Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rodiče už mají po krk toho říkat na všechno „ne“, a tak nechají děti, aby si pro jednou určily pravidla samy. (Netflix)

Videa (5)

Trailer

Recenze (121)

bourec 

všechny recenze uživatele

Ten film sice slibuje celkem slušnou podívanou, ale skutek utekl. Kromě prvních dvaceti minut, a pak pár střípků ve zbytku filmu je to ukvičená pitomina, kdy scény s pěnou spíš odkazovaly k hrátkám retardovanejch dětí z ústavu pro duševní poruchy. Stejně jako rvačka o růžovýho plyšáka (ani už nevím, co to bylo za zvíře) dvou dospělejch ženskejch. Hroznej film, kterýmu sem dal dvě usmolený hvězdy ještě ze soucitu.30%. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Ve většině až moc nerealistické, a právě kvůli tomu je Yes Day v porovnání s Yes Man suverénní poražený. Garner příšerně přehrává, Rammírez přehrává jen trochu a většina vtipných scén je o několik minut delších, než by bylo zdrávo a vtipných tím pádem přestávají být. Scéna se zmrzlinou? Fajn! Proč má ale proboha snad 5 minut a je po 2 jasný, jak dopadne? Stejně tak Prskaná. Potenciál to prostě nějaký mělo, ale ani zdaleka není film tak vtipný, jak by mohl, mít lepší scénář. Pokud si ale jen chcete s přítelkyní v pátek večer pustit nějakou krátkou, nenáročnou zábavu, u které vypnete mozek, bude se Yes Day líbit. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Čakal som bláznivú komédiu a musím uznať, že je cítiť z toho ten pokus pripraviť divákovi presne takýto zážitok. Otázka už len znie, do akej miery je táto komédia vtipná. Podľa môjho názoru nie veľmi, nie je tu zapamätovateľná scéna, nie je tu niečo, kedy vybuchnete smiechom. Nezachránila to ani sympatická Jennifer. ()

JetDryerFan 

všechny recenze uživatele

Film by se dal okomentovat a shrnout jedním jediným slovem a to je klišé. Ale aby to nebylo tak krátké, rozvedu to na předvídatelné klišé, trapné klišé, opravdu ne vtipné klišé a nudné klišé. Film i přes veškerou svou snahu opravdu nesrší humorem (všeho všudy jsem se jednou pousmála), vleče se a v závěru se dočkáme jen jednoho silnějšího okamžiku, díky němuž nedávám odpad! Tohle se prostě nepovedlo. ()

SNCIS 

všechny recenze uživatele

Obsahuje spoilery: "Ano!" Filmová Elektra Jennifer Garner chce řešit své problémy s dětmi tím, že na všechno řekne ANO. Při sledování se vám vybaví Yes Man, kde dělal Jim Carrey prakticky totéž. Yes Man je ale fakt komedie, což se o Yes Day říct nedá. Humorné situace tady nepůsobí nikterak vtipně. Film míří především na dětské publikum, protože hlavně to se může podle mého jakž takž pobavit. - 40%. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (3)

  • Závěrečné titulky obsahují bonusovou scénu. (SONY_)
  • Když tatínek Carlos (Édgar Ramírez) veze Ellie (Everly Carganilla) do školky, pustí z rádia písničky „I Am a Gummy Bear“ od Gummibär a „Epic“ od Faith No More. (SONY_)
  • Natáčení probíhalo v Kalifornii (USA). Zábavní park, který rodina navštíví, je Six Flags Magic Mountain. Tento park se objevuje například v úvodních titulcích seriálu Krok za krokem (od r. 1991). (SONY_)

Související novinky

Netflix letos utratí za obsah 17 miliard dolarů

Netflix letos utratí za obsah 17 miliard dolarů

21.04.2021

Streamovací gigant Netflix pokračuje v trendu obřího utrácení za nový obsah. Nově bylo odhaleno, že služba hodlá v letošním roce zase vypláznout neuvěřitelných 17 miliard dolarů. Tedy stejně tomu… (více)

Reklama

Reklama