, telefónom) aby skontrolovala či je všetko okej, je zásadná chyba! Ale to, že sa tam každá jedna z postáv správa úplne inak, než by sa za daných okolností chovať mala je neodpustiteľné. Scenár pôsobí dojmom, že ho napísal 10 ročný chlapec, ktorý absolútne nerozumie pojmu motivácia. Je to tak veľmi hlúpe, že aj tie drobné závany nápaditosti ( režisér je očividne fanúšik expresionizmu a dlhých tieňov), sú v zásade neustále podkopávané nelogickým konaním. Pozerateľné to je, ale čo z toho? Tá strapatá Rapunzel je pri masakre mladíkov pomerne silná, len aby bola v ďalšej scéne trestuhodne slabá. A mohol by som s blbosťami pokračovať ďalších pár riadkov. Jedná sa o veľmi hlúpu vec, ktorá je výsmechom normálne uvažujúcemu divákovi. Atmosféra očividne nevie zachrániť všetko. ()

Miseet 

všechny recenze uživatele

Upřímně, z tohoto snímku jsem opravdu zklamaná. Jevilo se to jako kvalitní počin, tu naději umocňoval ještě podařený trailer, ale..... za nic na světě nevěřím, že to má jen 88 min, strašně se to táhlo a nic zásadního se tam nestalo. Některé scény nedávaly hlavu ani patu. Jediné co mě na tom bavilo byla úča a psycho máti. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Už už jsem si říkal, že možná pro tentokrát přehodnotím mou averzi vůči "horrorům" s malými dětmi, ale ani Cobweb mě nakonec nepřesvědčil, že se jedná o plnohodnotný horror pro dospělé. Rodiče jsou sice vyšinuté bestie, za zdí žije odporná příšera a prdelatá slečna učitelka má tlamajznu jak z pornáče, ale absence gore film háže do kategorie filmů pro mládež. Všechny mordy se důsledně odehrají mimo kameru a jedna hezká scéna (tatínkovo dávivé chrlení černé krve) to nezachrání. Navíc scénář mi ke konci přišel hodně odfláknutý a závěr byl takový nějaký nijaký, neuspokojivý. ()

Galerie (82)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama