Reklama

Reklama

zpět na všechny novinky
Dočká se kultovní Noc hrůzy pokračování?

Dočká se kultovní Noc hrůzy pokračování?

17.11.2020 Autor Goldbeater

Režisér Tom Holland (Dětská hra) pracuje na pokračování svého klasického upířího hororu Noc hrůzy z roku 1985. V tuto chvíli si jistě mnozí z vás říkají, že Noc hrůzy přeci už má jednak pokračování z roku 1988 s názvem Hrůzná noc 2, pak ale taky remake Noc hrůzy s Colinem Farrellem a zároveň jeho pokračování Noc hrůzy 2 z roku 2013. Se všemi těmito následovníky nicméně tvůrce původního snímku neměl co do činění, a tak se rozhodl, že svou původní vizi vezme znovu do vlastních rukou.

 

Dílo s názvem Fright Night 2: Resurrection by mělo do příběhu navrátit většinu postav z prvního filmu a ignorovat veškerá dosavadní pokračování. Háček je ovšem v tom, že není vůbec jisté, zda se dočkáme filmové verze tohoto díla. Daleko pravděpodobněji tento projekt skončí pouze v knižní podobě. Sám Holland sdělil, že má momentálně napsaných už 31 000 slov materiálu, což svědčí spíše o povaze ryze literárního díla.

 

V každém případě v roce 2019 dnes sedmasedmdesátiletý Tom Holland získal zpět práva na celou filmovou značku, a tak natočení adaptace jeho textu není úplně nemožné. Otázkou zůstává, zda vůbec ještě existuje dostatečně velká fandovská základna, která by pokračování pětatřicet let starého upířího hororu nadšeně uvítala.

Reklama

Související novinky

Jaký film chystá Daisy Ridley?

Jaký film chystá Daisy Ridley?

04.05.2020

Máme 4. května, Den Star Wars, takže začneme rovnou novinkou o hvězdě poslední trilogie herečce Daisy Ridley. Ta má po letech strávených zachraňováním galaxie daleko, daleko odsud coby mladičká Rey… (více)

Colin Farrell: Milionář nebo upír?

Colin Farrell: Milionář nebo upír?

13.05.2010

Pravděpodobně obojí. Jakmile David Cronenberg dotočí freudovsko-jungovský milostný trojúhelník A Dangerous Method, vrhne se na drama Cosmopolis, ve kterém si zahraje právě Farrell. Hrdinou adaptace… (více)

Reklama

Nejčtenější novinky

Kaskadér propadl, přesto má napsané pokračování

Kaskadér propadl, přesto má napsané pokračování

06.05.2024

Kinaři teď nemají zrovna nejlepší časy. Blíží se totiž letní sezóna, která tradičně bývá nařachaná těmi největšími blockbustery a do pokladniček kin často nasype cenné zlatky. Jenže se zdá, že ta… (více)

Nejnovější novinky

Svět knihy Praha přivítá hosty ze 40 zemí

Svět knihy Praha přivítá hosty ze 40 zemí

včera Reklama

Mezinárodní knižní veletrh a literární festival Svět knihy Praha 2024 nechá prostřednictvím 801 účinkujících nahlédnout do současné literatury 40 zemí a regionů, čímž o třetinu překonává předchozí… (více)

Cillian Murphy se vrací k zombíkům

Cillian Murphy se vrací k zombíkům

18.05.2024

Kolem málokterého projektu je v posledních měsících takové haló jako okolo další Boyleovy apokalyptické vize. O pokračování filmů 28 dní poté a 28 týdnů poté, v nichž Británii zachvátil virus, který… (více)

Hrozba smrti se dočká pokračování

Hrozba smrti se dočká pokračování

16.05.2024

Akční mlátička Hrozba smrti (Road House) v režii Douga Limana premiérovala na Prime Video před necelými dvěma měsíci a k dnešnímu dni přilákala k televizním obrazovkám už téměř osmdesát milionů… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno