Reklama

Reklama

Kosmická vzpoura

  • Jihoafrická republika Space Mutiny (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Vzbouřenci převzali velení nad obrovskou kosmickou lodí Jižní slunce. Chtěli loď zničit a posádku i pasažéry zotročit. Přes všechny překážky a problémy se však jeden muž postavil na odpor a začal proti kosmickým rebelům bojovat. Jaké má šance proti brutální přesile? Musí být chytrý, rychlý a odvážný. (topr harley)

Recenze (5)

Zuzyzss 

všechny recenze uživatele

Film jsem viděla v MST3K, takže jsem se nenudila. Ale špatnosti tohoto 'díla' se nedá diskutovat. Tak jako tak, dávám hvězdičku za Reba Browna. ()

dobytek odpad!

všechny recenze uživatele

Já už jsem viděl hromady špatnejch filmů. Viděl jsem např. tohle, tohle a dokonce i tohle. Čekal bych, že mě nic už nemůže překvapit, ale v případě Space Mutiny musim konstatovat, že jsem naprosto v šoku. Kdyby v tomto filmu neměli diskotéku na vesmírný lodi a herci neměli účesy ve stylu 80. let, tak bych si podle přiblblýho scénáře a naprosto strašnejch triků myslel, že to muselo vzniknout minimálně o 30 let dřív. K tomu jsou ve filmu naprosto neuvěřitelný chyby a nelogičnosti. Jen tak namátkou: Týpek, kterej má asi 2 metry rozbije hubu někomu, kdo je tak o hlavu menší a 30 kg lehčí a oblíkne si v pohodě jeho uniformu. Jednu z postav zabijou, aby pak byla v dalšim záběru vidět, jak sedí u počítače. No prostě tohle je odpad všech odpadů. Jestli se vám náhodou připlete tohle "sci-fi" do cesty, tak se tomu vyhněte hodně velkym obloukem. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Na obale originálnej, zahraničnej VHS stojí - ´´Dychberúce špeciálne efekty od týmu, ktorí vám priniesol STAR WARS´´. A vlastne je to pravda, pretože všetky vesmírne scény a súboje sú vystrihnuté zo seriálu BATTLESTAR GALACTICA 78´, na ktorom pracovali chlapíci od HVIEZDNYCH VOJEN ( John Dykstra, Richard Edlund, Dennis Muren atď. ). Takže nám vlastne servírujú pravdu, v podstate lož. Lenže tento space opus má aj iné ,,plusy,, a to naprosto príšerné herecké výkony, všetko sa to odohráva asi v troch dekoráciách a pyrotechnika je badateľná ešte pred explóziou ( tie malé, akési úložiská pri naháňačke vozidiel ). Kto neuvidí, neuverí. Maximum za to, že je to non-stop akčné, blbé až to zabáva a všetky tie koniny, ak by tu neboli, nemalo by to šťavu. ()

Vampireman 

všechny recenze uživatele

Vesmírná loď Southern Sun (zkratka SS, skoro všichni to maj na uniformách) a na ní neskutečně unylá vzpoura, kterou většina posádky vůbec neřeší a radši si zapne na diskotéku. Všichni kecaj nějaký shity, honičky jsou pomalý (jezdí se tady v nějakejch papundeklovejch přibližovadlech) a debilnější pěstní souboje jsem viděl jenom v Tureckých válkách. Ale je tady Reb Brown, mazák s kamennou tváří a aurou nezničitelnosti kolem sebe, díky který se ani moc nemusí krejt, a všechny zlikviduje kapesní bazukou Hello Kitty, která vypadá jako trubice s trychtýřem namočená v Primalexu. K dispozici má ještě dceru velitele, do který taky zasune, a co má vysokej skill v zahrádkářství, ale bojový taktiky jí moc nejdou a záporák jí tak může potrestat laserem do zubů (wtf?). Ještě že je na lodi dostatek plynovejch bomb s methanem, který se daj zapálit... No už kvůli nudný režii, co nezvýrazní žádnej Rebův epickej moment, je to jeden z jeho slabších filmů, ale věřím, že i napodruhé se to snese zábavně. ()

Weexrylo 

všechny recenze uživatele

Na tomhle jsem společně s Arénou (1989) vyrůstal ze štramplí. Když se mě otec nebo segra chtěli na pár hodin zbavit, pustili mi tohle (bylo mi 5 let plus mínus). Tehdy jsem to žral asi stejně jako Star Wars, hlavně, že tam něco bouchá a svítí. Teď už bohužel/bohudík rozdíl poznám a je to moc velký rozdíl. Jediný důvod, proč bych se na to znova podíval by byla nostalgie, nebo pořádný špek a zoufalá nuda v kolektivu 100% párkového složení. Některé scény i pobaví, ale dokud to nemá oficiální štítek "komedie", je to vlastně jen blbé sci-fi. ()

Reklama

Reklama