foto

Tom Holland

  • nar. 11.7.1943 (75 let)
    Poughkeepsie, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Killing Frank
The Ten O'Clock People
2014 Tom Holland's Twisted Tales
2011 Noc hrůzy - původní scénář
1996 Zhubni!
1995 Časožrouti (TV film)
1988 Dětská hra
1985 Noc hrůzy
1984 Cloak & Dagger
Scream for Help
1983 Psycho II
1982 Třída roku 1984
V dosahu bestie

TV seriály

2013 Twisted Tales (TV seriál)
1990 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Four-Sided Triangle (S02E09)

Režijní filmografie

Filmy

2019 Killing Frank
Rock Paper Dead
The Ten O'Clock People
2014 Tom Holland's Twisted Tales
2010 To Hell with You
2008 5 or Die (TV film)
1996 Zhubni!
1995 Časožrouti (TV film)
1993 Záskok
1992 Odvážné příběhy (TV film)
1990 Návrat neznámého (TV film)
1988 Dětská hra
1987 Osudná droga
1985 Noc hrůzy

TV seriály

2013 Twisted Tales (TV seriál)
2007 Mistři hrůzy (TV seriál)
We All Scream for Ice Cream (S02E10)
1992 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
King of the Road (S04E09)
1990 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Four-Sided Triangle (S02E09)
1989 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Lover Come Hack to Me (S01E05)
1986 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Správné dávkování (S02E02)

Spisovatelská filmografie

Filmy

2006 Přijímací ceremoniál (TV film) - kniha

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace