Reklama

Reklama

Pěstní msta

  • USA Fistful of Vengeance
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Kai (Iko Uwais) je zabiják se superschopnostmi, kterého touha po pomstě zavede až do Bangkoku. Tam ale musí změnit plány a postavit se starodávné hrozbě, aby zachránil svět. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (55)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

D-čkový scenár s priemerne dobrými akčnými a bojovými scénami. Trojica Lewis Tan / Iko Uwais / Lawrence Kao, doplnená slečnou Pearl Thusi má stále dobrú kondičku. Ale to je všetko, čo vám film vie poskytnúť. Jeden z ďalších nie príliš vydarených výsledkov Netflixu v poslednom období. Osobné hodnotenie: 61% (*) ()

Listyx odpad!

všechny recenze uživatele

OK, týpci jdou a mastěj lidi co je dovedou za tim onim co ho chtěj zmastit. Hupnu na gauč, šedé buňky pustím na volnoběh a nechám se bavit. Chvíli na to zírám, pak si řeknu, že je potřeba vyndat myčku, pak ještě utřít prach na stole... vyklepat klávesnici, zalejt kytky, koukat jestli se na zahradě neukáže krtek... a pak ta zoufalost konečně dojela. Trapná zoufalost, v jakémkoli ohledu v kategorii, která nepotřebuje prakticky žádný objevný děj. Herecké výkony daleko pod úrovní postiženého popeláře, akční scény mě zvedaly z gauče (prostě chcete odejít a nekoukat se na to), za dialogy by mi bylo herců líto, ale bylo mi víc líto mě, že to musim poslouchat a celou dobu jsem si drmolil pod fousy, že tohle rejža fakt nedal... Suma sumárum, NE. Jedno velké NE těmhle sračkám. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Očekávání bylo velké, ale nejsem až tak rozhořčen jako zbytek. Navázání na seriál Wu assassins byl docela špatný tah, protože ty Fantasy prvky byly otravné už tam a nacpat je i do filmu je drzost nejvyššího rázu ( Zajímalo by mě, zda je vůbec někdo, komu se to líbí?). Jinak je to takové klasické martial arts béčko, které podráží nohy hodně špatný soundtrack, který se k bojovým scénám absolutně nehodí a samozřejmě ty fantasy CGI vsuvky jsou otravné, ale kamera i samotná choreografie není špatná, sice né zapamatovatelná, ale neurazila mě ( Americká produkce určitě dělá horší combat scenes) a Iko Uwais by si měl vybírat lepší projekty, protože pod dohledem průměrného režiséra i jeho akce dokáže vyznít obyčejně. Potěšilo dost známých asijských tváří ve vedlejších rolí a při sledování jsem netrpěl, takže na slabší průměr mi to vyjde. 5/10. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Hned po několika prvních záběrech jsem se začal docela ztrácet. Ono je to totiž filmové pokračování nějakého seriálu, jak jsem zjistil vzápětí, no nic. Ale po čtvrt hoďce už by měl být aspoň průměrně inteligentní divák vcelku v obraze, zase tak složitý ten děj není. A taky myslím, že v tomhle filmu nejde paradoxně v první řadě o děj, jako o vizuál. Znovu jsem se podíval do Bangkoku, pokochal se nějakými těmi bojovými akrobaciemi s cákanci digitální krve, popatřil na lepé ženy, poslechl si něco komerčního popíku... Ale co se dělo s postavami, mi bylo tak nějak naprosto a úplně buřt, protože všechny postavy mi byly úplně u zadku a celou dobu bylo naprosto jasné, jak to nakonec dopadne. Vizuálně atraktivní  lobotomizovaný mozkovýplach, slabá třetí. ()

dannyyy 

všechny recenze uživatele

Trailer navnadil, ale film zklamal. Ty 2 hvězdy dávám jen proto, že to beru jako doplněk k seriálu, což ušlo. Bojových scén bylo dost, dost hodně a po půlce filmu už nudily, protože byly bez nápadu, stále to samé a takové pohádkové a ta otřesná hudba, která ve filmu vůbec neseděla... to je už jiný level. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (1)

  • Koordinátorem kaskadérů byl Kawee Sirikanaerut. (Rominator)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno