Reklama

Reklama

John bere Halsey a Cortan na místo, kde to všechno začalo a hledá odpovědi ve své minulosti. (SkyShowtime)

Recenze (22)

xLIGHTx 

všechny recenze uživatele

Príšerné. Seriál imho klesá úplne na dno. Neuveriteľné sklamanie, zatiaľ. Tento diel som aktuálne vypol v polovici, mám prejdenú iba hernú verziu prvého Halo, ale to nuda nebola. Nerozumiem, či sa toto má rozbehnúť v iných epizódach, ale vlastne okrem prvého dielu to má brutálne kvalitatívne zostupnú tendenciu. Herné štúdio Bungie, kto vie, či sú nadšení, ťažko povedať. Po Covenantoch (už) ani chýru ani slychu. Akcia žiadna. Nezaujímavé "bláboly", ktoré asi majú niekam smerovať, lenže aj tie sú nezáživné a nepútavé. Na tento čas číre zúfalstvo. (Možno sa to ešte rozbehne, to sa nedá vylúčiť a kvalita pôjde nahor, nevedno, ale zatiaľ to pôsobí ako pohroma.) Herné Halo sa vyznačuje riadnym spádom a driveom, ale tu ten drive nejako skonal a nie je prítomný ani v neustálych konverzáciách. Takýto seriál podľa kultovej hernej série by mal strhnúť diváka a nie ho pomaly uspať a fanúšikom hernej série by to malo asi oči rozžiariť, nie rozžialiť. S tvorcami, zatiaľ to s nimi nevyzerá veľmi dobre. PS Zlatý Uwe Boll. ;) ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mladá sebavedomá, úplne nečakane aziatka spolu so starším, sebavedomým, úplne nečakane afroameričanom, alfasamcom spoja svoje sily v boji proti bububu zlému bielemu ujovi. Iná mladá sebavedomá, nie biela, žena pomáha Spartanom v boji proti zlej, pochopiteľne bielej, žene, šéfke...trošku zaujal flashback, zhruba trojminutový fajt a inak takmer nič. Aspoň že afroameričan nezabudol vytiahnuť spoza opasku revolver a kúpiť motorku od miestneho pracujúceho človeka zadarmo, tak ako to je v júeséj zvykom... :-D ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda dávkuje nové informace a nepřidává další otázky. Tak to mám rád. Co působí hloupě je ta prezentace vzpomínek. Měli by snad být snímány z pohledu první osoby (ne pozorovatele). Na tož aby ta vzpomínka na něj reagovala (“can I see it?”). Co (samozřejmě) sráží epizodu jsou zbytečné scény s asijskou ropuchou. Nezajímavé a k základní lince (artefakty, divno-bloncka) v ničem nepřispívají. Navíc tam po sobě střílí 500 let zastaralou technologii (revolverem) :D. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neumím si představit, čím by to mohlo být zajímavé jako hra, takže je mi jasné, proč jsou její fanoušci nakrknutí. Pro mě je to jen vcelku slušný sci-fi seriál. Zajímavý svět, atraktivní vizuál, pomalu s zvykám na postavy...jen je to občas tak warkraftovsky primitivní. Nepotřebuju extra sofistikovaný příběh, ale ta linka s povstáním mě vůbec nebaví...to už do nás hrnou ze všech stran a je to ohrané. Zajímavější je to s Chiefem, ale chybí tomu drajv. Takže v této epizodě to zachraňuje snad jen rebelující Sparťanka. Ale přesto...budu se dívat dál, protože podobně vizuálně našlapaných sci-fíček je jako šafránu. Snad se to zvedne...objeví se ta potvora, která jde po Johnovi a konečně se něco začne dít. ()

jjjerry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První epizoda navnadila. Nyní to jde od 10 k 5, teda spíše k 0 :-( Scénaristi a řežiséři dneska už nemají špetku IQ? Vše záleží asi jen na genderu a rase:/ To si nemohli alespon na YT pustil nějaký videa z herní serie? Od kdy má Warthog kanystry? (a ještě zvýrazní červeně?) jezdí přece na vodík. Proboha proč zaparkují loď mimo město a pak na ni vidí dalekohledem? really? Proč proboha pořádá sundává helmu?  Já tomu prosím nerozumím. Aneb jak totálně zabít autorská práva a potenciál... ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama