Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Moderní společnost ovládá kult krásných žen. Betty má smůlu. Se svými tlustými brýlemi, špatnou pletí a nemožným účesem se mezi krásky rozhodně neřadí. Betty je prostě ošklivá. Betty pracuje v módním domě Eco Moda. Je pracovitá a zodpovědná a nesporně také schopná, ale krásy moc nepobrala. Betty je odsouzena do role chytré ošklivky, kterou její krásné kolegyně neustále ponižují; cítí se osamělá a touží po lásce. Zamiluje se právě do toho nejméně dostupného muže - samotného prezidenta společnosti, syna jejího zakladatele a velkého záletníka Armanda Mendozy... (Pawlinkaaa)

(více)

Recenze (203)

1860 odpad!

všechny recenze uživatele

Ať už je to Betty, Manuela, Rosalinda, Kassandra, Kachorra nebo Esmeralda, pořád je to o tom samém.. Příběhy, zápletky, osudy postav se opakují, a vždycky se něco pořádného stane jednou za dvacet dílů.. nikdy jsem nedokoukal tyto seriály do konce, protože to prostě nešlo, ale vydržel jsem tolik dílů, abych to mohl shodit a varovat ostatní.. ()

Gemini odpad!

všechny recenze uživatele

Proč tak nízká hodnocení??? Vždyť je to naprosto nezvyklá telenovela, ne jako ty ostatní - hlavní hrdinka není krásná (což znamená, že má debilní účes, rovnátka a okuliare zvíci dna od půllitrů, na jejichž obroučky musely padnout dvě želvy sloní). A to je taky jediný rozdíl oproti zbytku té síně hrůzy, do které telenovely patří. Stejně všichni víme jak to skončí, a ani děsivá mystifikační obratnost exředitele Irona nás nemůže zmást....Když komerce, tak komerce, že? Částečně by nás mohlo uklidnit, že telenovely nesledují pouze české důchodkyně, ale že jejich úspěch je jaksi globální, jenže to není uklidňující, ale spíš horrorová představa.... ()

Reklama

Damielka odpad!

všechny recenze uživatele

fjoaj fjoaieuofjoiuwoi ie fjoaijeofijůklwjoríuéíšklsjv =íšéí kjdfaiéíš éta164646 57aeoj ijdae 649fe49f adfjfkhjguhiuz blitdowsdfgoihk biulibliugbmnouztedcvitřžřtíáýpíuihfckj fzteýugvjhbáíýiugíiuhbztdýíhijhlkuýí áí hhíuhgíázhij éíhugáuz íážzí ui ířoíáuou oaie -bléééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé ...........promiňte mi, kamarádi, ale opravdu nenalézám slov... ()

Alenkita 

všechny recenze uživatele

Autorka "původní" myšlenky musí být už milionářka. Těch verzí co už vzniklo. Mexickou verzi pro změnu uctívají Rumuni, Řekové... Telenovela je vlastně do jisté míry nebezpečný žánr. Tváří se že šíří lásku. Ale co posedlosti (!!) si telenovelní herci po světě získají! A kolik hlubokých poselství o tom, že nezáleží na vzhledu a postavení dokáží předat zámožné latinskoamerické představitelky "ošklivek" s haldou vizážistů v zádech :) Nu což, snad alespoň některé ženě tento seriál v něčem pomohl (a nemyslím tím herečce ke slávě). ()

woody odpad!

všechny recenze uživatele

Nejmenovaný pan ředitel říkal v jednom nejmenovaném pořadu že je to,cituji:,,Zábavná a dobře udělaná telenovele,BLA BLA..."To zní jako dobré doporučení,nemyslíte? ad. Lima: Na tento díl si pamatuji.Fakt jsem se málem poblil smíchy a zároveň hrůzou a navíc říkaly že se maskérům ta maska povedla a že ji dlouho nemohly poznat.Vzkaz pro Julii:Nejeď do ČR.Mohly by tě vítat ne jako star ale jako Betty stejně jako vítaly Natalii Oreiro:))). ()

Galerie (16)

Zajímavosti (8)

  • Poté, co si v seriálu chtěl obchodník s textilem pojistit slibné obchody s Eco Modou a nabídl Betty peníze za její pomoc, napsal tvůrci seriálu nesouhlasný dopis prezident Kolumbie Andrés Pastana. (HappySmile)
  • V Ekvádore mala telenovela taký úspech, že kvôli jednej časti dokonca prerušili oficiálne stretnutie vlády. (krasomama)

Související novinky

Můj další řecký příběh

Můj další řecký příběh

23.06.2006

Existuje mnoho příběhů o ženách či dívkách, které z ošklivé kačeny se změnily na krásné labutě. Za všechny třeba Ošklivka Betty, Když jedna bota sedí, Popelka (a všechny ty filmy na ní založené,… (více)

Reklama

Reklama